Бургас - ясли, градини, занимални за малките ни съкровища - 7

• 99 802
  • 578
  •   1
Отговори
# 105
Аз да попитам още веднъж за частни детски заведения в Бургас. От март почвам работа там и ще се местя с детето, та вече е наближило. Това, което намерих като информация до сега са двете градини на Монтесори, детски центрове Патешон и Корабче с крила, родителски кооператив Морски щурчета и полудневна занималня Русская реч.
Моля споделете за други, които знаете или дори мнения за тези.
Имам чувството че в Бургас всички се крият, практически няма информация в интернет.

# 106
  • Пловдив
Аз да попитам още веднъж за частни детски заведения в Бургас. От март почвам работа там и ще се местя с детето, та вече е наближило. Това, което намерих като информация до сега са двете градини на Монтесори, детски центрове Патешон и Корабче с крила, родителски кооператив Морски щурчета и полудневна занималня Русская реч.
Моля споделете за други, които знаете или дори мнения за тези.
Имам чувството че в Бургас всички се крият, практически няма информация в интернет.

Корабче с крила са родителски кооператив.
Виж и занималня Радост, има страница във Фейсбук.

# 107
  • Бургас
От изброените аз имам лични впечатления от Патешон. Споделила съм ги 2-3 страници по-напред. В общи линии съм много доволна, като недостатък /поне за мен и за нуждите на второто ми дете, което е на 4 год./ е само, че не се спи на обяд.

# 108
Аз водя моята дъщеря на Корабче с  крила. За по два часа на ден, играе с другите деца. Общо са 4-5 деца. Само едно за сега е целодневно и на обяд спи там. Не е детска градина, а почасово гледане на деца Simple Smile   Преди седях 2 часа там, но сега ходя и си върша някаква работа. Когато отивам да взема детето, на нея не й се тръгва и един час я гоня да я облека. Доста й е забавно и ходи с желание и изобщо не ме търси.
Надявам се и в яслата да е така  Praynig

# 109
Меги Л., а колко ти струва?

# 110
Меги Л., а колко ти струва?

Тъй като съм там откакто е отворила, ми взима по 3лв. на час. Преди това беше по 4лв.

Има и вариянт за месечна карта: полудневно гледане - 150лв., целоднево с храна и сън 250лв. Но предпочитам на час да си плащам, защото така я водя когато пожелая, в колкото часа ми е удобно.

# 111
Благодаря за информацията  Peace

# 112
Изглежда занималнята Радост е закрита и на нейно място е отворена Русская речь, но те имат само полудневни групи Sad

# 113
  • Бургас
Някоя от вас да има впечатления от филиала на Андерсен и от цялата градина,де? Засега там мисля да кандидатствам.

# 114
Към частните детски занимални включвам и АБВ-имат фейсбук страница,занималня за ученици и занималня за малки деца.Стаята за малките е хубава,но повече наблюдения нямам.Имат и легла за спане,обаче тъй като има ученици,не знам колко ще е тихо за спане.
А Корабче с крила къде се намира?

# 115
Към частните детски занимални включвам и АБВ-имат фейсбук страница,занималня за ученици и занималня за малки деца.Стаята за малките е хубава,но повече наблюдения нямам.Имат и легла за спане,обаче тъй като има ученици,не знам колко ще е тихо за спане.
А Корабче с крила къде се намира?

На Иван Богоров 35. Това е от Краставицата надолу към Морската. След игрището.

# 116
Меги Л.,благодаря!

# 117
В района на кв. Възраждане има ли такива частни занимални?

# 118
Някоя от вас да има впечатления от филиала на Андерсен и от цялата градина,де? Засега там мисля да кандидатствам.

От филиала нямам преки наблюдения, но съм чувала от майките, че са доволни.
Аз като цяло от градината съм си доволна. Натали си харесва госпожите, лелята ходи с удоволствие на градина, а за мен това е на-важното. За времето времето прекарано там е научила много. Откакто тръгна на градина по-миналата година е друго дете(ние сме 2-ра група).

# 119
Божее, аз откакто я водя да играе с други деца, вече е различна и по различен начин се държи с децата и вече не е самостоятелен електрон. Не знам като тръгне на ясла и започнат да ги учат каква ще е промяната (надявам се положителна)

Общи условия

Активация на акаунт