Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Юхуууууууууууу ,тук съм и то с изкарана 6-ца на изпита  bowuu
Благодаря ви прекрасници за стиснатите палци   bouquet
Много съм доволна сипах си чаша бяло винце и ви чета!
Надявам се и Дев да се появи с добри новини.
Нели ,честито за подаръка  Hug
Точ,страхотни играчки .Вече нямам търпение да си разбера другарчето.
И пак да попитам за албумчето с снимки  Embarassed

# 451
и защо Пежто с калинките да е специално за Мариетка  Crossing Arms.
hahaha

Точице Hug

Нели знам, че не е преднамерено, иначе щах да се врътна Crossing Arms Mr. Green
Не ти е било лесно напоследък, но нищо не споделяш hug Все пак, радвам се, че пак ще има равновесие във Вселената Wink Hug

Слив момчето ти наистина има талант, рисунките са много добри Peace
Ониюри страшно ми харесаха графиките.Жалко, че няма успешна реализация в Бг Cry Всъщност реализация липсва в доста области в любимата ни родина Confused

Какво още исках да кажа newsm78 Я, ми помогнете.

# 452

Браво, Лоренке! И наздраве. Simple Smile И аз си пийвам малко винце тук и се мотая безцелно из интернет.  Blush

# 453
Лоренка , бях убедена за крайния резултат. Браво , миличка  Hug  Сега го отпразнувай  Hug

Нели , като пристигнат книгите , веднага ти пращам едната  newsm68

# 454
Ааааа и аз отивам да поръчвам пък  Crossing Arms

Лоренка браво  smile3501

Благодаря за играчките  Blush

Вени заради този пост:
Мислех да включа на първо място в списъка тази, но ще се въздържа  Whistling
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

За чаршафите:
http://roxymadream.com/
http://www.belotex95.com/

Сливче от тогава ли си Синя  newsm78  Joy Joy hahaha hahaha

# 455
  • София
и защо Пежто с калинките да е специално за Мариетка  Crossing Arms.
hahaha
Ей, как ми е драго като те видя  Hug! Кости, няма шега, няма майтап, знаеш ли колко често ходя да си наглеждам "Свят без край" в библиотеката и им се радвам на двете томчета Heart Eyes  Hug.

Браво, Лоренка! Извинявай, сигурно си писала, но какво учиш?

А ха ха ха, Точи  hahaha! Гледах ги одеве и пак не загрях! Начи на който му се падна, като допълнителен подарък може да ми купи реотан, че да загрявам по-бързо..., или гинко билоба  Joy ooooh!!

# 456
  • София
Ехооооо!
Запътвам се към леглото след малко, че съм скапана от днес.
Но преди това идвам да ви споделя какво е направило моето дете
по една задачка в учебника по Роден край  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Отделно в една друга задачка в същия учебник:
Скрит текст:

В града има съд, ПОЩА и банка!!!

# 457
  • ГОре на черешата...
Лоренка, браво на теб  bouquet!
Аз после ще досаждам за прочит на Балканската сага, става ли Embarassed?

Елхата винаги украсявам на Никулден и развалям на Йордановден - така бях прочела някъде и така карам. Много години подред купуваме живи, последните години - в контейнери, ама запълнихме двора на село с борове, та май ще минаваме на изкуствена, ще се огледам за някоя хубава.
Другия петък традиционно ще минем през Джъмбо и съм се наточила за коледни джунджурии...
Отивам да зяпам чаршафи...или между чаршафите Mr. Green Whistling Blush.......

# 458
Добър вечер, момичета. Hug

Цяла седмица не успях да се запиша, но четох и преживявах с всички вас.

Да са ни живи и здрави скорпиончетата, които празнуваха тази седмица.   bouquet

Дев, отпусни си душата и забрави лошото. Радвай се на всичко, което имаш. След такива изпитания, човек излиза сякаш пречистен, отърсва се от някои заблуди и започва повече да цени това, което има.

Ето и моя списък за играта:
1.Алис Хофман - "Пазителката на гълъбиците"
2.Херман Кох - "Вечерята"
3.Ю Несбьо - "Фантом"
4.Джон Уилямс - "Стоунър"
5.Фредерик Бакман - "Човек на име Уве"

Това е окончателния вариант. Няма време за промени.

Днес успях да купя и първия коледен подарък . Най-после намерих втората част на играта Диксит. Ние много обичаме да играем настолни игри, а Диксит ни е любима. Много се забавляваме и се смеем, а и иска въображение. Има ли сред вас любители на Диксит?

