VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз не виждам от тези останалите някой друг, който да игра играта на брадъра по-добре от Албена. Затова смятам, че тя трябва да го спечели.
1:1 е и моето виждане.

Щото пък на другите ценностните системи са за пример ooooh! Или са нещо различно?
Тя поне не е тъпа като галош!
Това също.

Не всеки влиза в такива формати, за да ги спечели, но ако все пак иска да спечели, това е нужно - добре да си изиграеш картите. Фактът, че изправя всички на нокти и им къса нервичките една по една на мен ми говори, че от една страна познава добре хората и действа целенасочено, а от друга - че е доста наблюдателна и ползва ситуациите на момента.
А като заговорихме за ценностна система, не претендирам за меродавно мнение, понеже доста рядко гледам, но все пак от това, което съм видяла и чула, не съм разбрала Албена да навира на някого ценностите си, като изключим това, че не спира да говори против всички. Искам да кажа, струва ми се, че се старае да е по-прикрита по отношение на истинското ѝ "аз" и това по мое мнение е доста по-добре от изблици на алкохолна абстиненция, истерични такива, тежко агресивно поведение, системно показване на силикон, системна демонстрация на малоумие и т.н. Да не говорим, че дори когато плюе всички, не бих нарекла това лицемерие, за разлика от милите очички на някои други - всичко, което говори с майка си, или го е казвала в лицето на човека, за когото говори, или поне няма проблем да го каже.

# 1 231

И аз него най-много харесвам във формата, особено ми стана симпатичен с извинението си, според мен си беше искрено. Надявам се той да спечели, но не мога да кажа на черното бяло - Албена е права за доста от нещата, които казва за съквартирантите.

# 1 232
  • София
Фактът, че изправя всички на нокти и им къса нервичките една по една на мен ми говори, че от една страна познава добре хората и действа целенасочено, а от друга - че е доста наблюдателна и ползва ситуациите на момента.
A не ти ли хрумва, че вероятно е наистина неприятна за всички?

# 1 233
Фактът, че изправя всички на нокти и им къса нервичките една по една на мен ми говори, че от една страна познава добре хората и действа целенасочено, а от друга - че е доста наблюдателна и ползва ситуациите на момента.
Не само, че ми хрумва, а съм убедена, че е така - това и съм написала. Просто на нея не ѝ пречи, че им е неприятна, а е решила да го ползва. Мое мнение, не ангажирам никого с него.

# 1 234
  • Варна

[urlhttp://www.novsport.com/news22130_1022_23079.html#gal][/url]

А, ето тук "прословутите" крилца са на правилното място! hahaha

# 1 235
  • somewhere near the sea
Аз не мисля, че да късаш нерви е най-положителното качество

# 1 236
  • София
Нещо не мога да разбера почитателите на Вулева... За мен няма нищо хубаво в човек, който си е антипатичен,направо противен по принцип. Вие смятате, че тя нарочно е противна ли? И дори да е така това ви харесва? Не полага никакви усилия и кой знае какъв интелект не и трябва, че да къса нервичките на хората около но нея. Тя е груба, нагла, с гримаси и интонация, които дразнят.

# 1 237
Все 3абравям да ви питам (може и да сте го писали де, ама... ) на Вулева приятелят й къв е, с какво се 3анимава, 3а какво се бори ....... и от къде може да ми е по3ната фи3иономията му....

# 1 238
След формата Албенка като я тресне звездоманията и удари самочувствието в тавана ще стане интересно  Crazy smile3555 Ще видим дали и тогава ще и се радвате толкова  Laughing

# 1 239
Все 3абравям да ви питам (може и да сте го писали де, ама... ) на Вулева приятелят й къв е, с какво се 3анимава, 3а какво се бори ....... и от къде може да ми е по3ната фи3иономията му....
Бивш културист, водещ на предаване за фитнес .

След формата Албенка като я тресне звездоманията и удари самочувствието в тавана ще стане интересно

че то за нейното самочувствие таван изобщо има ли Simple Smile

# 1 240
Не харесвам Албена Вулева и не искам тя да спечели, но пък се чувствам тъпо, защото не знам кой безапелационно заслужава да е победител newsm78 Това е резултатът от скапания сезон, който сътвориха Тупаревите хора Sad
Специално за Албена, изобщо не съм била предубедена към нея преди старта на шоуто, защото не съм гледала предаването и. Отношението ми се оформи само от престоя и в къщата. Първо, не ми харесва лицето и - изглежда уморено, подпухнало и изхабено. Не ми харесва погледът и и  цялото и излъчване, както и начина, по който се облича. И накрая, но всъщност на първо място - не ми харесва това, че любимото и занимание е да чепка човешките недостатъци, само тогава се оживява и се появява някакъв пламък в очите и. Ограничено ми е такова поведение и нагласа, не знам дали е професионална деформация или резултат от дългото общуване с нейната мама, но в живота гледам да избягвам такива хора като нея.

# 1 241
Благодаря ти Genuine bouquet

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 13:15 от sunny day

# 1 242
  • Варна
Нещо не мога да разбера почитателите на Вулева... За мен няма нищо хубаво в човек, който си е антипатичен,направо противен по принцип. Вие смятате, че тя нарочно е противна ли? И дори да е така това ви харесва? Не полага никакви усилия и кой знае какъв интелект не и трябва, че да къса нервичките на хората около но нея. Тя е груба, нагла, с гримаси и интонация, които дразнят.
Много хора бъркат негативизма и злословенето й със "свеж хумор". Единственият й талант е,че когато оплюва някого го формулира речево правилно. Това не я прави интелигентна!

# 1 243
Евгени не прави ли същото, само че на него му се радват?

# 1 244
  • Ямбол
Вулева да е любимата звезда на България?????????? Сигурно се шегувате Crazy
Кой каза, че VIP BROTHER е за любими звезди на България? Това е игра и според играта Албена би следвало да я спечели, като това е мое разсъждение. А според теб, кой трябва да спечели играта? Любимата звезда на българите ли?

Общи условия

Активация на акаунт