VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 636
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 270
Никой не казва нищо за Аръков.
Прекалено скучен е, явно, за да дори да се обсъжда колко е скучен.  Laughing

# 271
да де, но Райкова има интелигентно излъчване, освен това и е талантлива, а талантливите хора винаги имат одухотворено лице и пълни очи.
Албена се е самозатрила с езика и поведениет си, да се сърди на себе си. И не, не борец за правда, а човек който омаловажава живота на другите.

# 272
  • гр. Шумен
Скрит текст:
Йорданка Христова постъпи така, както най-вероятно е постъпвала цял живот. Минчев ще се окаже прав- "комунистическа певица". Аз се замислих коя е последната й песен, кога за последно е правила концерт? И колкото да не й харесва, мога да дам пример с Лили Иванова, която всяка година излиза с нови песни, нови аранжименти и пълни зала 1 на НДК.

Миналата година Йорданка направи страхотен концерт в зала 1, залата беше препълнена, бях там, още си пазя билета, мога да го сканирам за доказателство (сама, без балети и подобни пудри, без една камара колеги, които да я поздравяват). Тази година имаше концерти във Варна, Бургас, участия с бенда на радиото в няколко града в страната (тя затова влезе в хотела с участниците в последния момент, беше на участие в Пловдив) и още една камара други участия  по частни партита и разни други събития, сред които и участие с оркестър София на джаз феста в Банско (слушах го по БНР, страхотно беше).  Аз затова се и почудих чий го дири в тоя формат, след като не е останала без ангажименти и средства съответно.
Също миналата година издаде албум, в който от 14 песни, 10 бяха от последните няколко години, като 5 от тях от последната година. Да добавя, че имаше 2 по нейна музика. А старите песни са с нови аранжименти.
Лили Иванова не е била толерирана от тогавашната власт? Сериозно? Единствената народна артистка в естрадата? Станала такава през 1979 (или 1980г) не помня. Истината е, че колкото и да се оплакват, някогашните певци бяха сериозно толерирани от властта, не се връзвайте на сините им балони. И Лили Иванова е печелила Златният Орфей - през 1974г.
А дали Йорданка е станала певица благодарение на брака си след като пее от 1963г, а е женена за Георги Стоичков от 1977г? И през това време е изпяла хитове като Делфините и Песен моя, обич моя. Йорданка спря да се явява на конкурси и фестивали още през 1979г, а от позицията си на партийна снаха можеше едно златно орфейче да си уреди, що не? Отказала е дори участие на фестивал в САЩ в полза на току що спечелилата Орфея Нели Рангелова.
А дали за певица, която не може да пее, ще пише песен един от най-великите джаз пианисти, Чучо Валдес, а саксофонистът от Иракере, първият емигрант в САЩ от тази легендарна група, Пакито де Ривера, ще я споминава с респект и възхищение в автобиографията си.
Можете да имате каквито си искате претенции към участието на Й.Христова в шоуто, към начина по който реагира на това и онова, но манипулациите относно кариерата й не смятам, че са коректни. Спрете да вярвате на тия Пик-мик, Блиц-миц, клюки и пр.
От миналогодишния концерт - http://www.youtube.com/watch?v=rdEUAJOzd_Q
То от песни до хитове има разлика.На Лилито на прима виста мога да се сетя 10 ,ама на Данчето ....
А пък,че имала концерти миналата година не се и съмнявам нали нейните бяха на власт.
ААА искаш да кажеш,че е пяла на предизборните концерти ли ,ами уточни се де не ни вкарвай в заблуда Joy
Мадам, цитирам концерт в зала 1, а не предизборен! Йорданка Христова  НИКОГА не е участвала ва предизборни концерти, за разлика от повечето си колеги, които преминаха през всички партии, само даради кинти. Това че не можеш да се сетиш за хитове на Йорданка си е твоя работа, аз съм цитирама само 2, но мога да цитирам още 22.

http://potv.eu/98404.html
още веднъж

че тя даже сама си каза, че е пяла по избори
някой се престарава в защитата й  Tired
[/quote]
Окей, добре, виноват! Но това са някакви регионални концерти, докато другите певци участваха в откриване и закриване на кампании в големи концерти. И долу горе от това се препитаваха месеци наред. Йорданка след промените не тръгна да вее байраци, не се изкара репресирана като повечето си колеги, които между другото доста готино си живееха по соца. И досега не се е оплаквала. Докато другите го правят непрекъснато. Тя даже се опита през 80-те да им уреди пенсиите, а те й теглиха една майна. Затова днес реват.

# 273
  • София
От това, което виждам тази вечер, мисля че сценария за финала вече е готов - Жени, Йорданка, Албена и Уош. Другите етапно ще излизат.
Изпитвам огромно съмнение, че ще оставят Вулева на финал... наясно сме, че финалистите не зависят от гласуването на публиката, а си ги избират по някакви си причини и направо се чудя какви  newsm78

# 274
Дремуцах, благодаря ти Воче, че ме събуди.

# 275
Ах  Heart Eyes  Wink  

Скрит текст:
ей съм много хубав да
съм страшно хубав йе
съм тъй прекрасен
съм тъй красив
съм най-приятен
най уникатен
от ден на ден съм по-съвършен

Laughing

пп. Младежът с панделката е доста адекватен - очевидно аксесоарът съвсем не му пречи Wink  да разсъждава разумно и да казва верни и смислени неща.  Peace

# 276
да де, но Райкова има интелигентно излъчване, освен това и е талантлива, а талантливите хора винаги имат одухотворено лице и пълни очи.
Албена се е самозатрила с езика и поведениет си, да се сърди на себе си. И не, не борец за правда, а човек който омаловажава живота на другите.

Ех, ама, г-жо Райкова, добър вечер, как сте?

# 277
уф..... ако на някого му миришат краката покрай мен ще викам, че ще ме чуят на 100 км..!

И да му се извинявам за това?? Shocked Защо? Извинявай, че ти мирише гъза, щото аз трябваше да ти го измия, а не ти сам!!!???

# 278
Зорница Линдарева да се яви в студиото и да донесе от хапчетата си за г-н Кънчев! Веднага! Спешно!  Crazy

# 279
Ах  Heart Eyes  Wink  

Скрит текст:
ей съм много хубав да
съм страшно хубав йе
съм тъй прекрасен
съм тъй красив
съм най-приятен
най уникатен
от ден на ден съм по-съвършен

Laughing

пп. Младежът с панделката е доста адекватен - очевидно аксесоарът съвсем не му пречи Wink  да разсъждава разумно и да казва верни и смислени неща.  Peace

Тоз жокер каква длъжност заема. Май са го малтретирали като малък.

# 280
  • Ню Йорк
Ох, Вочето поне няма ли да изгонят. Развали целия сезон.

# 281
  • Бургас
 ее кънчев е ужасен!

да го оставят сам да си обсъжда

и явно е че не понася камелия воче....

# 282
  • Варна
Платиха и на Данчето със същата монета и не и стана приятно.
Разкажете за Йорданка, моля, какво е станало?  Благодаря за коментарите, все едно аз съм     пред ТВ-то.

В миналия епизод тя не застана (и не стана) зад думите си за Воче.
Айде сега да видя кой е тоя дето ще оплюе Уош? И се спрете за Данчето, номинираните са други...

# 283

Бре!  Outta Joint  #Crazy  Shocked Винето, ти ли си? Бре, бре, вай  Laughing

# 284
Зорница Линдарева да се яви в студиото и да донесе от хапчетата си за г-н Кънчев! Веднага! Спешно!  Crazy

Не се трае тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт