VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 945
Аз не мога да разбера защо всички подсктачат като стане дума за секс? Защо секса е тема табу и всяка жена, която говори свободно за него е к*рва? Не правим ли всички секс?

Изглежда все едно не е нещо и за удоволствие, а само за репродукция. Пък и мръсно, скришно и грешно. Вярно, че как точно се изразява човек има значение, но чак пък такава възмута и веднага епитети и прекръствания. newsm78  Понякога ми става жал за някои жени(и за съпрузите им). Не виждам нищо неморално в секса, нито в обсъждането му, нито в практикуването му.
Да не говорим, че гледаме каквото ни пуснат.

# 946
  • София
Повечето хора нападнаха Жени, че е говорила за това.
Не за това, а за начина на обяснение, честно казано и аз се чудя да щъркела не ми е донесъл децата Joy Joy Joy щото то направо съм си "девствена" newsm78  Crazy Crazy

# 947
Аз не мога да разбера защо всички подсктачат като стане дума за секс? Защо секса е тема табу и всяка жена, която говори свободно за него е к*рва? Не правим ли всички секс?

Изглежда все едно не е нещо и за удоволствие, а само за репродукция. Пък и мръсно, скришно и грешно. Вярно, че как точно се изразява човек има значение, но чак пък такава възмута и веднага епитети и прекръствания. newsm78  Понякога ми става жал за някои жени(и за съпрузите им). Не виждам нищо неморално в секса, нито в обсъждането му, нито в практикуването му.
А пък за мен е напълно нормално в къщата да говорят за секс. Вече са си близки, живеят заедно. Могат да си говорят за всичко..

# 948
  • София

Естествено, че секса е нещо чудесно, ама да ми се изправи Жени и да ми говори в стил Кобилкина, то е само сеир, какво, да ръкопляскам ли. Смешна работа Joy Joy Joy

# 949
Скрит текст:

Изглежда все едно не е нещо и за удоволствие, а само за репродукция. Пък и мръсно, скришно и грешно. Вярно, че как точно се изразява човек има значение, но чак пък такава възмута и веднага епитети и прекръствания. newsm78  Понякога ми става жал за някои жени(и за съпрузите им). Не виждам нищо неморално в секса, нито в обсъждането му, нито в практикуването му.
А пък за мен е напълно нормално в къщата да говорят за секс. Вече са си близки, живеят заедно. Могат да си говорят за всичко..

Май малко двусмислено се изразих, но и аз това казвам.  Grinning

Скрит текст:

Изглежда все едно не е нещо и за удоволствие, а само за репродукция. Пък и мръсно, скришно и грешно. Вярно, че как точно се изразява човек има значение, но чак пък такава възмута и веднага епитети и прекръствания. newsm78  Понякога ми става жал за някои жени(и за съпрузите им). Не виждам нищо неморално в секса, нито в обсъждането му, нито в практикуването му.
Естествено, че секса е нещо чудесно, ама да ми се изправи Жени и да ми говори в стил Кобилкина, то е само сеир, какво, да ръкопляскам ли. Смешна работа Joy Joy Joy

Е, чак за аплодисменти  Joy  Кали като се прави(или пък не се прави, просто й е кофти секса) на нуждаеща се от сексуално образование, такива неща ще й се обясняват  Joy

# 950
Какво се правите на ударени, че не разбирате възмущението ни, не от това, че Жени прави секс, а от начина по който говори за това. Грозно е и не приляга на семейна жена, да говори в национален ефир с такива подробности, тя да си прави каквото си иска, но защо трябва да го обяснява толкова детайлно?

Толкова се излага милата, че не е истина.
Аз пък съжалявам вашите мъже, ако сте като тези женици, обясняващи се на кафенце с приятелки, точно колко пъти и го е боднал вечерта милото и в кои дупки. (т.е като Жени).

# 951
Сиси, не се заяждам, знаеш че си ми симпатична, но ти не говориш ли за секс. Не говоря да разказваш,едва ли не, за ъгла на проникване, но по принцип за секс?

# 952
  • София
Е сетих се за моя несполучлив разговор със сина  Joy Реших, че трябва и е време да поговорим за секса и той ми отговори като в стария виц "Да, мамо ще говорим, кажи какво точно искаш да знаеш" За секса де Joy онемях Sick  А детенцето още не е пълнолетно по световните стандарти, и пикльовците са запознати  Hug

# 953
Е сетих се за моя несполучлив разговор със сина  Joy Реших, че трябва и е време да поговорим за секса и той ми отговори като в стария виц "Да, мамо ще говорим, кажи какво точно искаш да знаеш" За секса де Joy онемях Sick  А детенцето още не е пълнолетно по световните стандарти, и пикльовците са запонати  Hug
Те децата говорят повече от възрастните, в повечето случаи не разбират точно за какво става въпрос, но ..  Mr. Green Говорят си.

