VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 840
А Елена Кучкова и тя на финала  Joy Направо е срамота ама наистина целия цирк, тя е куха като пет хралупи, точно толкова колкото и Калканджиева - Манов са образец семейство  Hug

Досега не съм писала, ама няма как да пропусна да похваля това гениално включване! Нямаше как да е по-точно и лаконично едновременно!  Mr. Green

# 841
Е като чуя , че онези пияндурници Калканджиеви са олицетворение на българското семейство и се ядосвам.Това е отвратително

той си иска бирата, не работи и тя го издържа:) класика в жанра

# 842
А Елена Кучкова и тя на финала  Joy Направо е срамота ама наистина целия цирк, тя е куха като пет хралупи, точно толкова колкото и Калканджиева - Манов са образец семейство  Hug

Един коментиращ не съм видяла да харесва Кучкова...да не говорим за Жени и Тачо...само една заблудена имаше, ама тя излезна от темата :X Подигравка е това.
Въпреки, че тя си каза Кучкова, че инвеститори има...

# 843
Сега и този досадник и простак Карбовски ли трябва да търпя  Crossing Arms
Може да стане и по-страшно... присъствието му тук да е признак, че го връщат на екран в Нова...  ooooh! #2gunfire

Въх, пепел ти на клавиатурата  bishop

# 844
The hunger games Bulgaria  Mr. Green

# 845
Е, някой поне да бяха убили..никви hunger games не са това...  Crossing Arms Laughing

# 846
Е, някой поне да бяха убили..никви hunger games не са това...  Crossing Arms Laughing
Нашите се не с буквално убийство, а със социално   Grinning

# 847
Гигова не е въздържана, а безчувствена и пълен непукист. А монолога й за световния мир беше повече от нелеп. Когато нещо лично не я засягало, няма да се меси... То и гладуващите деца и войната в Ирак не я засяга, кого точно се опитва да лъже?
Яд ме е, че не мога да превъртам коментиращите.

# 848

Поставиха в доста унизително положение Йорданка - да върнат Кучкова преди нея...  егати сценария  Thinking

Жената на Кали  Shocked ...  попитах мъжа ми какво е това дрЪво между Карбовски и Слабаков (че съм изпуснала представянето ) и така ми отговори  Laughing

# 849
  • София
Не разбирам защо коментиращите и съквартирантите, когато искат да кажат, че някой е ИСКРЕН, непрекъснато го заместват с двусмисленото ЧЕСТЕН/ЧЕСТНА... Преди малко НК: "Тя честна ли е?"... ами, знам ли....  Joy

# 850
  • Велико Търново
Благодаря на всички за отзивчивостта  bouquet
Много съм изненадана от финалистката Кучкова ooooh!, очаквах да е Йорданка....
Повече от нагласено вече ми се струва Crossing Arms

# 851
  • София
Поставиха в доста унизително положение Йорданка - да върнат Кучкова преди нея...  егати сценария  Thinking
Да бе, чак ми дожаля....  Tired

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 13:47 от arhbarzashka

# 852
А ще има ли още финалисти, Данчето, Уош?

# 853
  • София
Уош вече Е....

# 854
Благодаря на всички за отзивчивостта  bouquet
Много съм изненадана от финалистката Кучкова ooooh!, очаквах да е Йорданка....
Повече от нагласено вече ми се струва Crossing Arms

Подигравка е направо.

А ще има ли още финалисти, Данчето, Уош?

Уош си е финалист.  Peace
И пак казвам, за мен, той е победителят. Единственият.

Общи условия

Активация на акаунт