Лидл ::52::

• 74 635
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Какво точно се очаква от антибактериална дъска за рязане?

Може би покритие, което не позволява развъждането на бактерии по самата дъска, и аз не знам  newsm78 Както има антиакарни възглавници. Просто ми направи впечатление, че преди дъските бяха с повече екстри  Laughing Както и да е, купих си я вече - само се надявам да не ми увреди лидълските керамични ножове.

# 361
Снощи пратих ММ за патка и силиконов пистолет,е нямало нито едното-нито другото  #2gunfire
Прибра се с 50лв по-малко и един кашон биричка,сладки,соленки,кафе и т.н. Много ме е яд за пистолета,яко си го поръчам,дали ще ми доставят?

# 362
  • на Мелмак
Взех за свекървата индукционното котлонче  - няма никакви оплаквания засега. Повечето й тенджери съвпадаха, проверявахме ги с магнитче преди това. Може би по-некачествените ще се скапят с времето, не знам, Сапир и Тефал и на обикновен котлон не издържат дълго. Аз също съм с индукционен плот, не от лидл. Имайте предвид, че малко бръмчи, на по-високите степени - повечко. Лидл бяха пуснали през лятото май комплект 4-5 тенджери за 85 лв (по спомен  newsm78), ставаха за индукцион. Не мисля, че цената е висока.
Да , бръмченето зависи от съвпадението на съда и степента , на котлона .
Обикновенно уредите от Лидъл са хвалени .
Аз имам само един масажор  Laughing
Писах за Сапир и Тефал , за да не се подлъгват да се купуват  Peace
Сапира е евтин , но Тефала за индукцион не е  Peace
Също предимство - нещо да изкипи - не загаря , не знам дали този има функция за самоизключване при изкипяване на течност  newsm78

Тази дъска съм я пропуснала , а имам нужда от още една  newsm78

# 363
Аз нещо напоследък нищо не мога да си харесам, може би формите за кекс и торта за другата седмица, но как са им цените, в другите магазини как вървят, струва ли си, а като качество  newsm78
И за какви парфюми говорите, аз ли нещо не съм в час  Rolling Eyes

Цената на формата за торта е повече от изгодна /миналата година имаше подобни -по-евтини в Кауфланд ,но споделиха ,че са по -тънки . Тази е немска и е хубава . Миналата година си я купих и ако тази имаше с по-голям диаметър веднага бих си купила. Според мен за качеството си е направо без пари. / В сайтове съм виждала от 20лв нагоре./

# 364
И аз отдавна плача за форма за торта и този път няма да пропусна.Иначе и тази поставка за питки и пр. като я видях я помислих за подложка ( имам 3 подобни от магаьините за левче)
Рендето го нямам,но имам подобно-отлежава в шкафа. За мен е най-удобно стандартнотното-пирамидка и електрическо. Бьорнен нямам,майка ми има 20годишно и си го ползва още.

# 365
Ей, тез бабишори - сега щях да бия една, тъкмо се връщам от Лидл..

Избирам мандаринки, наредени са 7-8 касетки, аз повдигам едната, че отдолу винаги са по-едри Mr. Green, и бабето..хоп, и то да рови при мен...Викам й да си надигне и тя една касетка, да не се блъскаме...а тя.."че какво пък"....изнервих се, отивам и вдигам друга касетка да си ровя спокойно и тя пак при мен цъфна...малоумна работа...що трябва като кокошките в една да ровим, като има близо десет касетки.. #Crazy

# 366
Аз нещо напоследък нищо не мога да си харесам, може би формите за кекс и торта за другата седмица, но как са им цените, в другите магазини как вървят, струва ли си, а като качество  newsm78
И за какви парфюми говорите, аз ли нещо не съм в час  Rolling Eyes

Цената на формата за торта е повече от изгодна /миналата година имаше подобни -по-евтини в Кауфланд ,но споделиха ,че са по -тънки . Тази е немска и е хубава . Миналата година си я купих и ако тази имаше с по-голям диаметър веднага бих си купила. Според мен за качеството си е направо без пари. / В сайтове съм виждала от 20лв нагоре./

Мерси, сега съм на вълна торти и без това щях да купувам, пък и исках правоъгълна форма за кекс, но пък и кръглата ми харесва...

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 14:50 от Freyda

# 367
Дъската стана на резки още с първото рязане върху нея  Confused

# 368
  • Пловдив
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14734

Пускали ли са го преди и дали си струва newsm78

# 369
  • велико търново
http://www.lidl.bg/bg/Izvun.htm?action=showDetail&id=14843
Това кафе как е харесва ли ви и става ли за кафеварка?
За перфораторите вчера се добрахме до един /без право на избор защото са били много малко /.Много засича единият ,но са вече любими на дъщерите ми и няма да го върна.Накалцука много фигурки още  с предният/ с десет малки представки е/ .В книжарницата сравних едно малко перфораторче струва 4,50лв./само/.От пуйките вчера още нямаше заредиха малко предно бутче свинско ,кюфтета и др.
Малко помощ моля не намирам рецептата от миналата седмица за торта с готовите блатове и крема със за квасената сметана.  bouquet
 Laughing Laughing Laughing

# 370
  • София
Малко помощ моля не намирам рецептата от миналата седмица за торта с готовите блатове и крема със за квасената сметана

тази ли:
http://kitchen.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-F6465E1B-096F9E6E/lidl_b … sl/6557_27686.htm

А аз да питам - пускали ли са преди тази комбинация на уреда и дали е сполучлив? По-скоро ме притеснява грила - дали е достатъчно силен?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14786

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 16:37 от InaD

# 371
Аз днес съм направо възмутена .
Скрит текст:
Отидох за броколи замразени / по съвет от тук ,че са по -удобни ,пък и аз така си мислех ,няма да изхвърлям почти нищо от тях и  ще са по -крехки/ . Та  отварям аз плика и що да видя почти няма нищо на чепките -всичко отронено - май са застояли или размествани или и аз не знам какво -ама на вид са  все едно ги е била градушка или тайфун е минал през тях. 
 Имаше хубави пресни броколи ,но часта която трябва да изхвърля от тях е 2 пъти по -голяма от количеството на розичките. Но реално от тях трябваше да взема - поне щеше да имат вид .
 Да се оплача чай с круша май няма да опитам.  Влитам аз в магазина /летя си към броколите Grinning / и се сещам за чая -правя остър завой и към чая ......... и там на мястото му сложен кашон с черен /има и плодови видове /  Първо реших ,че може като е ровено да са преместени и търся - да ама  -не .  Само табелата над него е за плодов чай. Два кашона с черен.  Видях една от служителките и я попитах ,тя първо взе да ме убеждава ,че са разместени -показах й ,че няма плодов и тя каза ,че някой от  колегите е объркал кашоните. Попитах ще го сменят ли и докато съм в магазина дали ще мога да си взема чай и тя без да се замисли ми каза ,че няма.
 Попитах  дали и в склада няма и според мен явно не й се занимаваше -каза че нямало и няма да има нещо от рода.
  Грабнах една кутия с жасмин и това е.
    Какъв точно е състава на този чай с круши ,има ли шипка в него или други съставки.
   Маскарпонето за мазане на промоция хубаво ли е ?
   Като разглеждах намалениете неща на 30% открих една опаковка на цена 1,60 /тоест намалена от нормалната цена / . Реално като е с наближаващ изтичащ срок на годност и има намаление в деня на изтичане на срока не трябва ли 30 % да са върху цената на промоция ? /Преди съм купувала сирене фета и 30% се приспадаха точно върху промоционалната цена./
   Извинявам се за дългият пост.
  Имам още едно питане някой купи ли си от киселото мляко Чуден ?  Защо почти винаги правят промоция само на него? И само аз ли попадам на такова със зърнеста структура? Не съм купувала често ,но в редките случай никога не е било хубаво и гладко.  
  Купувам само Пилос и съм много доволна. Само веднъж съм попадала на такова което да не ми хареса и то пак беше на няква промоция.
  Понякога съм се чудила дали не се занижава качеството точно на промоционалните партиди . Забелязала съм нещо подобно при кафе ,сирене /червена опаковка на Пилос / и кисело мляко.

# 372
  • Пловдив
Мандарините как са?

# 373
     Какъв точно е състава на този чай с круши ,има ли шипка в него или други съставки.

Чаят с круша и карамел съдържа : сушени ябълки, сушени круши 22%, сушен корен на цикория 20%, ароматизанти, сушена шипка, сушени цветчета хибискус 6%, карамел на гранули 2%

# 374
 Надявам се някой ден да успея да си го купя- Тези ароматизанти нещо не ми вдъхват вяра . Но щом има такъв висок процент круши в него е хубав. Тази шипка и хибискуса се съдържат основно и в другия плодов чай  в кръглите пакетчета ,от него най -харесваме ябълка и арония ,после ягода. Малината нещо не ми допада -  като че ли хибискуса е в повече.

Общи условия

Активация на акаунт