Бургас - ясли, градини, занимални за малките ни съкровища - 7

• 99 982
  • 578
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Аз ще ходя след празниците да я записвам. Днес ходих за бележките за данъците и имаше опашка за касите. Самите удостоверения бяха готови за минути

# 376
  • Бургас
Аз ще ходя след празниците да я записвам. Днес ходих за бележките за данъците и имаше опашка за касите. Самите удостоверения бяха готови за минути

Има още една каса , като се влиза веднага в тунела в дясно вратата ,на последния етаж пише каса на вратата Wink,там няма опашка

# 377
  • Бургас
Извинявам се за тъпия въпрос пак, колко време е срокът за подаване на документите и записване ако детето е класирано сега?

# 378
  • Бургас
Привети сме в Златна Рибка   Heart Eyes

Първа група  bouquet

# 379
  • Бургас
Извинявам се за тъпия въпрос пак, колко време е срокът за подаване на документите и записване ако детето е класирано сега?

ЗАПИСВАНЕ
От 28.04.2016 10:00ч.

До 13.05.2016 18:00ч.

Родителите на приетите, на първо класиране, деца декларират писмено желанието си детето им да бъде записано в детското заведение, в което е прието. Декларацията и всички необходими документи трябва да бъдат представени в съответното детско заведение

# 380
  • Бургас
Благодаря ти  bouquet

# 381
Да момичета, нашата работа е точно такава, живеем най-близо до тази ясла, но сме били районирани към  тази до  морската градина. Днес говорих с общината. След празниците ще я къдрим.  Много благодаря, че ме светнахте. Поне си изясних отказа.

# 382
приети с първо желание "златно ключе" 😀 взимам бележки във вторник и отивам да записвам 😆

# 383
  • Бургас
И ние не сме се класирали Sad За яслената група в  "Морска звезда" в м.р. става въпрос. Имаме 5т. и регистрацията е на петата минута на 01.04... Сега не знам дали да сменям желанията или да чакам до трето класиране в тази. Или да ходя да говоря на място?

# 384
  • Бургас
щастливка - мързеливка Благодаря ти за информацията  Hug Днес ми спести половин час чакане  Twisted Evil #Crazy

# 385
Бихте ли ми казали къде се намира мястото от където се вадят тези декларации ( адрес и упътване ).

# 386
  • Пловдив
Бихте ли ми казали къде се намира мястото от където се вадят тези декларации ( адрес и упътване ).

Декларациите се вадят от Централното данъчно на Александровска 26.

# 387
  • Бургас
щастливка - мързеливка Благодаря ти за информацията  Hug Днес ми спести половин час чакане  Twisted Evil #Crazy

Радвам се,дано и другите се възползват и да не чакат:)

# 388

Декларациите се вадят от Централното данъчно на Александровска 26.
Записват приетите деца без удостоверение за платени данъци
http://www.flagman.bg/article/101483

# 389
Записват приетите деца без удостоверение за платени данъци
http://www.flagman.bg/article/101483
И аз го видях това вчера. Малко доста със закъснение, да го бяха направили преди излизането на първо класиране. Иначе е повече от логично - всичко им е в една обща система на общината, просто правят справка и това е.

Общи условия

Активация на акаунт