Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 26 028
  • 708
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Благодаря на mogedian  и Murmur'ana за информацията.
Днес и ине ще посетим Хиполенд и Комсед. Отдавна ги чаках тези намаления.
Има ли желаещи утре за урока на 9-месеца. Ще теглят томболат за месеца, ще говорят как да се изгради емоционална връзка между майката и бебето.
Който ходи днес на бебеманията да докладва, дали има такса вход.

# 676
Здравейте момичета  Hug
И аз смятам да си напазарувам от Хипото днес, че е на далавера Simple Smile
Между другото видях, че някои молове в София и Варна са обявили черен петък днес, за София мисля че бяха мол Парадайс и България мол. В Парадайс има до 70% отстъпки, но пък детските неща са малко. Само три фирми са посочени и честно казано те не ми говорят почти нищо  Embarassed
Но все пак давам информацията, ако някой се интересува.

За шийката - за пръв път ми я мериха на първата ФМ. Оттогава на всеки преглед ми казват какво е положението. Мерили  са ми я както с вагинален, така и с коремен ехограф. Преди го правеха, без причина, но сега вече я следим заради скъсяване.

Mohita Бебемания смятам да я посетя утре. И аз ще гледам специално количките за близнаци, дано да има де. Ако искаш утре ще пиша дали има колички, за да знаеш дали да отидеш  bouquet

# 677
ek_velika изпрати си номера на лични,ако искаш и ако мога да стана и да дойда ще ти звънна да се запознаем.Нали за лекцията в Дон Домат?

# 678
Цените в Хипото дали са толкова ниски след тези 25% или всичко е трик?Някой дали е сравнил?
Мдаааа, особено на сметка са по-големите покупки. Сега ако имахме парички и щях да си купя количка примерно.  Whistling Можеш да хвърлиш едно око на сайта, там също тече намалението на всички стоки и може да се поръчва.  Peace

# 679
Здравейте момичета!
Докладвам:)) преди малко се върнах от Бебемания,няма такса вход!В по малката зала се продаваха нещата,а в по голямата,не!Аз си взех на Мустела комплекта за новородени,бяха намалени с 25% продуктите на Мустела и естествено се възползвах:)) Бях си харесала и шишетата на Томи Типи антиколик и те бяха малко по евтинки та и тях си взех.Това е общо взето цените на повечето продукти са като на магазините

# 680
Аз пак съм с въпрос? Сутринта имах болки, като предменструални и доста се притесних, преминаха тези болки, сега само имам дискомфорт. Случвало ли се е на някой друг? Задължително ли е да са контракции такъв тип болки, не съм имала втвърдявания или може и от разтягането на матката да е? Преди един ден бях на Фм и всичко си беше Ок, нямаше контракции и т.н. Ако пак ме заболи ще отивам в болницата да ме прегледат Sad((

# 681
и ние с ММ ходихме на бебеманията.честно казано очаквах малко повече.близнашки колички видях само МИКАДО,но категорично не ми харесват.много недоправена конструкция,материята-груба синтетика,покривчето няма прозорче,портбебетата едни такива меки и нестабилни.....абе,не я харесахме.ние конкретно отидохме за да види близнашкия вариянт на АДБОР,но я нямаха изложена.тя доста прилича на МИКАДО-то,но поне от снимките в интернет,ми изглежда по-"пипната".може и да се заблуждавам.ако има мами от СТАРА ЗАГОРА,които не ги мързи,могат ли някой ден да хвърлят по едно око в магазините на "GALIX"(мисля,че са два магазина в града) и да кажат мнение!интересува ме конкретно модела ДУО ГАЛИАНИ.

# 682
Скрит текст:
Скрит текст:
вече си нямаме кученце Weary smile3518вчра следобд си отиде нашето причтелче  и най-добро другарче Фелис!миличкото,събра сили смелост да си тръгне сам преди да се стигне до ефтаназия,спести ни този ужас!избра момент в,който и ММ си беше вкъщи,да не съм самичка.той си беше едно смело малко момче!ММ плака като малко дете,чак не очаквах,а аз сега съм смичка и ми е толкова празно в душата....благодарни сме му за прекрасните години,които беше с нас,бяхме страхотен екип и семейство!да почива в мир!
Скрит текст:
                 не искам да натъжавам никого,моля,който е по-състрадателен да го подмине.просто имах нужда да кажа на някого...и да си поплача Cry

# 683
тиквичка  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Много съжалявам,мила  smile3518

# 684
  • София
PoisonDaisy, благодаря за предложението. Не се стърпях и отидох за бързо. Нищо не си купих, но разгледах някои неща и събрах мострички.

За близнашките колички
Скрит текст:
Видях тези на Микадо. И на мен не ми харесаха. Надявах се на видя наживо как изглеждат на Абдор и ТАКО, но ги нямаше, както е написала тиквичка. Имаше още TFK и Mountain Buggy. Който харесва модела на Phil&Teds Е3, има я за около 730 лева намалена, но само червена. Само че е или в търговската част на изложението, или в магазина им на "Симеоновско", не разбрах. Аз много я харесвам, но за мойте момци червена май не върви Thinking

тиквичке,  Hug Hug

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 20:53 от Мohita

# 685
  • София
Значи съм спокойна, няма да ме е яд за бебеманията.
Кари - аз също имам присвивания от време на време, но ме са постоянни, мисля че е от връЗките, но все пак ако се притесняваш и болката е силна - консултирай се с лекар.

Тиквичке
Скрит текст:
Мила, моите съболезнования.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 686
Тиквичка  Hug Hug Hug направо се разплаках, милото  Sad

# 687
  • София
Здравейте, момичета!

Тиквичка, не съм чела, че съм доста чувствтелна, но  Hug

За къпането - съм съгласна с Ada smiles, и аз много четох и проучвах предния път, че не е добре често да се мие кожата, че падал защитния слой и т.н. Та къпехме го през ден или два целия или без шампоан или със няколко капки, 1 път на ден дупето миехме, а на всеки памперс само с мокри кърпички. Обаче след мокрите 1 мама ме беше посъветвала да подсушавам със суха кърпичка и проблем с подсичане не сме имали никога. И като цяло си му е добре кожата, никакви проблеми не е имал.

Момичета, откъде купувате рокли и туники? Аз изръшках целия Мол на Цариградско вторник и нищо не си харесах. И в НМ нищо от по-евтините бременни панталони не ми стана. В крайна сметка си купих по спешност 1 панталон за бременни от Пиротска от Малкия ЦУМ на 2-ри етаж (има доста неща), че изведнъж ми изскочи корема и нищо вече не можех да закопчея. Ама сега уикенда трябва да пообиколя и още нещо да си взема, само с 1 панталон не мога да карам.
По Вторите употреби в София има ли дрехи за бременни, не съм влизала от години, дори не знам къде има точно, ако някоя мама е виждала, моля да сподели.

От 2-3 дни ми се появява лека болка вдясно и ляво точно до кокала на хълбока, но само като вървя. Като спра да вървя, веднага спира. Само докато се движа, много странно. Не съм звъняла на доки, изчаквам да минат няколко дни да видя как ще е. Има ли и други мами с такова нещо?

В Комсед има намаление до неделя от 30%, днес напазарувах за подаръци за сина ми, който освен Коледа, има и рожден ден и имен ден през декември. Онлайн и от Хиполенд поръчах някои неща и съм готова с неговите подаръци.

Уф, отплеснах се нещо.
Лека и спокойна нощ на всички!

# 688
  • Под кленовите дървета
Днес бяхме на втория ултрасаунд и чакаме момиченце stork-girlSimple Smile Знаех си, аз знаех си Simple Smile перфектни мерки, 445г госпожица и около 180мм, тоест с перфектни мерки Simple Smile Точно по седмиците си се движи Simple Smile Направиха ни снимки във всички разрези и на лицето също Simple Smile
Толкова ми беше държавния ултрасаунд, от тук нататък само доки ще ме следи и ако пожелае на видеозон е по негово желание Simple Smile

Таткото почти се изкрещя от радост в кабинета Joy

# 689
Добро утро Grinning

Тиквичке прегръдки.
Ясмин честита госпожица, да ви е жива и здрава  bouquet

Страхотни постове по темата за къпането, ценни съвети, благодарности към споделилите мами.

Усмихнат ден и покупки smile3521

Общи условия

Активация на акаунт