VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Тра-ла-ла
Не говоря само за косата на Кучкова. По принцип е гадно да ти омажат косата с няква химия. Ако наистина е някаква безведна сладкарска боя, която лесно се отмива...по-бива

# 1 141
Разбира се, че не ги заливат с блажна боя или латекс, моля ви!  Laughing

# 1 142
Не говоря само за косата на Кучкова. По принцип е гадно да ти омажат косата с няква химия. Ако наистина е някаква безведна сладкарска боя, която лесно се отмива...по-бива

Разбира се, че не е истинска боя. Нали се сещаш, че е ако е химия това е опасно за здравето и живота им. Напълно безвредно е.

Това е хранителна боя и желатин.

# 1 143
Утре някой щял да излиза.  Rolling Eyes

# 1 144
Май не показаха всички въпроси. Казаха, че имат 9 верни отговора, а не показаха толкова. Интересно, каква е била реакцията за най-мърлявия съквартирант.

# 1 145
Кучкова и магистратура ще кара.  Joy
Да вземе да се върне към основното и началното образование.
А ! Ти пък! Да губи ценно време... Патрашкова ги обучава за 2-3 сеанса.... виж  Златето как израстна интелектуално за никакво време...  Joy
Майтап няма Joy
ама тя и Златето, май финанси беше завършила? Инфото за образованието на Кучкова съм го пропуснала и още преживявам шока. Златето поне душа и емоции показа, а Кучкова, освен себе си, друго вълнение няма.

# 1 146
  • София
Тачко удържа голяма победа над Албена  Joy... милинкия, направо е зомбиран от Вулеви....
Питам се... дИтенцето му, заради което /УЖ !!!/ на Людмила едва не и хвръкна главата, ако има възможност /а както знаем това не е проблем/ след 5-6 години да види и чуе как тати го бранеше мъжки... дали няма да го попита, защо се е занимавал с Людмила, а не е помолил мама да си спести детайлното обяснение на многотомните ѝ оргазми...
Ха на бас, че много ще се гордее с нея и никак няма да го интересува, какво мислят съучениците му за мама.... Така, де... традиционно българско семейно забавление...  Joy

# 1 147
  • гр. Шумен
Кучкова е голяма ряпа, но няма хич да се учудя, ако спечели шоуто.
А Кали ме разочарова повече с това мазнене към Албена и КУчкова, отколкото с кенефните си истории. Но и тя ще отиде доста напред, защото армията чалгари ще я подкрепи.

# 1 148
Има ли активен линк за гледане на живо?

# 1 149
Не знам колко е ограничено, но в никакъв случай няма да се обяснявам как правя секс, при мисълта, че детето ми може да чуе въпросния разговор. Ограничена, и тъпа съм, да.
Сексът си е секс, възпитаването на свестни деца е друго. Самото ми дете не знам как ще се почувства в такава крехка възраст, да знае мама какво прави с тати /а и не само с него доколкото чухме, там мъже и жени се прескачат явно в семейното им ложе/. Изобщо - това е тежък удар за психиката на едно дете. Сега е малко и няма как да види въпросните изцепки на родителите си, но след някоя друга година...
Въпросите за секса си ги обсъждам с мъжа ми и с близки приятелки, а не с познати от няколко дни пред очите на цяла България, и то в такива детайли. Всяко нещо си има граници.

# 1 150
  • София
Това изказване е толкова тъпо и ограничено, че просто нямам думи и да го коментирам...
Наистина, не мога да повярвам, че може да има толкова задръстени и прости хора.
Не знам как е с учителките, но лично аз бих се срамувала, ако детето ми ме чуе да разказвам детайли от сексуалния си живот, дори и да не е по тв / да не говорим за приятелите му/.... Явно образователната ни система доста се е де/реформирала, след като ти не би се срамувала, ако детето ти чуе от тебе същото...  newsm78 #Crazy

# 1 151
Тачко удържа голяма победа над Албена  Joy... милинкия, направо е зомбиран от Вулеви....
Питам се... дИтенцето му, заради което /УЖ !!!/ на Людмила едва не и хвръкна главата, ако има възможност /а както знаем това не е проблем/ след 5-6 години да види и чуе как тати го бранеше мъжки... дали няма да го попита, защо се е занимавал с Людмила, а не е помолил мама да си спести детайлното обяснение на многотомните ѝ оргазми...
Ха на бас, че много ще се гордее с нея и никак няма да го интересува, какво мислят съучениците му за мама.... Така, де... традиционно българско семейно забавление...  Joy
Това изказване е толкова тъпо и ограничено, че просто нямам думи и да го коментирам...
Наистина, не мога да повярвам, че може да има толкова задръстени и прости хора.

Ами вземи и го подмени, защо го коментираш  ooooh! ooooh! ooooh!
Спри да ходиш след всеки коментар и да квалифицираш пишещите  ooooh!
Коментирай участниците ooooh!
Аман от теб и твоята особа, честно  ooooh!
Дори Госта е по-добре от теб, той/тя поне си плюе по участниците, не по пишещите в темата

# 1 152
  • Ямбол
О, да сексът е най-срамното нещо на света и детето го е донесъл щъркелът.

По-скоро децата на такива жени може да им се изсмеят или да се притесняват, че родителите им са толкова захлюпени.

Сегашните ученици нямат никакви страхове и притеснения да говорят за секса.

Аз не бих се срамувала, а по-скоро - никога не си позволявам да коментирам чужди деца. Това ме възмути повече мен, подигравателното изказване как щяло да реагира детето на Тачо. Интересно дали детето на тази би възприело такъв тон, ако ѝ прочете глупостите във форума.

# 1 153
Ама, Лиляна, ходи обяснявай на детето/децата си тогава как точно си го..., а не ни занимавай със себе си. Много сме ограничени, няма нужда да ни "открехваш" и нас, че в най-скоро време ще слушам и други разни лелки по улиците /освен теб явно/, кой къде си го...
А, честно да си призная, не ми е приятно даже и да си го представям.

# 1 154
  • Ямбол
Е, все пак не е направила някакво престъпление. Правила е секс.

Много по-гнусен е Въргала, че псува като каруцар и постоянно някакви намеци вулгарни прави. Това е супер отвратително, не другото - да правиш секс.

Общи условия

Активация на акаунт