Бургас - ясли, градини, занимални за малките ни съкровища - 7

• 99 808
  • 578
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Здравейте момичета, предстои ни избор на 1.04. Най-близо ни е ЦДГ 2 "Х.К. Андерсен". Голямото ми дете беше в тази градина, но във фелиала. От едната учителка съм супер доволна, другата - нямам думи. Директорката е едно чудоооо. Но ми похвалиха два колектива, та дилемата е следната: Дияна Стефанова и Росица Стоянова или Пепи Колева и Виолета Кабакова. Обмислям вариант и за "Раковина", но тя е в ТД Приморие, а ние сме към ТД Зора.

# 121
Кога щяха да пускат пробно документите за кандидатсване от сайта на общината?

# 122
  • Burgas
Запис!

# 123
  • Бургас
Системата вече е активна

# 124
Нали ЦДГ-тата не приемаха 2-годишни, а само ОДЗ-тата и яслите?

# 125
  • Burgas
Нали ЦДГ-тата не приемаха 2-годишни, а само ОДЗ-тата и яслите?
Да, в ЦДГ няма яслени групи.

# 126
  • Бургас
Аз искам да кандидатствам във филиал на детска градина. Обаче в списъка няма обявен такъв . Става дума за Х.К Андерсен. Кога става разпределението кой ще е в основната града и кой във филиала?

# 127
Приема е за цялата градина(За Андерсен), не знам как се прави разпределението.
Но ако след приема напишеш молба до директорката има доста голяма вероятност да ви уважат желанието.

# 128
Сега, като гледах кои да са ми трите желания за кандидатстване, установих, че в центъра направо няма къде  #Crazy   Има само три заведения където мога да я дам  ooooh!  В Центъра и Възраждане има само едно ОДЗ и две ясли!!! И то ОДЗ-то е супер далеч! Егати избора дето го няма!

# 129
  • Бургас
Ти може да си кандидатстваш където си искаш, но са ти важни точките

# 130
  • Бургас
Системата вече е активна

Може ли помощ към сайта,че не е откривам Sad

# 131
# 132
# 133
Утре от 17,00 часа в ЦДГ"Детелина" ще се проведе родителска среща на ,която ще бъдат представени екипите ,които през новата учебна година ще поемат първа група.

# 134
Ти може да си кандидатстваш където си искаш, но са ти важни точките

Из комплексите почти всички заведения са ОДЗ-та, а за център и възраждане има само 2 ясли и 1 ОДЗ. Това ме учудва. С каква цел е направено  newsm78   От центъра да водим децата в комлексите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт