VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
извинявайти, но и вий ли обърнахте внимании, че всички обадили се говорят на мйеко?? Shocked
Не, то и в Бизнес Парк София масово говорят така, свикнах им, Миекат, ейкат, Кво да се прави, труден е българския език  hahaha

# 1 171
извинявайти, но и вий ли обърнахте внимании, че всички обадили се говорят на мйеко?? Shocked
Не, то и в Бизнес Парк София масово говорят така, свикнах им, Миекат, ейкат, Кво да се прави, труден е българския език  hahaha

В цяла София вече е така. Гледам, че бившата брадърка Лилиту успешно се бори с диалекта.

# 1 172
Много ме трогна тази жена , която си предложи жилището. Изобщо много подгряват за победата на Влади. Не че не е заслужена:)

# 1 173
  • София
То не, че в шоплука конкретно кореняк софиянци говорим правилно езика, но поне е твърдо и някое друго "млеко" и "хлеб" се преживява  Laughing, но  мяукането направо е музика за ушите "извинявайтии"  Joy Joy Joy

# 1 174
  • Ямбол
Извинявай, но половин България, че ако не и повече, говори така. Само половината северна са по-твърди.
... труден е българския език  hahaha
Дааа, труден е българският език.

# 1 175
  • София
Извинявай, но половин България, че ако не и повече, говори така. Само половината северна са по-твърди.
... труден е българския език  hahaha
Дааа, труден е българският език.
Нямам претенции, в крайна сметка аз съм прост инженер, пълен или кратък член дали съм употребила в пост хич не ми е важно Peace

# 1 176
Аз не съм ходила много из България, но щом казвате, че така се говори ..Добрйе Rolling Eyes Mr. Green.

Ох тая Кучкова е свещена простота. Още като сподели че я влече изкуството - моделка, актьорка нещо ...  ми стана симпатична   hahaha Вие ще видите, че накрая тя ще спечели. Спичели, пардон

"атласите беха теа рисунките"  Joy

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 23:05 от 10 c`s

# 1 177
  • София
И аз имам нова колега от Руси е. JoyСлагам речника под мишница и тръгвам из родината ,че от толкоз меко говорящи си требе.

# 1 178
Ох, Кали й предлага да чете Хрониките аххахахахаха ( извинявайте, но аз гледам по-късно) ахахаха, Кали е страшна - ще й дава на Жорко книжките и Хрониките да чете, много ще й е интересно  hahaha

# 1 179
Понеже темите из форума са много, шарен свят, но по големи куку от учителската гилдия не съм срещала. Е онзи ден две се похвалиха, че сменили деня на родителската среща, щото давали турски сериал. Нищо лично към Лиляна, ама преди да кажа, че съм учител, бих се замислила  Peace

Изказване абсолютно в стил Захажаева.

# 1 180
  • София
Понеже темите из форума са много, шарен свят, но по големи куку от учителската гилдия не съм срещала. Е онзи ден две се похвалиха, че сменили деня на родителската среща, щото давали турски сериал. Нищо лично към Лиляна, ама преди да кажа, че съм учител, бих се замислила  Peace

Брях hahaha hahaha hahaha разкриха ме Laughing

# 1 181
Момичета, не се хабете да се занимавате с разкрепостени лелки, няма смисъл.  Mr. Green Mr. Green

Имаше ли емоции със зрителските обаждания?

# 1 182
Ох, Кали й предлага да чете Хрониките аххахахахаха ( извинявайте, но аз гледам по-късно) ахахаха, Кали е страшна - ще й дава на Жорко книжките и Хрониките да чете, много ще й е интересно  hahaha

Това и мен ме напъна много на смях. Опита се да се направи в стил Патрашкова, пък и да ние да научим, че Кали знае за "Хрониките на Стефан Цанев"  ooooh!
Но тук за разлика от случая Патрашкова- Златка, помощта беше непоискана и лекцията беше крайно неуместна. Като гледам на Кучкова единствено й пука за косата, за лицето, за грима и гаджето. Навремето Златка сама прояви инициатива да се образова.

# 1 183

Брях hahaha hahaha hahaha разкриха ме Laughing
[/quote

Учебната система е в криза. Не хвърляйте цялата вина върху Лиляна  Mr. Green
Може да ви е смешно, но то е тъжно какво се случва из даскалсите среди.

# 1 184
Това не значи, че е правилно.  Peace

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 00:53 от Sahasrara

Общи условия

Активация на акаунт