Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Пиша, Нел! Избързах с публикуването без да искам преди малко  Embarassed.

Извинявай  и че аз избързах с коментара си все едно, че те репликирам.  Hug

Нали по Коледа стават чудеса, едно момиче ще получи двоен коледен подарък. Да видим коя ще  е късметлийката. Не вярвам да имате против тази идея. Simple Smile
Ехааа,супер!   newsm44 Мария,късметлийка си!!! Hug

# 631
  • USA, Steak State
И аз си имам другарче и дори знам какво ще му подаря от списъка.  Mr. Green

Другарче мило, моля те пиши повечко, че не съм запомнила какво те вълнува и влече извън книгите. Очаквай екстрата по- рано. Бързам да я пратя, понеже не знам аккво ще стане по пощите декември месец.  Hug

# 632
Преди малко се върнах от погачата на едно малко прекрасно момиченце и тук ме чака изненада - имам си другарче. Много му се радвам и дано да успея да го зарадвам. Hug

# 633
  • Ямбол
 newsm44 Ехааааааааааааа, момичета  newsm51 newsm51 newsm51
Не намирам думи, с които да благодаря на  Вени и Нели, че намериха вариант и аз да съм в играта  smile3525
Нези  Hug
Но съм си виновна, защото си имах списък и все не намирах време да седна и да пиша  Wink

Ето моя списък  newsm68

"Пентаграма" Ю Несбьо
"Когато съдбите се преплитат" Анжелик Барбера
„Гласовете на сърцето” Ян Филип Зендкер
"Да чуеш ритъма на сърцето" Ян Зендкер
„Обичах я” Анна Гавалда

# 634
  • на североизток от Рая
 Милата Мария, толкова ми стана топло на душата!  Hug А ти скоро ще разбереш кого ще зарадваш. Ей сега ще разбъркам отново листчетата и ще ти пиша името на момичето, което става твое другарче. Ще имаме късметлийка, толкова интересно се получи, момиче с два подаръка. ама сигурно  е слушало много, затова.  Wink

След малко ще впиша и твоите книги при другите списъци.  Simple Smile

Аз да се похваля, че проблемът с ЛС се отстрани и успях да пратя съобщения на всички. Доволна съм  и аз сега.  Simple Smile

Списъците с книги са на страница 40.

# 635
  • Ямбол
Нели, благодаря ти още веднъж   bouquet
Толкова ми е неудобно за това, че ви притесних и в същото време толкова радостно, че съм в играта и едно другарче ще получи два подаръка!! Ккакво по-хубаво от това  Heart Eyes
Благодаря много, момичета!!
За пореден път благодаря на Нези, че ме запозна с всички вас  Heart Eyes Чудесни сте  Hug Hug Hug

# 636
  • на североизток от Рая
 А сега очаквай ЛС, защото вече си имаш другарче. То наистина заслужава двоен подарък и дано и през годината да се стоварят на главата й подаръци разни!  Praynig

# 637
  • Ямбол
С най-най-голямо удоволствие  Hug
Няма случайни неща, както казва Каlly. Убедена съм, че наистина заслужава двоен подарък  Hug

# 638
  • София
В няколко теми хората първо се зарадваха, че са намерили отдавна търсени заглавия в новата книжарница на форума, а после останаха доста разочаровани... Що ли не съм изненадана?
В литературния подфорум, в който от години обсъждаме заглавия, да заковеш тема "Бг-мама литературен гид" е смешно  Confused.
Ахаа! Ясно! Що ли и аз не съм изненадана? Благодаря за разяснението.
Нелче, а решен ли е въпросът кой ще подарява на Мария Ч.?

# 639
  • на североизток от Рая

Е, как кой, Дядо Коледа, разбира се.  Grinning

# 640
  • София
С най-най-голямо удоволствие  Hug
Няма случайни неща, както казва Каlly... Hug
Вярно е  Heart Eyes!
Много се радвам, Мария, че успя да се намери решение  Hug. Наистина щеше да е гадно някой да остане извън играта, като знам колко положително зарежда.

Аз казах ли колко ми е страШотно другарчето, ммм? Много съм хепи!

# 641

Е, как кой, Дядо Коледа, разбира се.  Grinning

Хихихи,на Мария- Дядо Коледа,а Мария от своя страна също ще бъде Дядо Коледа за една от нас! Страхотно!!!  Party

# 642
  • Пловдив
Много се радвам, че включихте Мария, но...получаващото момиче 2 подаръка...няма ли вероятност другарче 1 и другарче Мария да му изпратят една и съща книга?!? Според мен е добре другарче 1 и другарче Мария да се знаят една друга за да не стане дублиране. И аз си имам другарче и Нара не си ти  smile3534

# 643
  • на североизток от Рая
 Деси, Нара вярва ли ти?  Laughing Ще те сканира тя ,ще видиш.  Sunglasses

Няма да се дублира подаръкът на момичето с късмета, ще направя нужното да не става така.  Peace

# 644
Аз си поспах добре 2 часа , видях че Мария лекинко щеше да изтърве играта , но се е намерило супер решение .  Hug
Ох защо спах , боли ме главата , брррр и ми е студено сега , отивам да пия едно винце у мамини да ги видя , после ще пиша .  Hug  

Ааааа Деси , може пак да си ти , знам ли ?   Laughing  Да си ми скрито лимонче , ама сладичко  Hug Hug Hug

Обичам ви , девойки , така сте ми на сърце , ако ми се паднат пари от тотото , обещавам че всяка от вас ще получи по едно кошница голяма с книги от мен  Hug  Ама май не съм пуснала тото за днес  Thinking  Добре де , тези дни ще пусна  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт