Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 26 325
  • 708
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз се наливам яко с фреш от портокал, просто ми е супер вкусен, и добре че в Карфура има  Grinning
Силно ти препоръчвам, ако фреша не го правят пред теб да не взимаш Peace. В супермаркетите фрешовете.... не са като за бременни, така да се каже Laughing
v

Tам са изпитани и са ок, гледала съм ги много пъти как ги правят, плюс това опасни са фрешове от зеленчуци които са били в земята заради токсоплазмата Grinning

# 211
  animal037  animal037  animal037еиииииииий!нямате догонване ooooh!бях няколко дни в провинцията при мама и тате без комп и вие сте изписали света!вече забравих какво прочетох!моята микробиология е перфектна,но утре съм на други изследвания да се види дали имам нещо останало за доизлекуване от грипа и синузита,че още говоря малко гъгниво и са ми заглъхнали ушите.трябва да са ми добри резултатите,защото ще ми правят серклаж Wearyмного се притеснявам от това чудо!хем ми се струва нож с две остриета,хем несмея да рискувам.....мисля,че беше СУ със серклаж наскоро newsm78как мина,защо се наложи и как се чувстваш сега?аз уж не съм паника,ама тая процедура нещо ме изнервя.колко други съм минала без да ми трепне окото,а сега...дали ,защото вече риска не е само за моя гъз,а и за мишленцата,но нещо получавам панически атаки.да минава по-бързо и всичко да е наред Praynig Praynig Praynig,че само го мисля и даже от няколко нощи пак не мога да спя.

# 212
Giada, от Пловдив съм, Тракия.
Днес ви казвам лека нощ рано-рано, че бях на работа и сега заспивам...
 Hug за всички!

# 213
Маце имах предвид, че в едно 99% от случаите бракът от плод и зеленчука отива за фрешове Peace. Разбира се, че има изключения, за това казах да го правят пред теб или да са изпитани както казваш. В тази сфера съм последните 6 години,а ММ повече и от мен и няма да ти казвам на какво сме се нагледали вече ooooh!
Giada Видях в една съседна тема, че си захвърлила недовършена шапка Mr. Green,  ако имаш нужда от помощ свиркай Wink

# 214
  • София
Здравейте,

с голямо закъснение, но може ли и аз да се включа в темата ви?
Очаквам второто си дете в средата на април и се надявам тук да науча актуални бебешки новости и да обменим опит помежду си.

# 215
Метличина, далечко си ми, трудно ще уредим трансфера  Laughing

Amy_lee, не една, две шапки даже, ама беше ме срам да напиша....  Mr. Green Ще ти разправям моите тегоби по-нататък в другата тема...

Sunyflo добре дошла!

# 216
Здравейте малки и големи коремчета.Загубих се,но не мога да ви изчета от няколко дни.
Маце,би ли ми казала твоят колега за кой фонд е взел на жена си доп.осиг.,понеже аз проверявах и ми казаха,че трябва мин.3 месеца преди да забременееш,Не е скъпо иначе-750 лв е пакета на година,който вкл.и раждане.Някой да може да сподели как да го направя, ако има вратичка и къде.
arlena количката ти е много хубава,честито!!!!Отказах се от нея,защото ми беше тежка.Дано на теб не ти тежи.
Относно дрешките,според мен не е рано.И аз се сдобих с малко нещица.Сестра ми ми взе от Англия одеалце и хавлийка за по 5 паунда.Много слладки.И аз пазарувам от ebay.Дори чакам след 2 дни да играя за една количка.
Тъй като не съм се включвала от няколко дни и да не стане много дълъг поста ми ,завършвам с едно предложение.Имаше мами,които измислиха интересни заглавни странички на темата ни.Моля ви да се активизирате и за другата да включим още.Например зимни.За сега не ми идва на акъла,но ако измисля нещо ще предложа и аз.
Поръчах си ватирания клин и бодито от сайта,който ви бях изпратила преди време,но да ви кажа,че клина е много лъскав и аз лично не бих го носила.Бодито е супер.

# 217
  • Враца
Маце благодаря за уточнението  Stop. Моето лично мнение относно ФМ е, че щом е даден период от 2-3 седмици, значи всяка една е подходяща, още повече, че всички бебета се развиват различно   bouquet

# 218
  • Под кленовите дървета
Sunyflo, добре дошла!

Аз събирам ли събирам дрешки, но ще се пере март месец Simple Smile

ЗА фрешовете подкрепям Ами-Лий, внимателно я карайте.

