Лидл ::52::

• 74 665
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
   Щом сте купили два винтовърта, значи познавате качеството? Любителски вероятно?

# 271
  • София
Хайде и аз да се разпиша.Рано-рано оставих детето на у-ще и беж в Лидл да връщам апреските,които купих миналата седмица.
Както е споменала Красива Бела и аз бяха озадачена от засиленото мъжко присъствие.Разбира се цялото такова беше около "мъжките работи".
Да се отчета с два адвент календара,ролковите печати,комплект с 4 перфоратора и още 6 щанцови печата /не знам защо съм се заблудила,че печатите са пак перфоратори и сега се чудя дали да не взема само перфоратори/,комплект за моделиране и силиконовата форма за кекс.Мисля си,че ще зардавам детето,понеже много си пада по творчески занимания от този род.
Сега очаквам и някоя интересна кексова рецепта за да сефтосам формата. Wink

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 10:12 от Just...a woman

# 272
  • sofia
Сутринта минах през лидл в Слатина (София) и си взех патица. Имаше достатъчно. Явно зависи управителя какво количество е заявил.
Всъщност отидох за цветните хартийки и половинката някаква джаджа ми поръча. Взех си един ротационен нож да си режа хартийките (малко боклучив, ама за 5 лв. става). И от коледните стикери за стъкло взех.
Някой питаше за пънчовете (перфораторите). Тези единичните са големи (ама верно големи). Има 4 малки в комплект и едни още по-малки в комплект с печатчета. Всяко нещо е по 11 лв.

# 273
хм тая поставка за сладкиши и питки съм я пропуснала, а току-що се връщам от лидл. колко струва, от тази седмица ли е?

От тази седмица е, даже от днес. Цена - 3.99 лв.

# 274
Олеее,предложенията от другия понеделник са неустоими  Embarassed
Искам тостерче,одеалото от 30лв,продълговатата формичка за кекс и още.... newsm78
Днес ще ходя,да видим как ще се представя  Mr. Green

# 275
  • София
Днес и аз се сдобих с патица, от магазина в Младост 4, имаше доста. Ще отлежава до събота Simple Smile
Забърсах и крем брюле (хареса ми от миналия път и формичките му са ми много полезни). Рендето от брошурата за следващата седмица съм харесала, някой има ли такова и доволен ли е? Аз до сега от години съм с Бьорнер, но да взема да сменя.

# 276
Днес и аз се сдобих с патица, от магазина в Младост 4, имаше доста. Ще отлежава до събота Simple Smile
Забърсах и крем брюле (хареса ми от миналия път и формичките му са ми много полезни). Рендето от брошурата за следващата седмица съм харесала, някой има ли такова и доволен ли е? Аз до сега от години съм с Бьорнер, но да взема да сменя.
Имам Бьорнер от повече от 20 години, не го сменям за нищо.

# 277
  • София
Аз също имам Бьорнер от толкова, работя с него и професионално, та май и аз няма да го сменя Simple Smile

# 278
Аз също имам Бьорнер от толкова, работя с него и професионално, та май и аз няма да го сменя Simple Smile

Е, щом си и профи и оценяваш качествата му, явно наистина си го бива. Аз съм само любител готвач, че и не готвя толкова често. Обаче това е най-дълго използваното приспособление в кухнята ми. Не съжалявам че дадох много пари навремето за него.

# 279
  • София
И аз като milittana и  тодоричка не сменям Бьорнер-а, един от най-полезните уреди в къщи, струваше си парите, дано и това е качествено.
Да се отчета за днес - виброшлайфа ми дойде тъкмо навреме, че шкуря едни столове на ръка; метчици за подарък и комплекта от битове и накрайници пак за подарък, ама и аз ще си ги ползвам; лепилото също си взех, дано да държи, че тия монтажните със силикона ми изсъхват(нищо че им слагам капачето). Замислих се за електрическия тирбушон, и винтоверта, ама странно се спрях до тук.  От другите "мъжки" работи се бях снабдила миналата година, от кухненските също нещата си ги имам. Не ми останаха достатъчно пари за конвектора дето бях поръчала, та пак ще ходя да си го взема, и тогава и храните ще видя, че и бързах за работа сутринта. Имаше и тоалетна хартия, ама нямаше как да я мъкна до работата и нея, дано да остане до довечера.
Тоя Лидл е голям заплатоядец, ама пък си заслужават повечето неща, така и така си трябват, няма смисъл да ги купувам по-скъпо от други места.
За другата седмица си харесах тостера, ама ще се размина с него, че ще съм при майка ми уикенда и до тях наблизо няма Лидл, а до вечерта със сигурност няма да останат.

# 280
Ние пък снощи като ходихме си купихме една кутия италиаснки сладоледи, от тези които за на клечка 8 бр. в кутия XXL за около 5 лв. Лятото бяха на промоция, сега пак са на същата цена. Много са хубави.
От промоциите нищо не ме блазни.

# 281
На клечка италиански сладоледи ,кои са точно. Помня от американската седмица ,а тези на 8 бр. в кутия XXL  са или с бадема или с бялата глазура - други ли има !?

# 282
На клечка италиански сладоледи ,кои са точно. Помня от американската седмица ,а тези на 8 бр. в кутия XXL  са или с бадема или с бялата глазура - други ли има !?

С шоколадовата глазура и бадема, то други на клечка в кутия по 8 бр, няма.

https://cdn.bg-mamma.com/07nt/2b97443f.jpg

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 13:15 от Анонимен

# 283
Прочетох италиански сладолед и помислих ,че съм пропуснала някакъв. Този не е италиански  -това е любимият ми сладолед от Лидл ,немски си е мисля.

# 284
 Днес ми се обадиха от Лидл,че до 3 дни поръчания от мен конвектор ще е в магазина и ще ми се обадят да си го взема  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт