Понякога ми става жал за някои жени(и за съпрузите им). Не виждам нищо неморално в секса, нито в обсъждането му, нито в практикуването му.
щото то направо съм си "девствена"
Понякога ми става жал за някои жени(и за съпрузите им). Не виждам нищо неморално в секса, нито в обсъждането му, нито в практикуването му.

Кали като се прави(или пък не се прави, просто й е кофти секса) на нуждаеща се от сексуално образование, такива неща ще й се обясняват
Реших, че трябва и е време да поговорим за секса и той ми отговори като в стария виц "Да, мамо ще говорим, кажи какво точно искаш да знаеш" За секса де
онемях
А детенцето още не е пълнолетно по световните стандарти, и пикльовците са запознати
Реших, че трябва и е време да поговорим за секса и той ми отговори като в стария виц "Да, мамо ще говорим, кажи какво точно искаш да знаеш" За секса де
онемях
А детенцето още не е пълнолетно по световните стандарти, и пикльовците са запонати 

Препоръчани теми