Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Набързо минавам да ви поздравя с една рисунка на моят син.Току що направена.Любимите му герои,Саске и Наруто.
Скрит текст:
И специално за Милето,ама и който иска
Скрит текст:
Саске е много добре.Вратлето му се оправи.Вече не е така плешив.Голям сладур е станал.

# 361
Дев, всичко е минало  Hug  bouquet

Мария, честит рожден ден! Пожелавам ти винаги да си толкова щастлива и да се чувстваш тооооолкова обичана, че и повече!  newsm59  Hug

Аз нападнах тук едни фурми и ви чета  eat

# 362
Минавам на бързо, че много ми се спи, а утре пак съм на работа Sad

Дев пак пуснах някоя сълза. Хич не ми е досадило детето. Тя е ангелче златно. Жалко, че бях малко изморена и не бях във вихъра си  Crazy Искам да видя подреден пъзел и да прочета отзив за книжката Whistling  Hug Hug Hug

На нищо не приличам на снимките, с домашната прическа и с домашният анцунг  Mr. Green По-прекрасна съм по принцип. Ама който иска да дойде да ме види  bowuu  Mr. Green

Нелка то и на акъл сме на едно с малката Мария  Mr. Green  Heart Eyes

Сливче, може ли да дойда на гости да почеша Саске?  #Puppy dog

Киф, Мими, Лофче, Десита, Нези ..... и всичкииии (без да искам пропускам някой, не е нарочно)  Hug Hug Hug

Зори  newsm78  Hug

Ще отида да си погледна списъкът. Сега нещо ме човърка. Дали да оставя Елиф Шафак. Като гледам ще е на промоция другата сряда, но пък не знам дали другарчето ми ще ми я вземе  newsm78 Май ще я махна, пък аз ще си я взема като й дойде ред  Thinking

След малко идвам.

ПП Ето го списъкът ми. Окончателно!

1.Някоя от книгите на Кейт Мортън (Отминали времена; Забравената градина или Изплъзване от времето; Пазителка на тайните я получих предната игра и страшно много ми хареса. Искам да прочета всичко на Мортън Peace)

2.Ахмед Юмит - Паметта на Истанбул (имам другите две; мисля да събера трите и така да ги изчета)

3.Марк Леви - Втори Шанс (чела съм само Къде си? и много ми хареса, надявам се и тази да е хубава)

4.Георги Божинов - Калуня-Каля (силно ме привлече тази книга, задължително ще я имам; не знам защо ми навява чувството за книга като Тангра-та ...)

5.Владимир Зарев - Разруха (харесва ми как пише, въпреки че така и не съм дочела Битието, а ме чакат Законът, Изходът. При майка и татко намерих и Лето 1850 издание 80 и някоя година; ще прочета всичко, надявам се скоро)
Картинки на кориците, ако другарчето реши да избира по корица  Peace:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 21:40 от tochica11

# 363
  • в огледалото на живота
Искам да видя подреден пъзел и да прочета отзив за книжката Whistling  Hug Hug Hug

Вече е подреден мила  Wink
Участваха дейно всички 4 члена на семейството,барабар с 16г.тийн  Party
Спешъли фор ю ...за кака Стели с много любов  Heart Eyes
Скрит текст:

и в цялата си прелест ...... Hug

Точи,аз като една тъпа и упорита майка повтарям на детето,че това е Рапунцел,то обаче категорично отрича и спори..не бе мамо,Мерида е това,от ''Смело сърце''.....божееее...... ooooh!
Сега е в някаква истерия и не дава никой да се докосне до пъзела,не иска да го прибираме в кутията само крещи,не и не... Naughty
Варианта е да си го залепим.Хайде малко помощ с какво и къде  Praynig
Тъкмо ще си го гледа винаги.
Книгата малко по късно ще дам резултат  Peace
И без сълзи вече,нали  Hug

Гледах снимките на Исето  и Точката. Ама сте ми много хубави.  Heart Eyes А Мария прилича повече на Точ, отколкото на майка си, така ми се видя. Исе, мислех те за светлокоса. Поне такава ти беше снимката на скайп.  Hug
Нели и на акъл си бяха на едно,верно.... Grinningдушичките ми те  Hug
Бях светлокоса,ама твърде побелях,че се потъмних.... Laughing
И годините и килограмите в повече са ми,обаче след вчерашния ден вече не ми пука.....важното е да съм здрава  Praynig