# 954
Скрит текст:
Какво се правите на ударени, че не разбирате възмущението ни, не от това, че Жени прави секс, а от начина по който говори за това. Грозно е и не приляга на семейна жена, да говори в национален ефир с такива подробности, тя да си прави каквото си иска, но защо трябва да го обяснява толкова детайлно?

Толкова се излага милата, че не е истина.
Аз пък съжалявам вашите мъже, ако сте като тези женици, обясняващи се на кафенце с приятелки, точно колко пъти и го е боднал вечерта милото и в кои дупки. (т.е като Жени).

Скрит текст:
И аз не искам да се заяждам. Не мисля, че и някъде съм била с груб тон... не искам и да бъда груба.
Но просто ми е интересно, че си сложила думата "семейна", което какво значи, че за семейна жена е грозно и неприлично, но пък за несемейна е окей. Но ако говориш за такива неща си "ковра". А пък ако си семейна, пускай косми, слагай булото и стискай тези краци, освен ако не си в овулация?
Тя да не го е казала в някакво живо предаване случайно? Три месеца може ли да и да гледаш какво говориш, пък и да се държиш естествено (в никакъв случай не защитавам Жени, тя ми е един от най-антипатичните съквартиранти, заедно с мъжа й). Продуцентите са пуснали точно това нещо и в часът, в който е позволено да се пускат подобни неща. За какъв морал си говорим изобщо в тази къща и обясненията й за начини на свършване ли са най-големия проблем?
А пък аз имам основателни и аргументирани причини да ми е жал за жени, които се възмущават от думата squirt или ги е гнус и срам от самия сексуален акт(само мисионерска и това) и никъде не съм казала, че ти си една от тях, a твоето възмущение за жените, които говорят на тези теми не знам откъде идва.
И не, не обяснявам колко пъти и кой къде ми го е "боднал", думите на Жени и на мен са ми малко груби, както казах в по-горния си пост, но ако някой се е справил добре, определено ще бъде похвален.
А относно Жени, тя е мъжкарана и е груба и е далеч от представител на елегантна жена, според мен няма как да се изрази по по-подходящ и непросташки начин.
(Надхвърлих приемливия тон. Простете)

# 955
Audrey Hepburn и аз те харесвам

Не ми се спори, съмнявам се някоя от вас да говори на подобни теми сред приятелите си.
Едно е да говориш за секс, друго е да се обясняваш подробно за всяко действие и свършване.
Не, че бих го приела повече, ако е несемейна и не е по ТВ цялото това нещо, защото за мен е грозно и махленско, когато сме били тинейджърки някои са говорили как са дух*али и как са ги лиз*али с подробности. На голяма жена не приляга, камо ли да си излага семейството така.
Аз не я харесвам от преди това, пияндурници са с Тачо, смешници пълни.. А тя е залязла Мадам и лежи на стари лаври. Не става по - интересна, като говори за групов секс и скуирт, а по - тъпа и смешна.

Това е моето мнение.  Peace
Всеки да си прави каквото си иска у тях, или в асансьора или нз си къде, но да не го развява публично и то без видима причина.

# 956
Аз Жени още от Къртицата не я понасям. Тогава обясняваше колко е ВИП и едва ли не колкооооооооооо е велика... Ужасна е, само ходи по разни предавания да се излага  ooooh!

# 957
Да, бе...нещо много насериозно и аз се взех. А честно казано дори и не ме вълнува. Това предаване само като го гледам и истерясвам, явно.
И аз от Къртицата не я харесвам Жени. Правеше се на нищо през цялото време, сега по същия начин. Още първия ден успя да разреве Любо за това, че сложи нещов пепелника май.  Joy
Радвам се, че не съм в една къща с нея, само като видя физиономиите й и това нейно "пиууу" и знам вече колко е изпила.

# 958
Нищо чудно да спечелят Жени и Тачо, щом една от тризначките спечели.. какво да си говорим повече..

Скрит текст:
Сървайвър и Къртицата са ми по - интересни

# 959
 Мога да говоря за секс и си говоря с прителки и не ме приеснява, нито смятам че е табу, но би ме притеснило каквии подмятания ще чуе утре детет ми. Тя заяви че отдавна не и пука кой какво ще каже за нея и колко ще я обсъжда, но има неща от които бих предпазила детето си, та дори и родителите си. Вярно, че формата е такъв, че са за хонора, за победа, но не на всяка цена.  Жени има някаква цел, не разбирам точно, може би да оцелее, но е жалко да гледаш някой на който не му е останала никаква гордост и мисъл различна от хонорара.

Общи условия

Активация на акаунт