Лидл ::52::

• 74 667
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Някой има ли инхалатора от преди? Интересува ме дали разпрашването е много ситно( или там как се казва), и като цяло дали е хубав? Simple Smile

# 286
В 11 часа при нас перфоратори нямаше.
Управителката ме посъветва да се обадя по телефона и да си поръчам. Но като прочетох сега в темата те са били няколко вида. Идея си нямам от кой вид да поръчам.  newsm78
Аз затова и отидох на място да ги видя и преценя, иначе можех да изпратя майка ми още в 8 часа.....

# 287
  • Варна
  Щом сте купили два винтовърта, значи познавате качеството? Любителски вероятно?

да, любителски, няма да се ползва ежедневно. отдавна искам да купя за вкъщи, но нищо не разбирам, а тия лидълските много ги хвалят и реших да рискувам. тоест с качеството не съм запозната, просто се доверих на мнения на други хора. а втория винтоверт е за мъжа на майка ми, помоли ме да му купя, тъй като в Сливен сутринта в 8.10 нямало нито един брой, най-вероятно въобще не са ги заредили

# 288
Винтовертите за леки неща са идеални, тип да завиваш болчета на ключове и контакти.

# 289
Някой има ли инхалатора от преди? Интересува ме дали разпрашването е много ситно( или там как се казва), и като цяло дали е хубав? Simple Smile

И аз от това се поинтересувах, но никой не успя да каже, а и в нета не намерих тази важна подробност...
Моля те, ако разбереш нещо, да пишеш Simple Smile

# 290
  • Варна
Винтовертите за леки неща са идеални, тип да завиваш болчета на ключове и контакти.
лидл предлагат 4 вида винтоверти, и този е единствения пробивен, по-мощен и т.н, съответно и два-три пъти по-скъп

# 291
  • София
Зависи какъв е винтоверта, този си е за по-тежки неща, спокойно можеш да завиваш с него в стена.
Моят отдавна го чакаше, днес си взе, един негов колега си  беше взел миналият път(преди година ли да е било или две), много е доволен.
За тези, по-старият им модел, бях чела и по разни други форуми, всички бяха доволни, имаше и човек ползвал си го  и професионално(понеже му се беше счупил боша в този момент).
Но така или иначе и ние за  вкъщи си го взимаме, именно като помощник при сваляне/слагане на рафтове и стенни шкафове.
Но си мисля, че наистина някой, който му трябва инструменти, с които да си вади хляба няма да си купи точно от лидл.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 14:54 от Angel_Dust

# 292
  • София
Отидох за моркови, които в крайна сметка забравих да купя ooooh!, но взех памперси кутия, коледни лепенки, мандарини, авокадо, суити (не знам какво е това и от чисто любопитство го взех, но не съм видяла, че цената е за бр., а не за кг.) и везната, за която не си спомних дали отзивите са "+", но дано всичко да е ок с нея. За 1 ви път виждам толкова мъже едновременно в супермаркет Shocked
А от другата седмица колко неща харесах..., сигурно ще ме изхвърли половинката, ако разбере колко парички ще оставя в магазина Laughing

# 293
  • Пловдив
Зависи какъв е винтоверта, този си е за по-тежки неща, спокойно можеш да завиваш с него в стена.
Моят отдавна го чакаше, днес си взе, един негов колега си  беше взел миналият път(преди година ли да е било или две), много е доволен.
За тези, по-старият им модел, бях чела и по разни други форуми, всички бяха доволни, имаше и човек ползвал си го  и професионално(понеже му се беше счупил боша в този момент).
Но така или иначе и ние за  вкъщи си го взимаме, именно като помощник при сваляне/слагане на рафтове и стенни шкафове.
Но си мисля, че наистина някой, който му трябва инструменти, с които да си вади хляба няма да си купи точно от лидл.
Peace  и ние купихме.Напротив-достатъчно мощен е за ежедневна употреба и да си вадиш хляба Wink

# 294
  • София
за мощен, мощен е, но предполагам професионалните не случайно са професионални и по-дълго ще "носят на бой", а и за лидл, на мен и до ден днешен не ми е ясно какъв им е точно сервиза за уредите у нас...
Но както и да е де... чудесна придобивка си е.

# 295
  • Пловдив
Дано не се налага да го дирим  Mr. Green
Но машини с тези параметри са с цени от 300лв. Тъй че-дано ни служи вярно! Wink

По обед вече са били разграбени в Пловдив.Поне имам инфо за 2 магазина.

# 296
Имам въпрос за сладоледените бонбони, картофените шницел /ако се водят така/ с броколи и имаше едно предястие май беше бамя увита с филе - искам да купя от тях защото ще имам гости, но не видях никъде колко бройки са в пакета, а ми е важно - някой да е купувал и да знае?

# 297
  • Stuck in a moment
Днес на обед отидохме след училище за перфоратори, предварително бях обещала на детето, че ще купим. Уви, дори по това време нямаше нито един. Много съм разочарована, това не е първият път когато артикул свършва за нула време и явно не доставят достатъчно количества. Crossing Arms . След половин час роднина провери и в друг град, там също бяха свършили. Значи тази тяхна практика с по няколко бройки започва да ми става унизителна, също както с показните магазини от едно време и както всеки ден ходя и оставям парите си там, така ще ме откажат. Съжалявам за негативния постинг, сигурно ако детето не се беше настроило, нямаше толкова да ме е яд. А, да и накарах управител да пита има ли останали, все още нямаше информация....
Сега май и на сайта ги няма.

# 298
Днес на обед отидохме след училище за перфоратори, предварително бях обещала на детето, че ще купим. Уви, дори по това време нямаше нито един. Много съм разочарована, това не е първият път когато артикул свършва за нула време и явно не доставят достатъчно количества. Crossing Arms . След половин час роднина провери и в друг град, там също бяха свършили. Значи тази тяхна практика с по няколко бройки започва да ми става унизителна, също както с показните магазини от едно време и както всеки ден ходя и оставям парите си там, така ще ме откажат. Съжалявам за негативния постинг, сигурно ако детето не се беше настроило, нямаше толкова да ме е яд. А, да и накарах управител да пита има ли останали, все още нямаше информация....
Сега май и на сайта ги няма.
Абсолютно си права, недопустимо е това зареждане с малко бройки, които свършват за часове.

# 299
Аз отдавна вече не показвам/ не обещавам нищо предварително на дъщеря ми от промоциите на Лидл. И при нас по обяд бяха свършили перфораторите, а много ми се искаше да взема.

Общи условия

Активация на акаунт