VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 636
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 240
Наско е малко глупавичък и не може да определи точно как да се държи, за това предпочита да стои на страна.

# 241
А пък Сърменов с какви "джингъл белс" гащи се е докарал   Laughing    "ХО-ХО-ХО"   Mr. Green  

# 242
  • София
Наско е малко глупавичък и не може да определи точно как да се държи, за това предпочита да стои на страна.
Е, не става. Не е глупав, за да не разбере, че е по добре да мълчи. Човека си има други проблеми, какви са той си знае.

# 243
Как да отидеш на психолог, като можеш да се окажеш срещу мъж с панделка и дълга коса.

За кого става въпрос?
За защитника на Влади Въргала в студиото

Ахаха, а аз през цялото време си мисля, че говорите за жената със синята рокля и очилата и си викам "мъж, мъж, ама като глас го е докарал, като визия не толкова"

# 244
 hahaha Ники и Захажаева май няма да дадат думата никому. Laughing

# 245
  • София
Ей това имах в предвид като говорех за нагло и безпардонно поведение, маскирано като пробивност и интелигентност.
Албена всъщност е една нагла и устата комплексарка.

# 246
Явно единият ще бъде Наско - Кънчев е толковага агресивен....

# 247
  • гр. Шумен
Йорданка Христова постъпи така, както най-вероятно е постъпвала цял живот. Минчев ще се окаже прав- "комунистическа певица". Аз се замислих коя е последната й песен, кога за последно е правила концерт? И колкото да не й харесва, мога да дам пример с Лили Иванова, която всяка година излиза с нови песни, нови аранжименти и пълни зала 1 на НДК.

Миналата година Йорданка направи страхотен концерт в зала 1, залата беше препълнена, бях там, още си пазя билета, мога да го сканирам за доказателство (сама, без балети и подобни пудри, без една камара колеги, които да я поздравяват). Тази година имаше концерти във Варна, Бургас, участия с бенда на радиото в няколко града в страната (тя затова влезе в хотела с участниците в последния момент, беше на участие в Пловдив) и още една камара други участия  по частни партита и разни други събития, сред които и участие с оркестър София на джаз феста в Банско (слушах го по БНР, страхотно беше).  Аз затова се и почудих чий го дири в тоя формат, след като не е останала без ангажименти и средства съответно.
Също миналата година издаде албум, в който от 14 песни, 10 бяха от последните няколко години, като 5 от тях от последната година. Да добавя, че имаше 2 по нейна музика. А старите песни са с нови аранжименти.
Лили Иванова не е била толерирана от тогавашната власт? Сериозно? Единствената народна артистка в естрадата? Станала такава през 1979 (или 1980г) не помня. Истината е, че колкото и да се оплакват, някогашните певци бяха сериозно толерирани от властта, не се връзвайте на сините им балони. И Лили Иванова е печелила Златният Орфей - през 1974г.
А дали Йорданка е станала певица благодарение на брака си след като пее от 1963г, а е женена за Георги Стоичков от 1977г? И през това време е изпяла хитове като Делфините и Песен моя, обич моя. Йорданка спря да се явява на конкурси и фестивали още през 1979г, а от позицията си на партийна снаха можеше едно златно орфейче да си уреди, що не? Отказала е дори участие на фестивал в САЩ в полза на току що спечелилата Орфея Нели Рангелова.
А дали за певица, която не може да пее, ще пише песен един от най-великите джаз пианисти, Чучо Валдес, а саксофонистът от Иракере, първият емигрант в САЩ от тази легендарна група, Пакито де Ривера, ще я споминава с респект и възхищение в автобиографията си.
Можете да имате каквито си искате претенции към участието на Й.Христова в шоуто, към начина по който реагира на това и онова, но манипулациите относно кариерата й не смятам, че са коректни. Спрете да вярвате на тия Пик-мик, Блиц-миц, клюки и пр.
От миналогодишния концерт - http://www.youtube.com/watch?v=rdEUAJOzd_Q
То от песни до хитове има разлика.На Лилито на прима виста мога да се сетя 10 ,ама на Данчето ....
А пък,че имала концерти миналата година не се и съмнявам нали нейните бяха на власт.
ААА искаш да кажеш,че е пяла на предизборните концерти ли ,ами уточни се де не ни вкарвай в заблуда Joy
Мадам, цитирам концерт в зала 1, а не предизборен! Йорданка Христова  НИКОГА не е участвала в предизборни концерти, за разлика от повечето си колеги, които преминаха през всички партии, само заради кинти. Това че не можеш да се сетиш за хитове на Йорданка си е твоя работа, аз съм цитирама само 2, но мога да цитирам още 22.

P.S Лили Иванова е печелила на Златния Орфей наградата на публиката, не на журито, за разлика от другата  Peace
Награда на публиката на Златния Орфей в международния конкурс за изпълнители няма! Така че наградата на Лили е точно награда на журито.
Апропо, Йорданка НЯМА Голямата награда Златен Орфей за изпълнители, има първа награда в този конкурс през 1967г но тогава е имало отделни награди за български и чуждестранни изпълнители (в чуждестранния конкурс печели Арлет Зола от Австрия). Мога много точно и дословно по памет да изброя всички певци, печелили Голямата награда на този фестивал през годините.
И още - поведението на Йорданка тази вечер затвърждава мнението ми относно нейното отношение към тази идиотска мисия.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 21:51 от Sessilly

# 248
... Наско не е интелигентен, а това е най-големият недостсък за мъж, а той е и егоист и заешко сърце.
седи си в ъгъла и мау, мау, няма позиция, няма лице това загубено момче.