И сега черешката на тортата:
Скрит текст:
Нали съм в болничен тази седмица,а договора ми по заместване е до края на ноември.Звъни ми директора днес да пита как съм,аз хъка мъка викам,добре съм.Утре съм на разговор с него по обед...питам аз за какво...той отговаря:спокойно,колежката има желание да се пенсионира вече,евентуално да поговорим с вас......аз така.... Shocked
Нищо няма да мисля повече тази вечер,лягам си и утре каквото -такова.
Ей на това какво му се вика в моя живот незнам...... Crazy

# 364
  • На планетата Земя
Мила Мария, честит рожден ден!

Желая ти да си все така обичана, както се чувстваш днес, че и още повече! Да ти се случват само хубави неща, да имаш много поводи за усмивки, и ти, и близките ти да сте здрави и много да се обичате!  Hug

Момичета, връщам се назад да се актуализирам, че .......

# 365
Дев, първо: успех утре!  Peace
Второ: браво за пъзела, радвам се много  Blush Като гледам не е Рапунцел, право е детето  Mr. Green
Аз никога не съм лепила пъзел. Сигурно ще стане да се лепи с някакво обикновено лепило върху картон, а после може и рамка да му измислите  Peace
Знам обаче, че има и лепила за пъзели. Може и да намерите в някоя книжарница при вас, но тук например има и за поръчване http://www.puzzle.store.bg/c/p-l/c-743/aksesoari-za-pyzeli.html
Ето темата за пъзели http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756844.0;topicrefid=4, ако искаш разгледай и разпитай. Да не развалим пъзела на детето  Heart Eyes
Никакви сълзи повече. Както казах - твърда съм като скала  Mr. Green

# 366
  • На планетата Земя
Мариетка, съжалявам за разочарованията ти! За съжаление такива са нещата от известно време, човек трябва със зъби и нокти да се бори за изконното си право да живее и да получава нормално здравно обслужване. Прегръщам те силно!  Hug

Девичка, не е истина през колко притеснения си преминала! Прекрасно е, че си имала подкрепата на близки и приятели! А най-хубаво е, че се е оказало по-малкото зло! Мама преди няколко години премина през това. И нейното беше доброкачествено, но я оперираха и махнаха жлезата, не помня защо се стигна до това решение. Прегръдки!

Ониюри, много ми харесва как рисуваш! Мисля, че трябва да рисуваш повече, имаш талант!  Peace

Слив, жестока картинка на синчеца! Радвам се за зайко, мисля го всеки път, като пишеш, дори да не го споменаваш. Нали съм си заешка майка и всеки ден си го обгрижвам и моя глезльо.

П.С. Оооо, Дев, страхотен пъзел. А Мерида да ни е толкова любима!
Виж и какво съвпадение на добрите неща. Утре ти желая успех, миличка! И те поздравявам с тази песен, която ми е много на сърце.

https://www.youtube.com/watch?v=gA9nZrhFo4U

# 367
  • Варна
Иха много се радвам, че ще имам възможността да прочета книжката. Нели  Hug

lorennka Сладки мечти-Сюзън Елизабет Филипс я имам и мога да ти я пратя за прочит. Тя не е от серия за Чикаго старс, самостоятелна е  Rolling Eyes

Лофче ,ще се радвам ако ми я дадеш за прочит  Hug Сега отивам да си редактирам списъка  Crazy

# 368
  • ГОре на черешата...
Доживях да легна...

Мария, честит рожден ден  bouquet! Желая ти здраве и любов, спокойствие и удовлетворение, късмет и слънчев лъч във всеки миг от твоя живот!

Исенце миличко, вътрешното ми чувство не ме излъга Peace! Прегръщам те силно отдалеч - дишай с пълни гърди, всичко е наред. Имала си прекрасен изгрев вчера, нали Wink? Все такива да са вече Heart Eyes!
Прекрасни сте с Точката, Мария е чаровница сладка, нямам да ти предлагам зетьове, сигурно имате цяла опашка пред вратата вече Whistling...

