Лидл ::52::

• 74 659
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ние имаме винтоверт купен от немски Лидл преди 8 години. Не е давал никакъв дефект досега, а три премествания на жилище изтърпя. Всичко се разглобява и сглобява отново с него, шкафове по стените се закачват. Единствено батерията взе да сдава - бързо се разрежда и трябва по-често да се слага на зарядното. Но все още не сме търсили дали има нови батерии някъде.

# 301
  • Stuck in a moment
Аз отдавна вече не показвам/ не обещавам нищо предварително на дъщеря ми от промоциите на Лидл. И при нас по обяд бяха свършили перфораторите, а много ми се искаше да взема.
Прави сте момичета, сгреших че я накарах да очаква подарък, така е, обаче мислех, че всички ще са около шлайфовете и патиците, не съм предполагала такъв интерес към малък артикул за забавление за цена от 11 лв. Затова подведох детето. Но пък не всеки може да се юрне точно за отварянето, за да превари нещо да не свърши, те просто са заредили малко бройки и в 12 ч. вече нямаше. Дори не е следобед или края на работния ден.
Дотук с моята драма.

# 302
Прави впечатление, че навсякъде са заредили минимални наличности от перфораторите.
Аз днес отидох до Лидл сутринта, преди 9 ч., след като оставих детето на градина. Още като влизах видях, че една девойка излиза само с две неща в ръката: перфораторите - комплекта и онзи единичния /да, знам, че е грозно, но се загледах  Embarassed/. На щендера с перфораторите беше както при винтовертите - навалица. На касите видях още три жени  да купуват перфоратори, така че макс. в 10 ч. вече е нямало наличности.

# 303
И аз се дразня на малкото бройки артикули от промоции, които се зареждат.
И да не стигнат за цяла седмица поне за първите 3 дни да има.

# 304
Явно не са очаквали такъв интерес за перфораторите. Аз вече писах , че при нас в 11 часа нямаше.

# 305
Не е само за перфораторите, един куп неща свършват още първия ден.
Ако са дрехи пък няма достатъчно бройки от най-купуваните размери.

Да се подготвят другата седмица с повече бройки от спортните неща, че предусещам, че ще се разграбят бързо.

# 306
Прави сте, че доста неща свършват бързо, но ми особено грозно, когато са точно артикули предназначени за деца, както и да е, дано си вземат бележка.

# 307
  • София
лепилото също си взех, дано да държи, че тия монтажните със силикона ми изсъхват(нищо че им слагам капачето).
Имаме го от миналата година, много добра работа върши, не изсъхва, почти сме го изхабили до дъно, утре ако има останало трябва и аз да взема пак. Peace
Колкото до перфораторите, аз взех от предишните лилавите и реших, че ще й стане много на дъщеря ми и от тези да взимам. Но си спомням, когато бяха пуснали скоро бебешките дрешки, отидох до най-близкия LIDL с колата! в 7.20 сутринта, още преди да закарам дъщеря ми на градина и да Ви кажа имаше голяма опашка, една работеща каса, и всички чакащи бяха с бебешките неща. Аз лично взех последните джинси от р-ра, който ми трябваше и пак казвам това в 7.20 сутринта. Направо е много дразнещо. Peace

# 308
Аз затова първо отивам до Лидл,а след това водя детето на училище.Знам,че към определени стоки има интерес и се изчерпват още на обяд,както чета е станало с перфораторите.Днес нямаше в магазина нови брошури,купих единствено четири кроасана по 25ст,онези които ги имаше преди време и ги бяха спрели,голди ли се казваха,направи ми впечатление,че нещо са им намалили грамажа.

# 309
  • София
Момичета,
пускали ли са и друг път тази инфрачервена лампа?Хубава ли е и заслужава ли си 60-те лева?Не можах да видя на батерии ли е или на ток? newsm78

# 310
Аз ако искам нещо , ходя по възможност сутринта и напоследък се учудвам, че към 9 няма хора в магазина. Дори на прословутите пижами беше така. Става въпрос за Търново, но този проблем предполагам го има най-вече в големите градове.

# 311
  • В една слънчева къща...
Аз лично за перфораторите не съжалявам, защото ги видях сутринта и онези от предния път бяха по-хубави. А тези, единичните, бяха огромни просто и не бих могла да им намеря приложение. За мой късмет обаче намерих един клин като за мен и суитшърт за детето на -30%  Grinning

# 312
  • Варна
благодаря много на потребителката, която сподели, че си е купила решетка за мъфини и питки, ходих преди малко и си взех  Simple Smile поне от 2 години се каня да си купя такава решетка, не знам как съм я пропуснала в брошурата, че и сутринта в магазина не съм я видяла ooooh! добре, че сте вие Simple Smile

# 313
Така като чета се чудя какви са тези магазини, където ви свършват толкова бързо промоциите? При нас има всичко, че даже и от предни седмици така си стоят- лупи, апрески, бельо, патици, перфоратори, винтовери...Няма някаква навалица да граби. Не са чак толкова голяма ценност тези неща, че да са такъв дефицит. Определено повечето от тях са с компромис в качеството, но има хора, за които за тези пари са добре.

# 314
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
ето инфо за инфрачервената лампа http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=697506.600 повечето положителни. Аз миналата година по това време си купи масажор с инфрачервена лампа за 20 лева - много съм доволна. Не съм доволна от керамичната форма за кекс - няма почистване, ужас  Crossing Arms Надявам се тази година да се добера до инхалаторите, пуснах запитване в сайта им, утре съм в магазина да питам дали ще има наистина и да не би да трябва да се запазват.

Общи условия

Активация на акаунт