VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 635
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 165
Обаче, пак не четат всичко написано, а това, което ББ е извадил от листовете на съквартирантите.

Пак манипулации.

Точно това безумно ме дразни - решили са, че този сезон ще бъде на тема хигиена, л..на, миризми, и само това се използва. Голяма гнус е Sick

# 166
 Тъпа фекалка е тази Кали. Как въобще може да гледа на хората между краката, и дори за види нещо да го коментира. Изклчително невъзпитана, недискретна, нагла, натрапчива, нискоинтелектуална, заядива, дребнава и проста женичка тип тъпа нахална селячка.

# 167
Много противна тая Кали  Sick Ужасна направо !
Абсолютно  Peace Не мога да си представя,че това е жена на близо 40 години,майка на 3 деца  Thinking Държи се като 12 годишна инфантилка ooooh! И освен това как точно се поставя превръзка с крилцата отвътре,че ако случайно някоя като Кали те изследва между краката да не се видят?

# 168
Кали спомена, че е писала и други неща за Албена, защо ли не ги чухме.
Само манипулации в този сезон. Close

# 169
  • София
 Joy Joy
Влади мисли, че Тачко може да направи разлика между причина и  повод... Joy ooooh!

# 170
  • София
Други хора в тази къща няма лииии?Кали, Воче, Влади, Албена, Кали, Воче, Влади, Албена, !
Имаше по едно време  само Жени ,Тачо, Зорница...
Забравиха ги.Не развиват всички образи.Като захапят едни и други не съществуват.

# 171
Все се чудя кой нормален ще влезе да се излага в подобно шоу, но забравям за парата.

Ели Гигова?  newsm78

# 172
  • Испания
Анкета

Кой смятате, че ще бъде изгонен в понеделник?

Камелия Воче 97 (36%)
Атанас Месечков 112 (41%)

Иво Аръков 28 (10%)
Албена Вулева 18 (6%)
Влади Въргала 14 (5%)

Общ брой гласове: 164

# 173
Уош ,Влади и Албена на полуфиналът на вип брадър 2014.Вън на четрите лицемерни клюкарки Елена ,Кучкова ,Ели Гигова ,Кали и злобната двулична истеричка Камелия Воче.

# 174
Ако чавка ми изпие мозъка, както на Кали, директно ще й задам въпроса:
"Кали, фактът ,че мразиш МЦ ли е причината да родиш 3 деца от трима мъже ?! "

# 175
Уаууу, Месечков с повече гласове от Воче.

# 176
Все се чудя кой нормален ще влезе да се излага в подобно шоу, но забравям за парата.

Ели Гигова?  newsm78

Тя пък въобще не ми е пример за нормален човек. По-скоро за ограничен. И след като няколко пъти я чухме да прави повод да говори стигам до извода, че мълчи не защото е възпитана, а защото няма какво да каже и не може въобще нищо да каже с тоя боботещ глас и бавна мудна приспана мисъл.

# 177
  • Испания
Минчев какво ръси? "Когато стана този въпрос с детето, което беше взаимна грешка..."

# 178
  • SF
Кали толкова ли не можа да напише  нещо негативно за Албена, та се опря на крилцата на дамските й превръзки? Това ли е грозното на Албена в очите на Кали? - кофти кройка на дамските превръзки????

# 179
Толкова примитивно ниво на общуване ....срам. Тоалетни чинии, дамски превръзки, миризми под завивките....аз наистина не разбирам, колко можеш да изостанеш в умственото си развитие! Ужасно ме дразни и глупавичката Кучкова, толкова се мъчи горката да каже нещичко по-умно, ама все не и се получава.

Общи условия

Активация на акаунт