Благодаря ви за милите думи и успокоенията, някак свикнала бях с това отношение към нас, но вчера просто ми прекипя...то бива, то може, но камъни да бяхме пО щяха да ни обръщат внимание  Tired...все едно. Мина ми, де ще ида Laughing. Хукнах пак като луда по задачи, че те хиляда бе ooooh!...книги не мога да разгледам за списъка, ще ме извините, ама май ще съм последна  Embarassed
Водихме Андриан на ортодонт - ще правим панорамна снимка и като изникне до половината и вторият преден зъб ще слагаме горна шина, после и долна...другия петък сме във Варна на очен, бягаме на логопед, на английски, на...ох...а туршийката свърши и ще тичам за още зарзават.

# 369
  • Пловдив
Привет момичета, от снощи вечер съм си в Пловдив, а съм забравила да платим флашката и съм без интернет, само от телефона, но е стрсшно мъчение, утре ще наваксам подробно с темата ни - нямах намерение да надничам, но сърце нетрае да не види какво става тук.
Нямам нет и успях да си довърша книгата, която четях та и следваща преполових.

За пране гледам сте говорели снощи, аз от известно време само с истинско такова се занимавам /някакъв кофти период може би/.

Днес от ДМ си купих салфетки на бухали чисто луда съм, искам да ми идват гости за да им сервирам с тях хихихих

Мария, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти само невероятни моменти и щастливи емоции, изобилие от здраве и любов!

Не виждам снимките, утре от лаптопа ще ги разгледам.

И аз нямам търпение да си науча другарчето...

Лека вечер от мен, утре ще ви досаждам повече.

# 370
  • София
Мария, честит рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво ти пожелавам, а най-вече - здраве и щастие!   bouquet
Синя слива, супер са рисунките! Има заложби младежа, ако има желание, подкрепяй го активно!  Hug

Mileto, благодаря много! Опитвам се да рисувам по-често, макар че вече го правя главно за успокоение. Исках да следвам анимация преди години, но таксите в НБУ са безумни, а моите умения - не чак толкова налични.  Laughing

# 371
Мария, честит рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво ти пожелавам, а най-вече - здраве и щастие!   bouquet
Синя слива, супер са рисунките! Има заложби младежа, ако има желание, подкрепяй го активно!  Hug

Mileto, благодаря много! Опитвам се да рисувам по-често, макар че вече го правя главно за успокоение. Исках да следвам анимация преди години, но таксите в НБУ са безумни, а моите умения - не чак толкова налични.  Laughing
Ониюри наистина хубаво рисуваш,но не съжалявай за анимацията.Моя син е художник.В гимназията профилира графика,в университета скулптура,а магистратурата му е комп.анимация,в момента работи като татуист.Излишно е да обяснявам защо.Тук е БГ и реализация за млади таланти нама.Знаеш ли колко ми е болно.Ттой няма среда на първо място,после тато да направиш е много трудоемко,без очи оставаш,наведен цял ден,едното ухо от бръмченето спира да чува за известно време и най важното не твориш в истинския смисъл на думата,а знаеш за художник това каква мъка е.Рисувай за удоволствие от това по хубаво няма  bouquet

# 372
Добро утро  Hug

За едно добро начало на петъчния ден ето кой ще прави кафето  Blush

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Днес някой да няма РД пак, празнува ми се  Mr. Green

Ух днес е ден за чистене, а и фурната е в кофти състояние ... А как вали и не спира от снощи, само за легло и книжка си е  Peace

# 373
  • Варна
Добро утро  Crazy

Лофче прати младежа да ми донесе кафенцето  Blush

Аз днес на обяд съм на изпит,стиснете по един палец !
Желая ви прекрасен ден .

# 374
Добро утро , девойки  Hug  

Лофче , миличка , страхотно начало на деня си ни подготвила  Flutter   Hug  

Нямам търпение да узная кое ми е другарчето и какъв подарък да му спретна  Grinning Подхваща ме вече коледното настроение , може би защото навън е мрачно , вали и ....... ми е коледно  Laughing

Лоренка , стискам огромни палци , знам че ще го вземеш , чакаме да се похвалиш  Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт