Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 26 446
  • 708
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета, днес ми беше ФМ при Марков Simple Smile Най-важния ми преглед и  с такова нетърпение го чаках Simple Smile
За щастие всичко и е наред на малката бебка, всичките 1000 неща, които гледа и обяснява и бяха наред. Единствено по размери излиза 1 седмица назад, но не е нищо ново и притеснително, защото аз съм с дълъг цикъл и съм забременяла по-късно. А и каката беше така и всичко си беше наред с нея. Много съм щастлива и доволна  newsm44 След кошмарната седмица която изкарах тази започва само с добри новини и се надявам все така да е Simple Smile Стискам палци на всички, на които им предстоят прегледи да се похвалят само с добри новини!

# 466
estelitka, страхотно, друго е да си отдъхне човек, нека да е все така, само добри новини да има!

Скоро не сме правили секс, но не по нежелание, а защото и двамата се притесняваме, тъй като коремът ми започна да се стяга и от време предменструалните болки се завръщат  Sad Доста се притесних тези дни...започнах пак да пия но-шпа, защото на настоящия си лекар не мога да разчитам, той едно си знае - парацетамол на всеки 6 часа!  Whistling (но пак да кажа, в чужбина съм и тук нямат но-шпа)

Вас сполетяват ли ви още такива болки?

# 467
  • Sofia
estelitka,браво  Hug много хубави новини  Simple Smile

Аз също утре съм на преглед, а другата седмица на ФМ. Нямам търпение, не съм виждала бебка от горе долу месец  Simple Smile

arlena, мен от време на време ме боли коремът и като си усетя си пия нош па, досега не бях чувала за парацетамол да се пие при коремни болки. Но не знам какво да те посъветвам след като си в чужбина.

Пожелавам ви страхотна седмица и само хубави новини   bouquet Чакаме всички мами да се похвалят след прегледите.  Heart Eyes

# 468
  • София
Привет и от мен  Heart Eyes

И аз се връщам от втора ФМ, Шмъчката е перфектен, док няма никави забележки, все още е мъж Mr. Green и тежи 350 грама, направи му страхотна фотосесия. Расположил се е напречно, главата му е  от към левия яйчник краката около десния, после се чудя защо ме боли от ляво. Отговаря перфектно на 20гс и 2 дни, че аз много се притеснявах да не избързва заради опасност от ГД. Съветва ме да направа натоварване с глюкоза в 28 седмица но ще видим мойта си док какво ще каже.

Лек ден на всички   bouquet

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 12:21 от maceto85

# 469
Браво на мамите видели бебоците. Нека сега са ви спокойни дните Hug и да се радвате на тумбаците Laughing

# 470
  • София
Браво, мами!
Много се радвам на хубавите новини Simple Smile
Аз вече нямам търпение, а съм на ФМ чааааааак на 3 декември... С доки ще се видим догодина, даже като ходих преди 2 седмици си пожелахме весели празници, хихихи.

# 471
поздравления на всички ,които са си видяли бебоците на ФМ ,нямам търпение да отида и аз вече  Laughing за съжаление близостта с ММ е поизчезнала ,но за сметка на това караниците са на дневен ред все по-често ,страшно емоционална и ревлива съм станала /за съжаление/ ,не знам дали да го отдавам на хормони и т.н при вас как стоят нещата емоционално ?

# 472
  • София
Априлки, утре от 10 часа в мола на Стамболийски лекцията ще е на тема
Цитат
18 ноември 2014   
Тема: Предизвикателствата на бременността. Опасни ли са коремните болки и спазми? Грижа за кожата на бременната.

Подтема: Природосъобразният начин на живот и неговите предимства при бременната, майката и детето. Стволови клетки.

ЛЕКТОРИ: д-р Дорина Асенова (акушер-гинеколог, УБ Лозенец), Вили Пападопулу (МЦ Афродита) и Валя Белчева (Санофи Авентис)
Ако някой реши да ходи, нека ми пише, аз съм там. Simple Smile

# 473
  • Пловдив
veryy_s и аз имам същият проблем,хормони  или не ,осъзнавам го и не мога да се променя.Доста често ми се плаче-от филм,от дума или действие на някой друг,незнам докога ще ме търпят вкъщи.А и отново не мога да спя вечер и не от факта ,че ставам ужасно често,просто се събуждам напрегната и неспокойна.

# 474
Цитат
18 ноември 2014   
Тема: Предизвикателствата на бременността. Опасни ли са коремните болки и спазми? Грижа за кожата на бременната.

Подтема: Природосъобразният начин на живот и неговите предимства при бременната, майката и детето. Стволови клетки.

ЛЕКТОРИ: д-р Дорина Асенова (акушер-гинеколог, УБ Лозенец), Вили Пападопулу (МЦ Афродита) и Валя Белчева (Санофи Авентис)
Супер,благодаря за подсещането  Hug Да попитам има ли желаещи за това мероприятие,аз бих отишла на драго сърце само че с компания,сама някак.... newsm78

# 475
veryy_s и аз имам същият проблем,хормони  или не ,осъзнавам го и не мога да се променя.Доста често ми се плаче-от филм,от дума или действие на някой друг,незнам докога ще ме търпят вкъщи.А и отново не мога да спя вечер и не от факта ,че ставам ужасно често,просто се събуждам напрегната и неспокойна.
да имам чувството ,че вместо да има радост и положителни емоций ,има моменти в които света ми е крив , а търпението към мен някак си изчезва и сякаш нямам подкрепата на ММ . Надявам се ако е лош момент просто да отмине много бързо .Хубав ден на всички мами   bouquet

# 476
Оф, с тоя рев... на филм, на реклама, на снимки, на думи.... а за банята що рев изревах и още ми се реве. newsm45

Честито на всички момичета които са видели личицата на бебоците, толкова се надявах и ние да видим нашия на ФМ, но мисля, че доктора нарочно не ни го показа, newsm61 нали си е крив по този начин. Но има още надежда, АГ-то по ЖК каза, че няма да е лошо да направим още една след януари, тя ще ни каже при кого. Аз съм навита, защото тази ФМ беше просто подигравка и жива кражба, но както и да е, само да е здрав бебока! Simple Smile

Знаете ли, поиграх си днес с един калкулатор за майчинството и това което ме учуди доста е, че при болнични през примерно последните 4 месеца излиза малко по-голямо майчинство. 3 лв примерно. Така , че явно е по-добре финансово да сме болнични, токолкото да се мъчим на работа. Или поне аз така си се успокоявам.  hahaha

# 477
  • София
поздравления на всички ,които са си видяли бебоците на ФМ ,нямам търпение да отида и аз вече  Laughing за съжаление близостта с ММ е поизчезнала ,но за сметка на това караниците са на дневен ред все по-често ,страшно емоционална и ревлива съм станала /за съжаление/ ,не знам дали да го отдавам на хормони и т.н при вас как стоят нещата емоционално ?

Ох, аз имах 1-2 кризи по едно време и знаете ли какво... забелязах че ми "хлопат хормоните" най-вече около периода, в който по принцип трябва да съм в цикъл.
Не знам има ли нещо общо, но .... Simple Smile
Иначе като изключим тези моменти, които са около 1-2 дни месечно, когато от всичко ми се реве и съм вкисната (научих се да се овладявам, ама до кога...), съм супер щастлива, нося се в облаците и се чувствам много жизнерадостно. Сякаш съм супер щастлива, прекалено даже и после идва 1 ден да ме свали на земята, да видя, че може и да ми е гадно и да се карам с хората и да мразя живота. И после пак... Simple Smile
Ама не знам, в началото на ММ му беше малко криво като се "разчувствам" за нищо, сега сякаш свикна и се старае да е много по-толерантен покрай тези състояния, когато и да се случат. Вижда, човека, че ме удрят някакви вълни и се старае поне да ги игнорира, ако няма да ми помага =)

# 478
  • София
Скрит текст:
Цитат
18 ноември 2014   

Супер,благодаря за подсещането  Hug Да попитам има ли желаещи за това мероприятие,аз бих отишла на драго сърце само че с компания,сама някак.... newsm78
Аз и сама ходих няколко пъти, утре ще ходя засега Peace
С компания ще е по-добре естествено.

# 479
Здравейте момичета  Hug
Колко много сте изписали  Laughing Човек точно изчете предишните страници и нови пет са се появили  Grinning
Ще си имам забавление докато си почивам вкъщи, защото както се очертава на работа май повече няма да ме пуснат  Tired
Смехоранче, Тифани благодаря за стиснатите палци. Засега всичко е наред, но Смехоранчето е права, че я карам тая бременност с повечко адреналин, нямам един ден спокойствие с тези двете мишлета. Ама да са ни живи и здрави, друго не искам. Ще изтърпя каквото трябва.
За съня - и аз като някои от вас карам безсънна бременност. А преди заспивах където седна  newsm78
Ремонта вече го приключихме и съм много доволна, поне това отпада от списъка със задачи.
За секса - ние допреди две седмици си правихме секс, но сега се въздържам заради контракциите. И май ще се въздържам до края, лекарите казаха че в моя случай не се препоръчва.
На лекции ми се ходи, на гимнастика също, но сега трябва повече да полежавам. Надявам се декември да мога да се включа и в тези мероприятия.
Споделете после как са минали лекциите  Hug
Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт