VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 540
Разбра се вече кой е виновен за отношенията Жени/Тачо - ами Захажаева, разбира се......  Joy

От тук и вовеки ... за всичко все Люската ще им е виновна - ако им спрат тока, детето се насере или Тачо си изпусне чашата с бирата - все Захажаева ще е причината.  Mr. Green

# 541
Жени не разбра нито дума от това което Албена и каза добронамерено,че не е подготвила мъжа си за ББ, че лъсна простотията и пияндурщината  и на двамата. Тачо дозакопа "образцовото семейство" с избухването си , а Жени обвини Захажаева,за проявената простотия и избухливост и мъжа си  .  Венетка( да не е изместила Алекс???) пак чете сценарий с който ни се внушава,че 6-тата е най и по....
Мога само да цитирам Уош - сценаристи, продуценти,защитници на мутресата да си го начукат. Лъсна отвратителното лице на брака по сметка, лицемерния опит да се наметне "порядъчност" върху изкуствения образ на красавицата рухна. Все още ли ги готвят за победители ? След Злати дъ блек няма да ме изненадат.

# 542
Влади се държал народно, тоест не се къпе и мирише?  hahaha

# 543
Все повече ми се да спечели Уош на фона на всички лицемери, скандалджии, продажници и комунистически протежета  Peace

И на мен... ако разбира се, правилно съм те разгадала......   Joy Peace

Joy Joy Joy Правилно си разгадала...от бързане

Не мога да понасям тия лиготии между Жени и Тачо особено след грозните им скандали, не ме убедиха, че се обичат

Най-много ще страда детето им  Peace

Кали и тя голяма поучителка  ooooh!

# 544
  • Испания
Кали направи доста обиден анализ, ама добре, че Данчето я спря.

# 545
Хаха, за първи път Йорданка Христова ме изкефи.

# 546
Утре двама излизат.

# 547
Божеееееее, Венета с тоя гробовен гласец! Ще мЪ разплачИ...  Sad
Взе ми думите.  Laughing

Остана ли някой, който не разбра за симпатиите на Венета към Жени и Тачо?  Sick

Хаха, за първи път Йорданка Христова ме изкефи.
Peace

# 548
  • Бургас
Цитат
Не мога да понасям тембъра на Кали! Sick

Сашке,върни се,че с теб лошо,ама с Венета не се трае! #Cussing out

# 549
  • София
Кали как не се усеща, то простотията ходи по хората, ама чак толкова. Йорданка Христова добре я нареди Peace

# 550
Сърчаджиева да не се е накъркала и да е пропуснала предаването  newsm78

# 551
Уош липсата на цигари май наистина го изнервя много, за какво запали толкова.

Както и липсата на алкохол, но добре беше брадъра да покаже, какво е довело до това избухване. Може би сега след рекламите.

Защото той се е оплакал за едни цигари. В Къщата е пълно с отрепки и истерии, мърсотия(душевна), но цигарите са ги притеснили.

# 552
  • София

Каза, че е болна.

# 553
  • София
Е, не  Laughing Второ предаване е няма, вЕрно с нея зле, но с Вената още по зле  Mr. Green  

# 554
Жена, която е 'прибрала милиони" никога няма да влезе в къщата за 10 хиляди лева и да виси там 2 месеца да се излага, да готви, да чисти тоалетни и да се кара с който премине пред погледа й. Ясно е, че всички там са за пари. Всички до един. Но някак си нужни станаха само за Влади Въргала:)

А Гигова? За да се покаже колко е обикновена и скучна, може би  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт