Лидл ::52::

• 74 441
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Ок, мерси, няма да се ядосвам  Simple Smile

Взех 2 патици, унгарски са, пише, че са с вътрешности, предполагам ще са вътре в пликче. Едната ще я правя в гърне с кисело зеле, ммм....., другата я замразих. Мисля да я правя по-нататък с портокали или нещо друго интересно, може и по рецептата на Манчев.
Погледнах дамските потници, с 55% памук са, останалото беше полиестер и малко еластан. Не знам кое му е многото на памука както го рекламират, предпочитам в бельото да е поне 90%.

# 46
  • София

Копирам си последния пост от предната тема.Вкъщи много харесахме мини пастетчетата на КФМ. Вчера взехме с фин вкус-веднага се изяде, а днес взехме с маслинки- той отлежава в хладилника за утре. Дано да ги оставят в постоянния асортимент Simple Smile

Благодаря!Тъкмо мислех да не ходя до Лидл,чак в четвъртък...Тези пастети около колбасите някъде ли стоят?
Някой беше споменал за смлените бадеми,аз бях купила преди много време от Лидл на Стамболийски.Затова и попитах дали той като по голям е с по-голям асортимент.
Моля,ако някоя дама е купила от детските бикини/боксерки за момиче да сподели дали материята е хубава.И какво ще рече "с високо съдържание на памук",че не са 100% памук,а примес с нещо изкуствено ли?
Благодаря!

# 47
  • София
Купих момчешки потници 3бр. за 11.00 лв. Отговарят си на номерата. По-дълги са и са от рипсено силно еластично трико. Момчешките слипове също са от разтегливо трико, но имат според мен един недостатък - ластикът им е гол, а не облечен в трико. Ще видим дали моя синковец няма да го дразни, че по спомени май външни ластици не обичаше. Иначе за тези пари това качество е повече от отлично.
Харесах и Delux серията - взех дива сьомга с различни подправки, бонбони, флорентинските бонбони с ядките. Някой питаше за пастет - имаше от Delux серията опаковка от 6 различни френски пастета в стъклени бурканчета за общо около 10 лв. Поне по етикет съдържанието изглежда добре - без химии и разни добавки. На вкус ще видим довечера. Купих и от хартиените коледни подложки- материя ти нетъкан текстил. Ако си спомняте някогашните еднократни покривки. Имаше от същата материя и покривки на руло.
Въобще днес беше супер пазар, ама оставих маса пари в този магазин.

# 48
  • Русе
И в Ловеч няма от тези бадеми. Въобще при ядките има само едни боровинки, фурми, бадеми и шам фъстък на килограм и пакетиран фъстък с черупка. Празни са рафтовете.

Вкъщи рядко ядем пастет, но когато го пуснат на прИмоция, вземам от този немски пастет и се харесва

Прощавай, може да съм засегнала някоя сантиментална жилка, но това не променя мнението ми. Дори напротив ..., благодаря за споменаването на Холдинга, отсега натътък ще знам какво Месо да Не купувам ...
Никаква сантиментална жилка. Освен, че от 3 години по задължение живеем в Ловеч(което въобще не ни се нрави), нямаме нищо общо с града и хората, живеещи в него.
А месо и колбаси на БОНИ пазарувам от 20 години.

# 49
  • софия
Да припомня какво беше писала simpatiuh4e за месото на "Бони":
1. месото не е българско, а испанско;
2. месото се окрехкотява с газ;
3. телешката кайма не е телешка, а от "пилешки.....остатъци..."
Откакто прочетох това спрях да купувам и продукти на "Бони". Не, че преди това много ги уважавах, но спрях тотално.

# 50
  • София
И аз сутринта се отчетох с бикини. Малко ме разочароваха като качество и аз се съмнявам дантелата да издържи дълго, но тъй като съм доволна от предишните им издания, взех си.
Дамските потници са доста издължени за моя вкус. И по-груба материя от бикините.
Сутиените - уголемена чашка (според мен). Имам един с тази кройка и не ми е удобен, затова не взех.
И защо са ги комбинирали по 2? Ако искам 2 цвята, ще си взема поотделно, а не точно в комбинацията, направена от тях...

Мъжите дънки от миналата седмица - стоят страхотно. Много се харесаха.

# 51
Днес ще пращам ММ за бельо за мен и него.

# 52
  • Русе
Да припомня какво беше писала simpatiuh4e за месото на "Бони":
1. месото не е българско, а испанско;
2. месото се окрехкотява с газ;
3. телешката кайма не е телешка, а от "пилешки.....остатъци..."
Откакто прочетох това спрях да купувам и продукти на "Бони". Не, че преди това много ги уважавах, но спрях тотално.
Помня го това. Но аз пък имам съседка, която работи в БОНИ и ми казва да купувам смело. Дори съм я засичала и тя да си пазарува месо от ЛИДЛ, когато е на промоция. Виждам и други служители на фирмата да си купуват месо от там Rolling Eyes

# 53
 Вики, всеки си има критерии нали знаеш...Пък и откъдето да си купиш нямаш никаква гаранция дали не е испанско, френско , полско и тн. В Ловеч от къде ли човек да си купи месо?
  А за телешката кайма, която е от пилешки боклуци е абсолютен факт, познавам се с един от технолозите направили я...

# 54
  • Русе
Вики, всеки си има критерии нали знаеш...Пък и откъдето да си купиш нямаш никаква гаранция дали не е испанско, френско , полско и тн. А за телешката кайма, която е от пилешки боклуци е абсолютен факт, познавам се с един от технолозите направили я...
Не е гаранция, така е.
Вкъщи телешко не ядем Laughing Peace

# 55
Някой може ли да каже потниците с какво съдържание на памук са, какво пише на етикета?

# 56
  • София
Аз купих от детските боксерки за момиче - 95% памук и 5%еластан, платката -100%памук. Плътни изглеждат на пипане.
За фини дами ще станат и детските. Mr. Green

# 57
Аз купих от детските боксерки за момиче - 95% памук и 5%еластан, платката -100%памук. Плътни изглеждат на пипане.
За фини дами ще станат и детските. Mr. Green

Мерси   bouquet

# 58
И аз ходих сутринта Simple Smile.
Салфетките не ми харесаха, нито еднократните подложки Naughty.
Но, всичко от серия Делукс ми се видя страхотно, много изкушения просто  Peace. Купих си две кутии бонбони - шоколад + мента и шоколад + портокал. Намерих си и портокалови корички за коледните сладкиши. За патицата много се чудих, ама не се реших нещо.   

Детското бельо как е ? За момчета ме интересува ,мислех да ходя за слипове и боксерки на сина ми.
Гледах комплекта потник и слип за 6 лв., размер 110-116 - потника щеше да е съвсем точно на детето, а слипа - малък. Според мен са леко умалени, но си зависи от детето, на моето все големи номера му трябват.

# 59
На сутиените точно чашката е уголемена, подгръдната обиколка е добре.
Патицата е с вътрешности - вътре са опаковани в пликче отделно. Аз я готвя в гювеч на слаб огън около 3 часа и става перфектно.
Момчешките слипове не ги харесах и заради кройката, освен външния ластик.

Общи условия

Активация на акаунт