Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
А къде е Миж ? Защо ми се губи тази вечер  newsm78  Я бързо да ни се покаже  Heart Eyes
Още рови в речника да намери какво означава "отзадва"  smile3529

Joy   Joy   Joy   Голямо ровене е паднало цял ден , ахахах , Точунка , чак си го представих , ахахаха  Joy  Мижунка , сърце мое ,стига си  ровила  ела се разпиши  Hug

# 676
  • на североизток от Рая
Първи елеминиран участник от към предположения , Нели не ми е другарче   Thinking  

Хаха, кое те накара да ме зачеркнеш?!  Laughing Laughing Laughing

# 677
  • София
А къде е Миж ? Защо ми се губи тази вечер  newsm78  Я бързо да ни се покаже  Heart Eyes
Още рови в речника да намери какво означава "отзадва"  smile3529

Не се ровя, ами чакам "Гидът" да ми отговори  Mr. Green Винаги се доверявам на експертите  Crazy
Тук съм, мързелувам и гледам "Под небето на Тоскана"  Heart Eyes

# 678
  • на североизток от Рая
 Мижжж, разбиваш ме всеки път като се изкажеш.  Joy Joy Joy

Аз очаквам "Гидът" да ме ощастливи с "Нестинарка". Ама той свири отбой още като писах, че я търся, тъй че, пак на вас разчитам. Вие сте ми Гидовете на мен.

# 679
Ами , Нели , ти написа че една от книгите и ти много я искаш , а от моя списък надали има такава книга  newsm78  Ох , започвам да се оплитам , няма още да те махам от списъка , вътре при заподозрените си  Laughing

Миж, ела стой тука , после ще гледаш филма , къде запраши и ти към Тоскана , виж тук колко е весело  Hug

# 680
  • На планетата Земя
Скрит текст:

За гладните -докато има Simple Smile

На кого ли съм се паднала??? Подсказ?

Отивам да чета за Изабелата, че Вени вече за внуците й се информира  Mr. Green

# 681
  • София
Дали да споделя моята асоциация като прочетох въпросната дума, за значението на която и Гидовете са загубили дар слово?  newsm78
Хайде, ама в скрит текст, щото мЪ е срам:
Скрит текст:
отзадва --> приПРАно в пералното ...  Whistling Whistling Whistling

Още веднъж да ви благодаря за хубавите думи за моята не много скромна личност  Blush  bouquet  Понякога, като се сравнявам с по-добри душИ от мен и се засрамвам от себе си, най-вече че реагирам крайно негативно в ситуации, в които съм длъжна да проявя разбиране, а не го правя. Добре, че съм хладнокръвна и се владея, защото в противен случай бих наранявала твърде често хора, които най-малко заслужават. И те така си разсъждавам на "глас"; не ми обръщайте внимание  Mr. Green

# 682
Още рови в речника да намери какво означава "отзадва"  smile3529
tooth tooth tooth

Моето другарче е един много слънчев, по детски искрен и винаги готов да помогне, човек Heart Eyes Наистина, рядко се срещат такива честни и непокварени души. Много си я обичам Heart Eyes

Е, Миле какви са тея работи сега Crossing Arms Цяла нощ ще ги сънувам тези така апетитно изглеждащи кифлички eat

# 683
  • София
Отивам да чета за Изабелата, че Вени вече за внуците й се информира  Mr. Green
Ами, те не могат да я омъжат, никви внуци няма още Crossing Arms. Добре, че съм чела Филипката и от нея знам разни работи за част от наследниците й.

Аз не смея да давам жокери. Страх ме е, че ще се изпусна, пък не искам.

# 684
Их ама сте лоши начи, зехте го... Гида... за мезе! Старае се човекът, пъне се много за тая бг-мама и не може да не му се признае, че е направил нещо, което в голямата си част няма аналог поне у нас - връзката с Гудрийдса например - и е събрал в книжарницата книги, които все пак ги няма на други места (нищо че и тук ги няма де), а и е сам войн и интелигентен пич... (и наистина се надявам да взима достатъчно пари за това безобразно количество усилия, които полага да тръгне тая крива талига... дано взима!) Друг е въпросът, че това е бг-мама и въобще не си представям, че може да излезе нещо от туй начинание, дори и правено от храбър, хм, Гид.

# 685
  • Пловдив
Кости, твоето другарче е Нара! Правете списък на предположенията ми, после всички се събираме на едно място и се черпим  Mr. Green

# 686
  • София
Нищо не зная за младежа, Камиче. Сигурно има своите мотиви и своето желание да направи нещо. По-скоро ми е странна идеята да го нарекат Литературен Гид, при положение, че ние тук, в лицето на безброй теми от целия подфорум и от доста години съвсем успешно се справяме с тая работа  Mr. Green.
Аз не съм разглеждала детайлно книжарницата, признавам, и не знаех, че има връзка с ГР.

# 687
  • на североизток от Рая
Кости, твоето другарче е Нара!

smile3502

Забравих да кажа, че вече поръчах книжката за другарчето си. И все си мисля за допълнителен подарък, който да й хареса и да пасва на обаятелната й личност.

Лека нощ ви пожелавам, успешен понеделник, повече топли дни през седмицата и утре ще ви търся в нова тема.  Hug

# 688
Кости, твоето другарче е Нара! Правете списък на предположенията ми, после всички се събираме на едно място и се черпим  Mr. Green
Не искам да ти убивам ентусиазма, но ... първи опит - неуспешен smile3502

# 689
  • Пловдив
 hahaha  аз пък не ви вярвам на отричането с Нели  smile3502

Общи условия

Активация на акаунт