Бургас - ясли, градини, занимални за малките ни съкровища - 7

• 99 980
  • 578
  •   1
Отговори
# 390
Някой има ли мнение от пряко наблюдение за яслата в комплекс "Зорница" - ОДЗ "Зорница-Зевздица"?
Днес отварят системата за такива като нас, неприети  Mr. Green.

# 391
От септември децатана 6г в предучилищните групи ще учат отново безплатно на таблети
http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/26620
Всъщност май само госпожата ще има таблет Mr. Green

# 392
  • Бургас
От септември децатана 6г в предучилищните групи ще учат отново безплатно на таблети
http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/26620
Всъщност май само госпожата ще има таблет Mr. Green

Цитат
За тази цел Община Бургас ще купи и предостави по 30 нови таблета на всяко детско заведение, в което има предучилищна 4-та група

Според мен ще си има таблети за децата, а ако групата е повече от една, най-вероятно заниманията им няма да бъдат по едно и също време Peace Друг е въпросът дали и доколко сме съгласни родителите, но... никой не ни и пита Whistling

# 393
Права си!
Не че някой ни пита и за английския

# 394
  • Пловдив
Аз от английския в градината съм много доволна, скоро имахме открит урок.
Нoрмално е да имат такъв тип занимания, 2016-та сме.

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 09:37 от Горгона

# 395
  • Бургас
Аз от английския в градината съм много доволна, скоро имахме открит урок.
Нирмално е да имат такъв тип занимания, 2016-та сме.

Съгласна!  Peace
А и на децата много им хареса английския. Сигурна съм, че и обучението с таблетите ще им хареса.

# 396
Отвориха системата за второ класиране.
И моето врабче е прието на ясла, най-накрая.

# 397
  • Бургас
И ние  изкарахме късмет на второ класиране Simple Smile! В сайта на общината обаче все още "3. Удостоверение по чл. 87 ал. 6 от ДОПК за задължения за местни данъци и такси към Община на Бургас". Нали уж имало заповед на кмета да не ги искат тези удостоверения?

Преди помня, че искаха служебни бележки от работа, но сега не. И това ли отпадна или като тръгне реално на ясла, тогава се носят?

# 398
  • Пловдив
И ние  изкарахме късмет на второ класиране Simple Smile! В сайта на общината обаче все още "3. Удостоверение по чл. 87 ал. 6 от ДОПК за задължения за местни данъци и такси към Община на Бургас". Нали уж имало заповед на кмета да не ги искат тези удостоверения?

Преди помня, че искаха служебни бележки от работа, но сега не. И това ли отпадна или като тръгне реално на ясла, тогава се носят?

Не съм чула да има такава заповед, има ли го някъде обявено официално?
Служебни бележки не искат отдавна.

# 399
  • Бургас
Бихте ли ми казали къде се намира мястото от където се вадят тези декларации ( адрес и упътване ).

Декларациите се вадят от Централното данъчно на Александровска 26.
Записват приетите деца без удостоверение за платени данъци
http://www.flagman.bg/article/101483
оттук го видях, затова  питам.

# 400
  • Пловдив
Ами значи няма да се носят декларация, но данъците все пак трябва да са платени, щом това ще се проверява по служебен път. Списъкът с необходими документи за записване сигурно е публикуван преди въпросната заповед.

# 401
Имате ли наблюдение/мнение/отзиви за тези 2 градини? За госпожите, за базата, за храната? Всеки коментар ще ми е от помощ. Благодаря предварително!

# 402
За кои две градини питаш?

# 403
Става въпрос за ЦДГ Слънце на ул.Оборище и Златна Рибка в морската. Мислих че се вижда в заглавието за това не  писах

# 404
За Слънце - не съм чула нито един родител да е доволен. Сега били сменили директорката, ама не ми се вярва скоро нещата да се променят, защото персоналът си е там...

Общи условия

Активация на акаунт