Лидл ::52::

• 74 617
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
В Габрово все още има останали лупи, някой назад в темата търсеше, могат да доставят предполагам. Аз вчера взех бикини за мен и дъщеря ми- хареса ми, удобни са. Боксерки нямаше, но имах късмет на щанда за последни бройки имаше точно номера на мъжът ми с намаление 30 %. Точно този модел той предпочита, харесаха му и ги взехме. Купих и парфюма, очарована съм, много траен, 1-1 с оригинала. Замислям се днес да отида и да купя още един  за подарък на майка ми, идва Коледа все пак. За другата седмица съм набелязала спортните облекла.

# 346
  • под тепетата
Не по темата, но такава решетка за питки и мъфини съм си взела от Кауфланд- около 4.50лв.

# 347
  • на Мелмак
Привет ,

Аз да се включа по темата за индукционният котлон - В къщи съм с такива , но не са Лидълски , за това се включвам по принцип - заради магнитите , с които работят им трябват стоманени съдове - стават старите тенджери и тигани , новите такива , на които цената им е от 80- 90 +++.
Много бързо загряват , сравнявам със стъклокерамика  Peace
Вдигат висока Т . Трябва освен да е стоманен съда ,трябва  да е с дебело дъно , за да не се изкриви от Т .
Аз съм си купила такива съдове , но и си купих един тиган на Сапир - керамичен , за индукцион , евтин / защото тигани с керамично покритие за индукцион няма/ ше / , за една седмица загоря , изкриви се , не го разпознаваше котлона и го изхвърлих!
Имам и на Тефал тиган за индукцион с титаниево незалепващо покритие , което , разбира се загоря и тигана се надигна по средата т.е. изкриви се . Имам друг с 7-8 мм дебело дъно , който е чудесен , искам още да си купя такива , но не намирам. В Икеа имаше хубави тигани на добра цена , в Технополис също са хубави , но са без покритие , а аз не обичам такива .
Има сетове в Амазон .
Но така тигана ще ти е по - скъп от котлона !
Тези за другата седмица ги гледам , че са около 5 мм при дъното , като отида на място в магазина ще преценя . Блазни ме единствено керамичното покритие !
Иначе за пример - супите ми стават за около 20 мин. Пести време , ток.
Но специално за този - нека да се включат тези , които са го взели.
Най - вероятно ще взема един тиган , но трябва да мине поне една седмица за отзиви , защото обикновенно след това показват скритите неща  Peace

# 348
Какви са тези перфоратори? Четох назад но не видях инфо, пък и в страницата им не видях такова нещо.

Аз си харесах керамичните ножове, другата седмица ще отскоча да ги видя на живо и може би ще си купя 1-2  Grinning

# 349
Относно рендето - аз го купих за майка ми  миналата година и не съм доволна. Аз имам Вьорнер на мнооооооого години и не е мръднало и за това реших да купя на майка, но останах много разочарована. Някак си неудобно е и не върши добра работа, така си стои и никой не го ползва. Абе някакво  "дървено" изглежда, а и при работа е така. Може би ми изглежда така, защото имам Вьорнера, но най-добре да си го видите на място.

+1 Peace Така си отлежава, ненужен предмет.

# 350
Тази сутрин ММ отишъл и си купил комплект метчици и плашки, което нищо не ми говори  Blush , беше си го заплюл. Аз нещо напоследък нищо не мога да си харесам, може би формите за кекс и торта за другата седмица, но как са им цените, в другите магазини как вървят, струва ли си, а като качество  newsm78
И за какви парфюми говорите, аз ли нещо не съм в час  Rolling Eyes

# 351
Кой е коментирания парфюм ?
Не съм забелязала нов в асортимента.

# 352
Кой е коментирания парфюм ?
Не съм забелязала нов в асортимента.

Може би става въпрос за този http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14365