# 459
  • София
Кали,знае детето какво обича майка му.
Моят щеше да огради парфюмите Hug
Лоренка,браво!Само така.ПУкажи на тия хора как ги взимаш изпитите Hug
Точ,синя съм и не съм.Тогава май бях с друг ник.
После се прекръстих на Слива,ама само Слива не вървеше.И нали са сини сливите,готово.Станах Синя слива.
Между другото наскоро засякох и Синя диня.
Още кой знае колко видове сини нещо си има из форума newsm78

# 460
  • Пловдив
Нели, моля в такъв случай добави тази книга като номер 5 в списъка ми
Скрит текст:

Нара   bouquet

# 461
  • на североизток от Рая
Наричка, благодаря ти, мила душице!  Hug Но нали видя, че докато не бъдат платени, не може да ги пратят. Аз поне така разбрах. Иначе няма причина да не ми пратят книгата досега. Условията за поръчка при тях са по-различни от всички останали, или пък толкоз разбира главата ми. Моля и някой друг разбиращ да погледне оня линк, който пуснах по-напред.

Браво на Лоренка! Страхотна си!  Peace

Кали, прегърни умното си момченце, сладурчето ми то!  Hug Heart Eyes

Скарамушче, забравих да те попитам - какъв парфюм искаш да имаш? Какви харесваш? А като ходиш по света, не си ли донасяш и аромати? Все си мисля, че жена, която е била по чужбинско, като се прибира, си носи задължително парфюм. Може би аз така ще правя, ако ходя  и затова разсъждавам така.  Joy Ама нали не ходя никъде, няма какво да си донеса.  Laughing

Нези, забравих и на теб да кажа нещо за парфюма. Пръснах си аз и усетих нещо познато. А сега.  Thinking Дали не намерих сходство с орхидеята на ТФ.  Thinking И като ме лъхна една тубероза, некви бели цветя, изтръпнах. От тези нотки ме боли адски глава. Обаче се появи една ванилийка, ама не типичната лепнеща и сладка ванилия, а просто ванилийка и нещата се уравновесиха. Глава не ме боля, щом за толкова часове съм ОК, значи се разбираме с парфюма. Не съм се ровила из нета да му видя съставките, обаче е белоцветен, не мога да се подлъжа в това. В понеделник ще го разнося, да видим как ще се държи навън. На теб кое не ти понесе в него, цветята ли, или?

ДесиPeace.

Евилан
, не съм чувала за тази игра. Сигурно е интересна, но аз не играя на никакви игри. Обичам барбут със зарчета, научихме и малкия да играе, забавляваме се понякога. А моите като играят Монополи, все не желая да се включа. Че то продължава с часове, де туй търпение у мен. Аз сякаш гвоздей имам у дупе си.  Crazy

Hug

# 462
А така, чудни списъци, на Паячето е уникален  Hug
Заслужава си Балканска сага, аз ако знаех и нея щях да преснимам, ако догодина като се прибера.
Подаръкът ми е телефонче, по-точно първият ми смартфон и веднага му сложих две приложения за четене  Laughing
Кали, браво, абсолютен сладур   bouquet
И на Синя Слива видях чудна картина от детенце, определено има талант  Heart Eyes
И още щях да пиша, ама вече забравих какво  ooooh! Laughing

Да питам нещо за парфюмите, развали ми се пръскалото на единият парфюм, яд ме е, че е много хубав и е пълен до средата, какво мога да направя? Нямам и празно шишенце, ама то това не се и развива  Confused

# 463
Идвам само да ви кажа,че сега се прибираме  от кино . Whistling  Егати дългата тъпотия!!!   ooooh! Не препоръчвам на никой да си губи 3 часа от времето с тая глупост-"Интерстелар"-филм, в който напълно са изгубили мярката.  Peace
Лека нощ,лягам си!  Утре ще ви чета.  Hug

# 464
  • USA, Steak State
Нези, тъкмо се бях засилила да го гледам. Спести ми 3 часа от живота. Simple Smile

Лоренка, честито за изпита, да го полееш. Simple Smile

Нелка, няма да има проблем, ще го получи.  Peace

Ако не е малко нагло от моя страна, може ли всяка да напише какво я вълнува в момента с идея за помощ при избирането на коледната екстра.

Имам въпрос, използвате ли пейпър уейт- преспапия ( тежки предмети с различна форма и материал за затискане на хартия)?

Общи условия

Активация на акаунт