Лидл ::52::

• 74 448
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Само с бельо за каката се отчетох за днес.
 И аз се чудя за патицата, ако остане до довечера. В Люлин винаги е овършан магазина, докато се прибера от работа.

# 31
Благодаря за темата   bouquet
В Лидл на бул. Черни връх сутринта имаше още от намаленото месо.
Ние взехме в събота - не миришеше, хапнахме го и сме живи.  Wink

# 32
  • Русе
Патицата с вътрешностите ли е или изчистена?
Естествено, че е изчистена  Wink Когато вземах преди патица, беше с вътрешности. Готвих я в гювеча, пълнена с ориз + дреболиите и с кисело зеле. И аз мисля да си купя.

В Ловеч още в събота за обяд витрините за месо зееха празни, дори кайма "Стара планина" нямаше. Вчера имаше кайма, но липсваше табелата с надпис и цена Laughing

Хич и не съжалявай. Месото за готвене на мен ми миришеше и директно го изхвърлих. Произведено беше някъде в Ловеч - просто никога повече няма да взема. Добре, че взех на Тандем свински котлети, че не провалих вечерята.

Не е произведено някъде в Ловеч, а в Месокомбинат Ловеч, част от БОНИ Оборот Холдинг, един от най-големите производители на Месо в България.

# 33
Ние си хапнахме месото, вероятно беше размразено, но пък иначе не беше лошо. Явно не сме претенциозни или сме имали късмет.
Аз купувам месо само то Лидл, дори и най-гадното от там винаги е било в пъти по-хубаво от месото на други големи вериги около нас, а пилешкото пък е направо на светлинни години.... пу пу

# 34
Аз довечера ще ходя за бельо, ако е останало изобщо.

В събота на щанда за месо беше страшна работа, хора грабеха като за последно от всичко по поне 5-6 тарелки, ще се запасяват ли, какво ли? Свекър ми си взе месо за готвене, беше си замразено.

Бяха останали много апрески от всички видове, по-принцип при нас остава от почти всичко до края на промоцията, неща които вие споделяте, че при вас са се изчерпили още първия ден. Например имаше перфоратори и печати до зареждането на следващата промоция, когато ги прибраха в склада.

Да похваля ципурата, правихме я на скара и беше страхотна, ако беше и изчистена щеше да е супер, но перфектни неща няма. Друго, което ми хареса е салата "Снежанка" на някаква фирма с Т.

Да попитам и при вас ли е изчезнал класическият пастет на Пикок, беше ми любим, но от месец някъде го няма?

# 35
  • София

Хич и не съжалявай. Месото за готвене на мен ми миришеше и директно го изхвърлих. Произведено беше някъде в Ловеч - просто никога повече няма да взема. Добре, че взех на Тандем свински котлети, че не провалих вечерята.

Не е произведено някъде в Ловеч, а в Месокомбинат Ловеч, част от БОНИ Оборот Холдинг, един от най-големите производители на Месо в България.
[/quote]

Прощавай, може да съм засегнала някоя сантиментална жилка, но това не променя мнението ми. Дори напротив ..., благодаря за споменаването на Холдинга, отсега натътък ще знам какво Месо да Не купувам ...

# 36
Бони и КФМ са от малкото качествени фирми за месни продукти.
Лично аз без притеснение купувам , но месото, което се продава в Лидл
е замразено, което не ми харесва и почти не взимам.
Патицата си заслужава, правя я като Вики, но все още нямам кисело зеле,
а тя един път е замразявана.Ще чакам коледните !

# 37
Сигурно утре ще имам време да отида до ЛИДЛ.
Харесах потниците и се чудя тези розовите бикини и боксери, за 9.99 - 5 броя - детски ли са  Embarassed

Ето тези

# 38
  • София
Сигурно утре ще имам време да отида до ЛИДЛ.
Харесах потниците и се чудя тези розовите бикини и боксери, за 9.99 - 5 броя - детски ли са  Embarassed

Ето тези
Да, тези по 9,99 са детски за момичета от 122  до 164, но пък ако си много финно миньонче, може и да ти станат най-големите Wink
дамските са от 13,99

# 39
Еех, така ми харесаха розовките  Mr. Green
Ще трябва да се задоволя с дамските сигурно  Laughing

# 40
ф , преди имаше смлени бадеми в Лидл, мисля че и с и бяха в постоянния асортимент, а сега ги няма, а ми трябват за сладки, много удобни бяха, а и евтини
Да не би просто да не ги намирам?

# 41
Може би са преместени при ядките от месец -два има такъв обособен -срещу желираните бонбони  е при нас.

# 42
  • Пловдив
ДУ Simple Smile И аз ходих тази сутрин до ЛИДЛ специално за сутиените без презрамки.Взех 2 комплекта. Разгледах и бикините и боксерките,но въобще не ми хареса трикото(професионално изкривяване).Потниците са от съвсем различно трико,но зимата ходим с бодита и няма да ги ползваме.Мисля довечера пак да отида за сутиени с презрамки.

# 43
  • Пловдив
Лост,
Няма ги...и аз ги търся.Много хубави баха наистина Wink

# 44
Детското бельо как е ? За момчета ме интересува ,мислех да ходя за слипове и боксерки на сина ми.

Общи условия

Активация на акаунт