от Делукс седмицата

# 353
  • Русе
И аз съм от безкрайно разочарованите от Лидъл. Вчера естествено нямаше и помен от перфоратори, даже и табелките с цените бяха махнали. Попитах дали в другите им магазини в Русе има останали и отговора беше да си ги обиколя сама. Побеснях направо, преди няколко седмици също не можах да ги видя как изглеждат въпросните перфоратори. Не мога да тичам всеки път рано сутрин и да се включвам в битките за заветните им стоки заредени по два броя, мисля, че не е и редно. Като не могат да осигурят количества да не ги пускат в брошура тези артикули. Все по-рядко ще ги посещавам, а бяха любимият ми магазин. Успях поне да си взема от чая с круша и карамел, благодаря за отзивите за него.

# 354
  • sofia
Какви са тези перфоратори? Четох назад но не видях инфо, пък и в страницата им не видях такова нещо.
Ей такива подобни джаджи за правене картички и хартиени джвъчки. Перфоратор с картинка (или пънч)
Скрит текст:
Аз почти всяка година си купувам по 1-2 и съм събрала 8 (снощи се забавляваха децата). Но ако не те влекат подобни дейности, не ти трябват изобщо.

# 355
благодаря много на потребителката, която сподели, че си е купила решетка за мъфини и питки, ходих преди малко и си взех  Simple Smile поне от 2 години се каня да си купя такава решетка, не знам как съм я пропуснала в брошурата, че и сутринта в магазина не съм я видяла ooooh! добре, че сте вие Simple Smile
От години ползвам такива решетки. Мислех си, че са подложки за топли съдове.  Laughing Изобщо не ми е минавало през ума, че е за питки.  Laughing Не, че съм се засилила да пека питки или нещо от другите изброени неща, но вече ще знам.  Grinning

Hug
И на ме форума ми е много полезен.
Тази подложка ми е много необходима, през ден пека солени мъфини, питки също често. Не бих я ползвала за топли съдове, да не се изкриви.  Peace.

# 356
Благодаря на etty775 за изчерпателния отговор. Ще помисля още малко. Ако знам, че ще пуснат и такава тенджера, отивам и вземам котлона. Но не ми се рискува.
Този инхалатор, става ли за бебета?

# 357
Взех за свекървата индукционното котлонче  - няма никакви оплаквания засега. Повечето й тенджери съвпадаха, проверявахме ги с магнитче преди това. Може би по-некачествените ще се скапят с времето, не знам, Сапир и Тефал и на обикновен котлон не издържат дълго. Аз също съм с индукционен плот, не от лидл. Имайте предвид, че малко бръмчи, на по-високите степени - повечко. Лидл бяха пуснали през лятото май комплект 4-5 тенджери за 85 лв (по спомен  newsm78), ставаха за индукцион. Не мисля, че цената е висока.
Вчера се отчетох с голяма дъска за рязане, преди като ги бяха пускали пишеше, че са антибактериални, а сега не - а бяха на същата цена.

# 358
  • София
Какво точно се очаква от антибактериална дъска за рязане?

# 359
  • Русе
Вчера се отчетох с голяма дъска за рязане, преди като ги бяха пускали пишеше, че са антибактериални, а сега не - а бяха на същата цена.
Не знам дали са били антибактериални, но има спомен да пишеше, че не се нарязват, а на тези пише само, че не изтъпяват ножа. Въздържах се и не си взех.

Купихме си лунички. Дано са сполучливи. Снощи ММ доста ги оглежда и каза, че му вдъхвали доверие. Ще видим като започне да ги монтира. Лошото е, че вероятно няма да е скоро, тъй като са за стаята на сина ми на село. Ако не си отидем утре, ще останат за пролетта и ако има нещо няма как да ги върна Sad

Какво точно се очаква от антибактериална дъска за рязане?
Нямам представа. Аз мия чиниите с такива гъби и май разлика не намирам, освен, че е много здрава, но то това си е до марката  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт