Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 26 355
  • 708
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро, момичета!

За ФМ - Не мисля, че ако не отидете точно в 20, а в началото на 21 ще е проблем.
Но иначе Мацето ме изпревари за пускането от работа - възползвайте се  Peace

Аз да ви се оплача - не, първо ще се похваля. Лекарката беше права като ми каза, че втория триместър е най-хубавия период. Чувствам се супер енергична, и малкото неразположения,
които имах преди, ги няма. Направо съм пълна с енергия и сили. САМО ЧЕ започна да ме боли кръстааа... Хаха =) Сега почва да ни се променя извивката на гръбнака и ... ще бъде мъчение
за някои. Онзи ден ходих на кино и то падна едно гънене, нагласяне. И мисля да си купя за работа някаква възглавничка, да седя на нея. Как сте вие?

Kukumiavka - аз никога не съм яла толкова риба, колкото ям сега. Нон стоп ми се яде! По принцип обичам, но винаги правя 1 път на 2 седмици, сега всяка седмица трябва да има у нас.
Взимай си от тия дето не миришат толкова (поне според мен) - бели риби, филе, сьомга, сьомгова пастърва. И да не трябва да я чистиш, така се "лишаваш" от допълнително време прекарано с миризмата.
Другото, което много ми се услади по време на бременността са дреболиите! Никога не бях яла дробчета (опитвала съм, ама...), до преди 2 години в една механа в едно малко градче, където човекът заяви
"Ако не проядеш дробчета след като опиташ моите, да не се казвам Бай ..." И проядох! Но от както съм бременна даже си направих вкъщи, не съм си мислела, че ще ми се случи =)

Иначе, добре че ми напомни jasmin_veni - Любимото нещо, което ми се отяде, е киселото мляко. Кисело мляко и сирене мога да ям с килограми, а напоследък го правя по задължение.
Скрит текст:
Взимам на Лакрима само за баница, иначе на Тертер и на Маджаров.

Cvety - може ли да ми кажеш кое боди си взе и какъв размер, че и аз се чудя и искам да си поръчам. Само че... Много се чудя какъв размер да си купя.

За фрешовете - аз съм ЗА правенето пред теб и от изпитани места също. В Карфур съм чувала, че са хубави, но от Фантастико например веднъж сбърках да си взема и портокалите бяха развалени.
Така че и да го правят пред теб не си сигурен, че е от хубави плодове, но... Ако няма как да си правиш вкъщи това е решението, няма лошо.

sunnyflo - добре дошла!

# 226
Кукумявке Не знам какво да ти кажа хахаха те са толкова неща, за които могат да те метнат в някой магазин Outta Joint. Мисля, че сроковете на годност са най-гадното, но то всеки вече си гледа. Така като се замисля първото, което ми хрумва е за необявените промоции ( които не са в брошурата, а са много на далавера) - винаги има някаква съмнителна причина, в повечето случай е изтичащ срок Peace.
А за калция - аз обожавам мляко, сирене и всичко млечно и не съм се замисляла за добавки.
Po3u на мен гърба постоянно ми се обажда още от предната бременност и не мога да преценя. Но при мен мисля и килограмите оказват влияние  Tired

А аз пак съм, болна и пак покрай малката някакъв вирус и почва да ми писва ooooh!. Тя се оправи за 2 дни, а аз влача седмица след нея. И по този повод повдигам отново темата за витамините дето си дъвчем от началото Mr. Green. Препоръчайте нещо да си съживя имунната система, че никаква я няма  Crazy

# 227
Добро утро и от мен хубавици  Hug
Мен кръста не ме боли, но тазът направо ще ме скъса  #Cussing out Имам чувството, че някой го е хванал от двете страни и го разпъва ли разпъва..... Най гадно е сутрин преди да се раздвижа и вечер ако по-дълго време съм лежала в една поза и се опитам да я сменя  Confused
Относно яденето, аз си мислех, че нищо не ми се е усладило или пък да съм спряла да го ям, но сега като ви чета с това кисело мляко и сирене се замислих, че аз по една кофички май си изяждам на ден  Crazy Не съм много сигурна дали е от бременноста, защото и преди обичах, но е единственото за което се сещам. Що се отнася до сиренето, ние си купуваме домашно краве от едни хора които го носят от Добрич и ми е много вкусно.

# 228
Да се включа и аз със заглавие-Декември взе да наближава, а априлчето шава ли, шава Simple Smile Аз с настинката държа фронта със запушен и едновременно течащ нос, но ще го изтърпя.И друго да се оплача и да поискам мнения-гърдите ми уж не са много наедрели, а вече се нацепиха  #Crazy с какво мога да ги мажа за заличаване на стриите, докато се пресни, пресни още?

# 229
За втората Софийска среща! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=808309.new#new

Аз фрешове си правя много в къщи, витамини допълнително не вземам никакви! Не се насилвам с количества и милиграми ,които трябва да приемам - колкото ми се иска - толкова!  Simple Smile

# 230
  • София
amy_lee вземи си Биозин Мама, аз пак ще кажа да чукна на дърво не съм се разболявала.

Po3u Ти вървиш като по учебник след мен. Точно в твойте седмици ужасно много ме цепеше кръста. Сега има подобрение. Явно има някакво по-силно разтягане на връзки и разширяване на таза в тези седмици и се усеща при всички. Да ти кажа честно колко по малко се движех толкова повече ме болеше кръста.

Мария92 за гърдите със същото както и за корема.Вземи нещо бързо докато не е станало по-зле.

Момичета от тази седмица започваме да преполовяваме бременноста, за някои остава по-малко от колко сме минали до тук  Laughing

# 231
Момичета от тази седмица започваме да преполовяваме бременноста, за някои остава по-малко от колко сме минали до тук  Laughing
Даааа нямам търпение утре да си видя линийката с кръглото 20г.с.  на нея Heart Eyes. Колко малко му трябва на човек Laughing

# 232
Аз си правя обратно броене до 20та седмица   madnoel

# 233
kalitarka ха сега да видим кой какво ще спечели,но за моята не си наддавала,защото няма нито един bid .Ще се похвалиш след това.Ще стискам палци.
Рози бодито е L ,но малко ми е широчко.Ще ми става точно в големите студове.Така мисля.Ето го http://bstyle.bg/bg/product.php?id=202.

# 234
  • София
 newsm44 току що видях и аз, че съм кръгло 20 гс Simple Smile Покрай ангажименти съм пропуснала Simple Smile Колко бързо минава времето само ...

# 235
cvety83 Аз видях,че за моята остават 3 дни,не 2. Иначе използвам програма,която наддава вместо мен 3-4 секунди преди края на търга. Дано ни се усмихне късмета и спечелим  Laughing
estelitka ууууу суперрр 20та седммица  newsm44 newsm44 newsm68

# 236
  • София
newsm44 току що видях и аз, че съм кръгло 20 гс Simple Smile Покрай ангажименти съм пропуснала Simple Smile Колко бързо минава времето само ...

Честитооо! Хайде почва обратното броене Simple Smile

amy_lee хихи не съм те забравила за утре  smile3521

# 237
  • Sofia
Amy lee дано се оправиш бързо.   Hug Не знам какъв съвет да ти дам и какво да препоръчам. Когато имах болки в гърлото смучех Хомеожен и взимах Осцилококцинум.

Estelitka честита 20 седмица  Simple Smile

Рози, мен кръста доста ме боли, както и опашката. На работа съм само на стола и има дни, в които място не мога да си намеря  ooooh! Много неприятно....

Относно яденето на риба - откакто съм бременна не съм вкусила. Не мога да приготвям, а и не съм много по рибата...
Млечните продукти много ги обичам - кисело, прясно мляко, сирене и сега си е така.
Странното е, че ям по един буркан кисели краставички, умирам си за тях  Joy мисля, че и друга мама беше споделяла за тях. Вече и на сладко наблягам доста, а пък не обичам чак толкова  Mr. Green

Иначе и аз мисля за заглавие от няколко дни, но единственото което измислих е - Във втория триместър сме вече и расте априлското човече. Нещо такова, но ще мисля още  Laughing

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 11:35 от Shantel

# 238
sunnyflo Добре дошла при нас   bouquet

jasmin_veni, Мария92 Много готини темички - заглавия    bouquet

На мен и ММ специално ни допадна на сирене смес на Елит. Но вече нещо и на двамата не ни се яде Sad  А за риба да не говорим, не я харесваме много, преди бременността  суши не бих и погледнала, обаче сега умирам за него, но доколкото знам не е хубаво като си бременна  Sad  за шарана, харесвам само от един ресторант в Хасково и като ходим там само там си купуваме, тъй като и има към ресторанта и магазин в който ти го приготвят и е на по-ниска цена , но го правят направо да се топи.
Скрит текст:
Ох , като се сетих ми тръгнаха лигите  Joy

Прясно мляко не пия само с кафето  Whistling , а кисело мляко на таратор или айран  newsm78

Po3u с предишната бременност бях с нетърпими болки в кръста , целия гръб и болката продължи до началото на тази бременност , бях много щастлива като спряха, но от два дена пак се почна и направо не издържам  #Cussing out до такава степен е , че не мога да си поема въздух от болката  Cry  

Ами и аз да чукна на дърво не съм се разболявала, а не пия нищо за подсилване. НО си стоя повечето време в къщи  Blush

ММ вече е много доволен и щастлив , че вчера за първи път усети бебко на ръката си  Heart Eyes бебчо го изрита два пъти   hahaha  #Crazy

# 239
Включвам се със заглавие- Чудна Коледа се очертава със Априлче във корем на мама Simple Smile Малко бързам със заглавието, че нещо ми е Коледно Simple Smile

Вие явно сте доста по-напред от мен - аз днес влизам в  16г.с Simple Smile От другата седмица си взех малко болнични, че кръста и гърба особено ми разказват играта.
Риба съм яла само 2 пъти и то малко насила - като цяло месо хич не ми се яде.

Искам да питам как се справяте с това да пиете повече вода - аз се насилвам буквално, а знам че трябва да се пие....

Хубав ден!

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 11:44 от water_life

Общи условия

Активация на акаунт