VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 795
  Е*ати манипулацията!

Защо да е манипулация, това са и моите фаворити + Йорданка Христова, която слагам финалист Peace

# 796
Ха-ха... изненадаааа   Shocked  брей ти да видиш   newsm78
Сега за какво ще се борят останалите?

пп.  не мислех, че зрителят изобщо ще има пръст в класирането, но ако е така - наистина е по-умен този зрител.  Wink

# 797
Излизат Кучкова и Гигова.

# 798
Е те му сринаха самочувствието, сега са решили да го възстановят, поне малко.

# 799
най- съжаляван[/b съквартирант.. Сори, ама на мене ми е противен откакто въртеше едни и същи скечове преди 15 г. И много, ама много нечистоплътен изглежда..(може преди 2 мин да се е къпал, ама пак така си изглежда)

# 800
Напечатани ли бяха изказванията на Кали или не съм видяла добре!?

# 801
Кали  Sick  ooooh!  Naughty
Засвири на струната на съжалението ... истинска била...незрящото момиче...бла бла бла...

# 802
  • София
  Е*ати манипулацията!

Защо да е манипулация, това са и моите фаворити + Йорданка Христова, която слагам финалист Peace
Влади няма начин да е на първо място, няма толкова почитатели.

# 803
Напечатани ли бяха изказванията на Кали или не съм видяла добре!?
Не знам, ама и нейното " есе", и това на Гигова някак...Все едно друг го е писал. Вочето, както започна - и за нея същото.  Grinning

# 804
  Е*ати манипулацията!

Е няма начин да знаеш, има хора които го харесват, още повече след скандалите със злобната Воче... аз също започнах да му симпатизирам повече..а фаворит ми е Йорданка Христова, дано тя спечели  Peace

# 805
Воче и Кали да излизат и да измият косата на Слабаков. Пожълтяла е от тютюнев дим! Иначе Албена и Въргала били мърляви!  ooooh!

# 806
  Е*ати манипулацията!

Ако нямах лични впечатления от Влади, вероятно и аз не бих повярвала, че е възможно да е първи според гласуването.
Но знам, че Влади е страхотно мил,истински и дълбок Човек!

# 807
  • София
Кали  Sick  ooooh!  Naughty
Засвири на струната на съжалението ... истинска била...незрящото момиче...бла бла бла...
Да!
И нека сега някой да ни убеждава, че Калито не е осведомена какво се пише за нея.... тва не беше атестат "Защо съм достойна да спечеля"... а "Защо се държах така гадно през цялото време". Изцяло влезе в обяснителен и дори извинителен режим...  Rolling Eyes  Mr. Green

# 808
Кали била автокритична ...  милата.  hahaha
И продължава да е гнусна - едно незрящо момиче -  баси колко е гадно да се експлоатират недъзите на хората за печелене на такава евтина популярност  Close

Гигова пък се сравнява с напускащите през терминал едно -  да се върнели по нейния пример. newsm78   Ми да се върнат бе моме, ама какво ги чака тях на летището?  Едва ли е лимузината на баща ти    Rolling Eyes

# 809
Йорданка я е толкова яд,че не е в топ 3 и въобще не може да го скрие!

Общи условия

Активация на акаунт