Лидл ::52::

• 74 526
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • на Мелмак
В каталога на Кауфланд сламените играчки са 4,99 лв.Дали са същите?

дай линк и ще ти кажа.

# 571
Миналата година взех керамични тави, но НЕ съм доволна. Аз имам керамичен тиган, не от Лидл, но е хубав и не залепва нищо по него.

# 572
  • Бургас
Хм,така дали става:http://broshura.bg/kaufland/view/kaufland-%D0%91%D1%80%D0%BE%D1% … %B4%D0%BE-23-1115

Не,не става  Embarassed.На 22-23 страница е кутията с украса от слама.Даже сега като я загледах е и по-красива от Лидълската/освен че е и по-евтина/.

# 573
  • София
Много са хубави тези сламените Simple Smile

# 574
  • на Мелмак
Хм,така дали става:http://broshura.bg/kaufland/view/kaufland-%D0%91%D1%80%D0%BE%D1% … %B4%D0%BE-23-1115

Не,не става  Embarassed.На 22-23 страница е кутията с украса от слама.Даже сега като я загледах е и по-красива от Лидълската/освен че е и по-евтина/.

Същата е , но е по- евтина  Peace

# 575
Другата седмица какво ще има ?!Ако някой е обръщал внимание на плакатите.

# 576
  • Бг-мама
Другата седмица какво ще има ?!Ако някой е обръщал внимание на плакатите.
Видях на голям плакат миксера със стойката. Ако някой го има да сподели мнение , че незнам в коя тема да търся отзиви.

# 577
  • Бургас
etty775 благодаря!
Аз имам миксера с въртящата се купа.Него ли ще пускат пак?

# 578
  • Бг-мама
etty775 благодаря!
Аз имам миксера с въртящата се купа.Него ли ще пускат пак?
да

# 579
Имам миксера и за цената си е добър ,моят е купен преди 3г и беше за 29-30лв. /Минус за мен са дупките около мотора - пълнят се с брашно и не може да се почисти и другото е ,че като се разбива в друга купа хвърчи брашно навред /досега само с този миксер съм имала такъв проблем  -нито с полският на майка ми ,нито с руският ,който беше на село купен от мъжът ми и т.н. /  Но според мен даже и за тази си цена си заслужава парите
  Тостера 3в 1 защо някак ми се вижда малък в сравнение с моя /имам един измислен Сатурн / вече 12г не е мръднал/. Някой да сподели добре ли стават гофретите и т.н. /Малко съм недоверчива към такива мулти неща /.

# 580
  • София
Лелеее, ще ме изгонят от къщи другата седмица-обещах да пазарувам "разумно", а то миксер ще има. Моят сдаде багажа и мислех да си поискам от дядо Коледа нов. А то..., еми какво да направя като все пускат неща, дето ми трябват. Даже се рових в старите каталози от 2013 г. да видя кога са пускали миксер.
То и старият ми миксер имаше дупки около мотора, нали трябва да се охлажда все пак. Купата със стойката са удобни, че само сипвам нещата и ръцета са ми свободни, а в Технополис тези миксери с купа струват майка си и баща си.
margo**, ти доволна ли си от твоя?

# 581
И аз искам такъв миксер, даже скоро питах за него /заради мен го пускат, да знаете  Wink/.
Обаче ме притеснява мястото, много е голям май  newsm78
Сегашният ми си стои в едно чекмедже

# 582
Не е голям стои ми на плота и -бъркалките и ножа /пластмасовата шпатула / ги държа в купата -има и капаче и си стоят чисти / пасатора и другите бъркалки са ми прибрани / по -рядко ползвам/.

Скрит текст:
Преди да си купя Брауна изгорих един мисер точно защото имаше натрупано брашно през дупките за охлаждане на мотора.
Скрит текст:
Брауна беше капсулован и имаше защита срещу прегряване /сам изключваше ,но и не загряваше толкова бързо като този/. В дадени моменти съм използвала миксера доста пълноценно / за изгорелият руски иде реч и за Бруна /който капитулира миналата година близо 13-14г вярна служба /.
Този не е ползван така интензивно ,добър е но на ниво старият на майка ми полски /от времето на соца/. -добре работи ,но е малко дървен ,като дизайн.
 Без купата кухнята ми се оплесква с брашно -такъв проблем с миксер не съм имала / а съм работила с поне 7-8 модела .

# 583
  • Варна
Още един плюс за миксера с купа от мен. Купихме 2 бр., не наведнъж, а от две последователни пускания в магазинната мрежа. И понеже първият се оказа повече от успешен и добър за цената си, купихме и втори за подарък. И двата работят без проблеми. Оплескването на кухнята отдавам с високите обороти, на които работи, дори на най-ниско ниво. Но пък аз винаги си работя с купата от комплекта и защитния капак отгоре.

# 584
И аз видях миксера и точно такъв искам, но нещо и на мен ми се видя дървен. Аз искам всъщност от тези по-масивните, които са трицифрена сума. Ще го мисля де до другата седмица.
А везните кога изчезнаха не разбрах. Онзи ден имаше мноого и един ден пропуснах да ида и днес вече ги няма. Докато се реша ги изпуснах.

Общи условия

Активация на акаунт