Лидл ::52::

• 74 664
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Някой може ли да ми разясни за инхалатора, че не го откривам на сайта, а брошура все още не съм получила.

# 256
Извинявам се предварително, ако е обсъждано вече, но искам да попитам за отзиви за комплектите олекотена завивка +възглавница тук на стр.17  http://broshura.lidl.bg/6ea2c600-6cce-450c-be39-a8327459a7c0/index.html#/16
Топла ли е? Никъде не пишеше каква е, а не ми се видя да е много дебела.

Не си струва парите. Много е тънка. Аз взех преди на половин цена, единична бройка.

# 257
# 258
Някой да е засичал останали от.настолните лупи? Не можах да взема на баща ми и много ме е яд...

В Бургас има Simple Smile

Най-накрая днес се наканих да отида до магазина. Ами НЕ купихме бельо. На мен не ми харесаха дамските боксери, видяха ми се като боксер- прашки и на деликатните места бяха с дантела. Мъжът ми не хареса тениските и потниците, защото са 100% памук, а при носене става на торба. Другата седмица ще видим тези тениски със специалните нишки  Mr. Green
Общо взето нищо не купихме.

# 259
Здравейте, може ли някой да ми каже дали има кисело зеле в Лидъл и добро ли е? Благодаря!

# 260
Кисело зеле има в найлонови пакети около корите за баница някъде беше. По някое време пускат и кофи ,май имаше и в буркани ,но не съм сигурна.

# 261
  • Русе
Имам белачката от миналата година. Не знам дали, защото съм свикнала да беля с другия тип, но тази ми е неудобна за белене на картофи и цвекло. За краставици и моркови става. Предната седмица открих, че съм била много глупава да се мъча да беля тиква с нож. Тази белачка се справя идеално с кората на бялата тиква.

# 262
Да, и на мен тази белачка не ми е удобна, ей така си стои в чекмеджето.

# 263
И в къщи я имаме и наистина за някои неща не е удобна, но пък е въпрос на навик сигурно. Хубавото поне е, че я взехме на разпродажба за 1лв., сега като я видях колко струва. Crazy

# 264
Здравейте,приемате ли нови членове в темичката?  bouquet
Аз съм от Бургас,магазина е близо до нас така че често се посещава. Тук някъде прочетох,че коментирате един чай и вчера с малката скокнахме да си направим една разходка-купихме круша с карамел,замразени броколки и заквасена сметана.Чаят наистина е уникален ама и цената му е добра. Simple Smile
Хубав ден от мен! Hug

# 265
  • София
Извинявам се предварително, ако е обсъждано вече, но искам да попитам за отзиви за комплектите олекотена завивка +възглавница тук на стр.17  http://broshura.lidl.bg/6ea2c600-6cce-450c-be39-a8327459a7c0/index.html#/16
Топла ли е? Никъде не пишеше каква е, а не ми се видя да е много дебела.

Не си струва парите. Много е тънка. Аз взех преди на половин цена, единична бройка.

Благодаря. Щом е тънка май няма да я взема. Пък и материята не й е много хубава.

# 266
Сутрешното ми посещение беше успешно - взех на ММ "гаргата"/клещи/ и останах изумена
от мъжкото присъствие - толкова много мъже не бях виждала на едно място в "Лидл" !
Патици имаше в изобилие, ако на някой му е удобно на "Резбарска".

# 267
  • София
останах изумена от мъжкото присъствие - толкова много мъже не бях виждала на едно място в "Лидл" !

Mr. Green взе ми думите, явно сме били по едно и също време  Crazy

Взех от перфораторите с мотиви - комплекта в розова кутия и ролковите печати. Комплекта съдържа 4 перфораторчета и 6 щанцови печата. 3-те варианта с пеперудата, звездата и сърцето са отделно и ми се видяха много големи. Имаше още 1 или 2 варианта на перфоратори по 4 в кутия, но се въздържах  Crazy. Загледах и комплектите за моделиране, но нямах много време и ги оставих за довечера след работа, ако е останало нещо...

# 268
Много съм доволна от пазара днес!  newsm68

Купих си  електронна везна - в кафяво, невероятно сладка е с тези кексчета и макарони Simple Smile.

Поставка за сладкиши и питки:

Комплект печати за детето:

# 269
  • Варна
хм тая поставка за сладкиши и питки съм я пропуснала, а току-що се връщам от лидл. колко струва, от тази седмица ли е?

толкоз мъже и аз не бях виждала в магазина. купих 2 винтоверта, плюс обичайните мокри кърпички, сирене и т.н...

патици и при нас имаше много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт