VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 1 485
На мен ми намирисва, че гласят Вулева за победител.... Thinking

Как така Албена победител  smile3557
   Много дълго се задържа с предаването.... Не вярвам чак толкова много хора да я харесват, че не я изгониха.

# 1 486
На мен ми намирисва, че гласят Вулева за победител.... Thinking

Как така Албена победител  smile3557
   Много дълго се задържа с предаването.... Не вярвам чак толкова много хора да я харесват, че не я изгониха.

E..по тая логика готвят всички останали за победители.  Grinning Защо само за Албена ти мирише, а за Кучкова или Тачо, или пък Жени, не?

# 1 487
 Според мен скандалите с Воче, Тачо, Жени и Кали бяха на 90 % провокирани и нагласени от продуцентите и това се прави за да се избутат напред хора като Вулева, затова вкараха Людмила, да обере негативите вместо дъщеря й.

# 1 488
  • София
А аз пък не вярвам толкова народ да харесва "образцовото семейство" и да се припознава в него, че да гласува  Peace
Албена заслужава да е победител в тази игра Hug в краен случай Йорданка Христова или Уош.

# 1 489
Какви бяха аргументите на Кали за егоизма на Уош? Защото и страстен пушач ли или има и нещо друго?

# 1 490

Албена заслужава да е победител в тази игра Hug

Добре, може ли да се аргументираш защо:)/после аз ще ти кажа защо не:)/

# 1 491
А аз пък не вярвам толкова народ да харесва "образцовото семейство" и да се припознава в него, че да гласува  Peace
Албена заслужава да е победител в тази игра Hug в краен случай Йорданка Христова или Уош.
Яд ме е за Тити, той трябваше да победи.

# 1 492
  • София

Харесвам интелигентните, естествени и овладяни хора Hug Мисля, че стига. Есе на тази тема няма да пиша  Grinning

# 1 493
Според мен скандалите с Воче, Тачо, Жени и Кали бяха на 90 % провокирани и нагласени от продуцентите и това се прави за да се избутат напред хора като Вулева, затова вкараха Людмила, да обере негативите вместо дъщеря й.
Е, защо да са провокирани!??
Никой не им е наливал в устата алкохола насилствено. Дават алкохол, а всеки сам решава дали и колко да изпие. Жени и Тачо си се напиваха и си се караха. Ако не пиеха и не се караха, нямаше да има такива кадри, че да ни ги излъчват. Никой насила / дори ВБ/ не може да ги накара да си вдигат кавги.
 По- скоро постоянното повтаряне на няколко сцени и разборът на Дом съвета преекспонираше нещата, но никой не може да ги провокира, това си е техен избор- какво да кажат и как да го кажат. Никой не е карал / не съм видяла или чула ВБ по някакъв начин/ намек/  Кали да гледа изхожданията в тоалетната, това си го реши тя. Дори и поставена в мисия: чистач, сама преценява дали да си чисти и удържа емоциите си за седмица, дали да откаже мисията или да се вре в тоалетната и после да хвърля огън и жупел. Не съм видяла някой да слага думи като лой, мас, миризма в устата на Воче. Провокация аз не виждам, виждам преекспониране на определени ситуации, но няма как да се излъчи нищо , което не е казано или направено.

# 1 494
Е, те повечето тежки психопати също са интелигентни, естествени и овладяни хора.
За мен Албена е интелигентна, естествена и овладяна ( факт), но е 'зъл гений', а такива хора нищо позитивно не вадят нито от себе си, нито от другите. Не я виждам победител. Интересна ми е, но нищо повече. ( а откакто гледах един епизод на  маниакалното й манипулативно предаване "Психодиспансер" направо смятам, че е опасна).

# 1 495
  • Варна
Eх, пак не съм разбрала.  Laughing
Голямата уста я няма никъде. Нито в Нова Плей, нито във вбокс-а. Много странно, обикновено досега вече са качили Венетка. Да не се е изложила нещо и да е забранила да се качва?   Grinning Grinning
Като се опитвали да го качат на сървъра излизало-"Грешка! Телешки поглет!"  rotfImbo

Има нещо такова Simple Smile Наблюдавах я снощи, докато всички се прегръщаха и целуваха след поредното посещение на някой от близките. На път беше да се отпусне, да се радва и да куфее, но го правеше някак плахо и все едно натискаше невидима спирачка.

Типичната реакция при Алергия към позитиви! hahaha

# 1 496
  • Варна
Е, те повечето тежки психопати също са интелигентни, естествени и овладяни хора.
За мен Албена е интелигентна, естествена и овладяна ( факт), но е 'зъл гений', а такива хора нищо позитивно не вадят нито от себе си, нито от другите. Не я виждам победител. Интересна ми е, но нищо повече. ( а откакто гледах един епизод на  маниакалното й манипулативно предаване "Психодиспансер" направо смятам, че е опасна).
Хахаха не се бях сетил! Ханибал Вулева или Албена Лектър? "И кръв, мозък и парченца череп по стените!" #Crazy

# 1 497
стотака, честито колеги

# 1 498
  • София
стотака, честито колеги
Казах ли ви аз  hahaha hahaha hahaha

# 1 499

Харесвам интелигентните, естествени и овладяни хора Hug Мисля, че стига. Есе на тази тема няма да пиша  Grinning
Естествена и овладяна нещо не ми се връзват на едно място Simple Smile Овладяна - да, но със сигурност не е естествена, даже ми е неестествена до препарираност и всичко това идва от желанието за самоконтрол.
Уош е другият, който изобщо не мисля, че е естествен. Прилича ми на голям нервак и мисля, че целият му престой в къщата премина под голямо напрежение за него. Мисля и, че когато избухна след четенето на критиките, на нас ни спестиха част от целия му "концерт".

Общи условия

Активация на акаунт