Аз за риба не знам, ама как налитам на сирене и кисело мляко...не е истина. А бебето мърда ли мърда като ям сирене с мед и орехи, примерно Simple Smile Мисля, че ми ръкопляска, че й писна от зеленчуци Joy Аз приемам допълнително калций, защото тук кисело мляко и сирене е по-г Joyляма рядкост, отколкото в Бг. Квася си, а сирене купуваме Фета, но....не често. Вие приемате ли калций?

За предложение за тема:
Зимна феерия настана, АПРИЛче танцува в корема на мама Simple Smile
Ама това като падне сняг Simple Smile

# 219
  • Перник
Jasmin_veni, аз съм чела, че не е хубаво да се приема допълнително калций,освен с храната, защото се калцира скелета на бебчето и фонтанелата се затваряла още в утробата, но личен опит нямам  Peace
Предложението за заглавие много ми харесва!
Риба си ям, както и преди, но аз съм от щастливите бременни на които не им се гади и не повръщат. Много ми се ядат сирене и кашкавал, месото малко на сила го ям, не ми е сладко сега.
Скрит текст:
Днес опитах сирене на лакрима, мн е вкусно, истинско сирене. Дано не се приеме като реклама.Simple Smile

# 220
По повод твоя скрит текст, Карамел, виж моя  Wink:
Скрит текст:
Тази марка е от свързана с холдинга на Лафка, БТ и т.н. затова от мен има Бан  Simple Smile
След като години наред тествам популярни марки сирена, открих че насипното в кварталната бакалия е най-вкусно  Wink, марката е Добрич, а кой е производителя си нямам идея...

# 221
  • София
Арлена честита количка! И на мен ми се приисква от време на време да си имам новичка количка, ама ще е глезотия..при положение, че си имам здрава и права с всички принадлежности..
Тиквичке на теб колко см ти е шийката? Щом така ти е казал лекаря-така да е, имаш ли му/й доверие? Мен всеки път ме преглеждат за разкритие и шийката също, точно защото може да се наложи серклаж..
Ейми Лий я раздуй още някоя клюка от твоята област, за какво да внимаваме най-често?  Sunglasses
Значи и аз ще бойкотирам Лакрима, не, че съм си купувала де, ама вече като знам кой седи отзад  #2gunfire

# 222
  • Под кленовите дървета
"По принцип препоръчителните стойности за достатъчно набавяне на калций са около 1000 мг на ден за възрастен човек. През 1986г. Ромашов и Фролов препоръчват ежедневно минимално количество калций 500мг при възрастни.  За бременната жена обаче границата се вдига на 1200 мг. " http://www.kenguru.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82 … rMpWLQtiLcZm-YJez

Аз взимам таблетки калций, магнезий, цинк+вит. Д, две на ден, което е около 600мг. + вит. В. Редувам един ден калций, един ден вит. за бременни. Просто не понасям органически прясно мляко да пия Sick, освен в кафето. Кисело няма как да консумирам две кофички на ден Cry и затова приемам допълнително.

# 223
  • Перник
jasmin_veni, така четох някъде преди време, може и тук да е било, не давам гаранция, че е така... Аз също не обичам прясно мляко, от дете не го обичам, кисело пък изобщо  не ми се яде и за това наблягам на сиренеби кашкавал, но не съм се интетесувала колко калций съдържат. Също ям и сусамов тахан с мед, много ми е вкусен,  мога един буркан да изям  Blush
Не знаех кой стои зад марката на сиренето. И от нашия квартален магазин сиренето не е лошо, но няма този вкус, а и го тъпчат много с вода, като правя нещо месено с него направо е мокро и глетаво тестото, там където има сирене. Препоръчайте някое друго хубаво сиренце, ако се сещате.  Simple Smile

# 224
Добро утро,дами  Coffee
 Аз много сирене,освен на салати,не ям. Но купя си Свежо сирене на Маджаров(в пластмасова кутийка,мисля,че е 500 гр), мога сама да изям буцата. Много ми допада лично на мен.
jasmin_veni страхотно заглавие на новата тема,много им харесва
cvety83 И аз наддавам за една количка след 2 дни  Laughing
Относно калция-аз пия мляко само с кафето,само първите месеци нещо в мен се бе сбъркало и ми се пиеше с канела. Сега гледам да си го набавям от броколи,бразилски орех,бадеми(явно съм на вълна ядки).
 Пуууу Остават ми 11 дни до следващия преглед,нетърпелива съм вече доста  newsm03

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 08:20 от kalitarka

Общи условия

Активация на акаунт