# 249
  • София
Хайде почна сеира  Mr. Green

# 250
  • Тра-ла-ла
Всеки път като гледам Наско Месечков ми се драйфа. Адски ми е противен...и като физика, и като характер, и като цялостно излъчване.

# 251
И Кънчев вика "Горчиво"...  #Crazy #Crazy #Crazy

# 252
  • София
Ей това имах в предвид като говорех за нагло и безпардонно поведение, маскирано като пробивност и интелигентност.
newsm10 newsm10 newsm10

# 253
  • София
Скрит текст:
Йорданка Христова постъпи така, както най-вероятно е постъпвала цял живот. Минчев ще се окаже прав- "комунистическа певица". Аз се замислих коя е последната й песен, кога за последно е правила концерт? И колкото да не й харесва, мога да дам пример с Лили Иванова, която всяка година излиза с нови песни, нови аранжименти и пълни зала 1 на НДК.

Миналата година Йорданка направи страхотен концерт в зала 1, залата беше препълнена, бях там, още си пазя билета, мога да го сканирам за доказателство (сама, без балети и подобни пудри, без една камара колеги, които да я поздравяват). Тази година имаше концерти във Варна, Бургас, участия с бенда на радиото в няколко града в страната (тя затова влезе в хотела с участниците в последния момент, беше на участие в Пловдив) и още една камара други участия  по частни партита и разни други събития, сред които и участие с оркестър София на джаз феста в Банско (слушах го по БНР, страхотно беше).  Аз затова се и почудих чий го дири в тоя формат, след като не е останала без ангажименти и средства съответно.
Също миналата година издаде албум, в който от 14 песни, 10 бяха от последните няколко години, като 5 от тях от последната година. Да добавя, че имаше 2 по нейна музика. А старите песни са с нови аранжименти.
Лили Иванова не е била толерирана от тогавашната власт? Сериозно? Единствената народна артистка в естрадата? Станала такава през 1979 (или 1980г) не помня. Истината е, че колкото и да се оплакват, някогашните певци бяха сериозно толерирани от властта, не се връзвайте на сините им балони. И Лили Иванова е печелила Златният Орфей - през 1974г.
А дали Йорданка е станала певица благодарение на брака си след като пее от 1963г, а е женена за Георги Стоичков от 1977г? И през това време е изпяла хитове като Делфините и Песен моя, обич моя. Йорданка спря да се явява на конкурси и фестивали още през 1979г, а от позицията си на партийна снаха можеше едно златно орфейче да си уреди, що не? Отказала е дори участие на фестивал в САЩ в полза на току що спечелилата Орфея Нели Рангелова.
А дали за певица, която не може да пее, ще пише песен един от най-великите джаз пианисти, Чучо Валдес, а саксофонистът от Иракере, първият емигрант в САЩ от тази легендарна група, Пакито де Ривера, ще я споминава с респект и възхищение в автобиографията си.
Можете да имате каквито си искате претенции към участието на Й.Христова в шоуто, към начина по който реагира на това и онова, но манипулациите относно кариерата й не смятам, че са коректни. Спрете да вярвате на тия Пик-мик, Блиц-миц, клюки и пр.
От миналогодишния концерт - http://www.youtube.com/watch?v=rdEUAJOzd_Q
То от песни до хитове има разлика.На Лилито на прима виста мога да се сетя 10 ,ама на Данчето ....
А пък,че имала концерти миналата година не се и съмнявам нали нейните бяха на власт.
ААА искаш да кажеш,че е пяла на предизборните концерти ли ,ами уточни се де не ни вкарвай в заблуда Joy
Мадам, цитирам концерт в зала 1, а не предизборен! Йорданка Христова  НИКОГА не е участвала ва предизборни концерти, за разлика от повечето си колеги, които преминаха през всички партии, само даради кинти. Това че не можеш да се сетиш за хитове на Йорданка си е твоя работа, аз съм цитирама само 2, но мога да цитирам още 22.
[/quote]

http://potv.eu/98404.html
още веднъж

# 254

А за Тачо не каза истината, а Зорница не я защити, а на Наско не му ли даде съвет?
За думите й за Тачо, особено е изключително права, никой не му казва, че е тъпак, а това е човек в обществото, родител, който трябва да възпитава детето си. А то като стане като него и като почне да бие, псува и общува с вашите деца какво ще правите?
Човек освен, че е индивидуална личност, е и част от обществото и това не трябва да се забравя.
Тя може да е пълна гаднярка, но за съжаление точно в този Брадър, освен Уош, тя е на второ място по свестност.
А тоя злобар кой е, който говори против Албена? Пълни глупости говори, ужасно неинтелигентно звучи. Това да обсъждат какво е говорила преди десет години, а да не гледат сегашното й участие е крайно смешно и непрофесионално.

Общи условия

Активация на акаунт