VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 635
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 210
Люсии, неееее.  smile3518

Край, спирам да гледам това тъпо предаване!  smile3514

# 211
Йорданка много  зле горката лелка. "Не ставайте , не ми пука за вашето мнение". Е бива бива ама , от такива думи ми идва да хвърля стола по телевизора.

А мен това най-ме изкефи Peace За мен тя е победителя в този сезон, но ще се радвам и ако е Уош  Peace  Praynig

# 212
Защо всички толкова държат Наско да каже "Гей съм"?  newsm78

Според мен никой не държи, защото той вече веднъж го каза, и освен това всички го знаят и без да го казва. Само като му се чуе педалския глас с леки истерични нотки и женско недоволство става ясно.

Никой не държи, пък и на никой не му пука.

# 213
  • София
Защо всички толкова държат Наско да каже "Гей съм"?  newsm78

Ами няма как да му пробутат "крилцата", явно и изследването във ВЦ-то не е дало резултат...   #Crazy.... що да не го ударят именно там /макар по никакъв начин това да не им пречи на обитанието /....
Не харесвам Наско, но това си е лично негова работа и не касае никого в тази къща или в която и да е друга.... просто защото никому не вреди тази му особеност  Crossing Arms
Аман от хора, които смятат, че единственото им достойнство е... че са хетеро  #Crazy #2gunfire

# 214
Йорданка трябваше да се държи на ниво. Много грозно изказване, че не я интересува кой го е писал. Издаде се всъщност колко много ѝ пука. Не искам да оправдавам никого, но на тях наистина им беше неудобно заради авторитета ѝ, а не че не го мислят или пък им липсва кураж да се изправят да говорят очи в очи с хората, когато критикуват. И двамата са го доказвали.

# 215
  • SF
С доста глупави обяснения се измъкнаха и двамата. Но всъщност, тази постъпка има значение само на фона на останалите. А условието на мисията е било да се пише анонимно.

# 216
  • Испания
Захажаева дори не прегърна безценната си дъщеря.

# 217
По- интересно ми е кое е гаджето депутат на Кучкова от ГЕРБ?

# 218
  • Варна
Люсии, неееее.  smile3518

Край, спирам да гледам това тъпо предаване!  smile3514

Чао,до следващия Брадър Mr. Green

# 219
  • София
Що ? Да не му определиш среща?  ooooh!

# 220
Що ? Да не му определиш среща?  ooooh!

Не, нещо по-сериозно  Mr. Green

# 221
Искам да напиша - "Кучкова май само си фантазира за депутат", но няма да го напиша ( Mr. Green ), защото ей сега ще се появи една потребителка да ми се скара!  hahaha

# 222
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Не е от ГЕРБ и пишеше, че е Ангел Джамбазки, мисля, че е от ВМРО Peace

# 223
  • Пловдив

Гаджето, което Иво каза, че е бил политик, а Ники допълни "депутат" се спрягаше за Месечков, не за Кучкова. Кучкова съм чувала, че била гадже на Ангел Джамбазки.

# 224
  • София
Що ? Да не му определиш среща?  ooooh!
Не, нещо по-сериозно  Mr. Green
Е, ха честито тогава....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт