Лидл ::52::

• 74 459
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
И аз се чудя на патиците  Thinking  Grinning

# 16
  • Пловдив
  bouquet

Аз ще чакам четвъртък за винтоверта...Ама се чудя и аз за момчешкити слипове Rolling Eyes хем не ми се запасява.

# 17
Хайде нова седмица,нов къмсет в Лидл!
Звънче благодаря!  bouquet

Да ме посъветвате има ли хубав пастет в Лидл?
Копирам си последния пост от предната тема.Вкъщи много харесахме мини пастетчетата на КФМ. Вчера взехме с фин вкус-веднага се изяде, а днес взехме с маслинки- той отлежава в хладилника за утре. Дано да ги оставят в постоянния асортимент Simple Smile

# 18
  • София
Юююху  Party

Днес съм за бельо  и аз .Whistling Друго не ме привлича нещо...  Rolling Eyes

# 19
  • София
Бельо имаше доволно  количество от всичко и сутринта не беше все още разровено  Crazy
Малкия си хареса комплекта с динозаврите, за каката взех потничена и бикини и себе си не пропуснах  Crazy
В четвъртък и аз ги чакам перфораторите, печатите и комплектите за моделиране - пак ще се ходи явно рано сутринта  Peace
Патиците ги гледах, но ми се струва много голямо над 2 кг - ще трябва на няколко пъти да го готвя  newsm78
Пастет аз лично много харесвам на Пикок с червените боровинки, но никой друг в къщи не го одобри, така че въпрос на вкус  Peace

# 20
Ще мина да видя днес бельото, но съм хвърлила око на нещата от четвъртък   chef

# 21
  • София
Никой не каза нищо за патицата, а мисля да взема 2. 
Чак сега видях, че имало и месо на 50%, най-вероятно нищо не е останало вече. Rolling Eyes

Хич и не съжалявай. Месото за готвене на мен ми миришеше и директно го изхвърлих. Произведено беше някъде в Ловеч - просто никога повече няма да взема. Добре, че взех на Тандем свински котлети, че не провалих вечерята.

# 22
  • София
Тази сутрин се разписах с бельо / сутиени без презрамки/, а и вече са пуснали подаръчни комплекти - взех един на DOVE с несесер - все за някой ще влезе в употреба.. Grinning

# 23
Ще мина да видя днес бельото, но съм хвърлила око на нещата от четвъртък   chef
Peace

# 24
  • софия
До момента, когато са пускали патици, не съм срещнала негативен коментар за тях. Хубави са. Първия път дори се запасих във фризера.

Сутринта набързо купих няколко хранителни неща - шунка, прошуто и печени на скара аспержи. Погледнах салфетките за сервиране. Не ми допаднаха. Евтинеят ми.

# 25
Добро утро - за сутиените с презрамки да споделя, че са уголемени, иначе са хубави-памучни. Моите ще ги връщам заради размера.
Детските и мъжките боксерки не ми харесаха нито като изработка, нито като материя - тънки са.
Дамските потници са от хубава материя. Бикините с дантела също тънки и дантелата не ми вдъхна доверие, че ще издържи повече от три пранета.
Патици не видях - каква е цената за кг? Взимала съм преди няколко пъти и е много вкусна.

# 26
И аз се колебая за патиците, ама не знам и кака се готви  newsm78

Чакам отзиви за дамските бикини с широкия ластик, памук ли да или от онази тяхна тънка лигава материя?

От друга тема дебна и новия парфюм от днес, имитация на Boss Orange бил  Peace

# 27
  • София
А някой да е погледнал потниците за по-големите момчета (не коплект със слипове, а тези, които са  по 3 бр)

# 28
  • София
Ние харесваме месото от Лидл, но купуваме рядко. Но няколко пъти ми се случва ден-два преди изтичане на срока на годност, да е вмирисано. Вече се научих да гледам срока...
Патицата с вътрешностите ли е или изчистена?

# 29
  • София
Купих от дамските потници, доста уголемени са, защото S ми е добре, а иначе си купувам М. Материята им е хубава според мен.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 10:28 от buni

Общи условия

Активация на акаунт