VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Къв е проблема с менструалния цикъл, не мога да ра3бера Rolling Eyes
Та па чак трябва никой да не ра3бира, че жена е в такова положение....
Едно време беше голямо криене и срам, сакън някой да не ра3бере 3а това природно явление... ooooh!
И едни крилца са се виждали, да не би да си е и3пльоскала превръ3ката на пода в спалнята.
Що 3а ограничено мислене? Дай да не си купуваме и превръ3ки, щото хората около нас в мага3ина ще ра3берат, че ни се случва това "срамно" нещо...
Кали е проста на гъбено семе, няма друго!
 bouquet
Проста е и още как, ама и тука има хора дето считат, че това е 'срамно" ooooh!

# 721
  • sofia
Къв е проблема с менструалния цикъл, не мога да ра3бера Rolling Eyes
Та па чак трябва никой да не ра3бира, че жена е в такова положение....
Едно време беше голямо криене и срам, сакън някой да не ра3бере 3а това природно явление... ooooh!
И едни крилца са се виждали, да не би да си е и3пльоскала превръ3ката на пода в спалнята.
Що 3а ограничено мислене? Дай да не си купуваме и превръ3ки, щото хората около нас в мага3ина ще ра3берат, че ни се случва това "срамно" нещо...
Кали е проста на гъбено семе, няма друго!
 bouquet
Проста е и още как, ама и тука има хора дето считат, че това е 'срамно" ooooh!

Така е. Ние сме европейци, но с ориенталско мислене. ooooh!

# 722
Тя Кали, че е тъпа, тъпа е, но не е с мислене на подчинена жена, нито пък от мюсюлманските страни.. Това е фалш.
Кали е чалга певица, въртиопашка, кълчи кълки по кръчми и дискотеки, подщипват я тук и там, не е цвете за мирисане, колкото и да се превзема, че само за чистене и готвене мисли.
Не виждате ли, че всичко това е театро?
Видя, че при Златка мина номера с чистенето и готвенето, но Златка, първо че беше нагласена за победител и второ, че колкото и да е проста и въртиопашка и тя, поне е искрена, а Кали не е.

Не е нужно да си с ориенталско мислене или да те е срам, че си в цикъл, за да не си показваш крилцата. Аз лично бих се събличала по - скрито, особено когато съм така, а и иначе де, просто за личен комфорт.

# 723
 Shocked Антон Стефанов  ooooh!  Малко като на страшния съд - Закълни се ! Закълни се !

Моят фаворит за победител е Уош.Бих се зарадвала и Албена да спечели, за да натрие носовете не някои, но продуцентите не биха го позволили.Отдавна не разглеждам предаването като избор на зрителите, а в този сезон пък толкова прозначно го направиха  ooooh!
На финала вече всички са толкова изнервени и омаскарени, че победител не се избира според това, което харесваме в него, а според това, което не понасяме в другите...т.е. избираме най-малкото зло.

Бду, искам да вметна, че Уош не се ядоса толкова за какво са казали лично за него, според мен(той беше ядосан и преди да си чете писмата). Главната идея беше, че в тая къща са луди всички, морално изхабени и повечето като гледам са близо до социопати. И вместо да се обърне внимание на това, те се занимават с превръзки, филии, сирена, бири, цигари и си мислят, че това са им най-големите проблеми. Смешно е колко много внимание се отделя над това, когато повече от половината са недоразвити емоционално и психично болни.
Абсолютно съм съгласна с това.Проблемът не беше в това, което са казали за него, а че изместват центъра на стойностните неща, играят на дребно с филии, превръзки и кремчета,

# 724
Кали ,ако беше нормален човек и е видяла ,че й се вижда превръзката , щеше да отиде и дискретно да й подшушне да се прикрие.Не пред всички мъже и така нататък да се развика какво й се видяло на Албена  ooooh! Много проста женица,дето все уж от добри намерения накисва и злепоставя хората.Да не говорим,че тя беше тази дето  с един благ тон обясни на Воче колко бил пропаднал Влади,че бил без пари,алкохолик и изгонен от жена си.А като го подкрепи публиката пак с мазен гласец му казва на Въргала,че публиката го харесвала да се радвал,ама то било щото го съжалявали  Mr. Green

# 725
  • Варна

"Това pedigree ли е?" rotfImbo

Жени вчера голямо театро!!!"Тия пари са за образованието на детето"... ама то на 5г.
ЛУДмила нямаше право да участва в тая мисия! Изплю си отровата и отиде да вие на двора...

Малко се преекспонира тая тема с чатала на Вулева. Аз лично мисля, че там няма нищо интересно!
Не разбирам хората, които искат Албена за победител. Какво е посланието? newsm78

# 726
Тука са кацали гарги  Joy
Интересно, защо след като тука са кацали гарги и ти е толкова смешно, кацаш и ти тук??!!

# 727
Детето май ще си остане без образование, че техните ще изпоркат парите до последната стотинка, докато то завърши средното.

# 728
  • Варна
Има нещо вярно,но ще има и други предавания ..." Сделка или не","Кой е по-по-най",' Бразди". А и точно Жени да се жалва от любовници ...

# 729
Тачо снощи 3а Кела ли спомена нещо или ми се чу newsm78

# 730
  • В Космоса
Значи, заради това глупаво предаване снощи сънувах, че Влади Въргала ме целува по рамото. Почувствах се неприятно, все едно ме лази плужек. Ще ги съдя за психически тормоз! Mr. Green

# 731
  • ЯМБОЛ
                     Чудя се,след като филмът на Влади бил най-касовия за последните десет години,как не си е изплатил кредита и защо да е толкова закъсал?!Мисля,че живее неразумно,каквото изчука,изпука и на жена му е писнало точно от това.А има доста мърляв вид на несретник,на моменти изглеждаше като клошар.

# 732
  • София
Значи, заради това глупаво предаване снощи сънувах, че Влади Въргала ме целува по рамото. Почувствах се неприятно, все едно ме лази плужек. Ще ги съдя за психически тормоз! Mr. Green
Абе, май и аз сънувах снощи Въргала...освен един куп други простотии Shocked

# 733
Абе, май и аз сънувах снощи Въргала...освен един куп други простотии Shocked

Joy Joy Joy

# 734
Сега се сетих нещо. Вчера Данчето (благодаря на Мари за линка) каза по телефона да продължават да слушат хубавата музика на Кали и "тя е прекрасна". Не разбрах - за Кали или за музиката ѝ ставаше дума.

Общи условия

Активация на акаунт