Лидл ::52::

• 74 592
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
 Момичета, тук в темата преди време се мяткаше една рецепта за гофрети...Може ли някоя добра душа да я пусне, че довече искам да хапвам гофретки  Simple Smile

Благодаря   bouquet

Намерих я  Simple Smile

# 511
  • София
mimeime, намалена имаше няколко бройки горчица с портокал в Слатина днес по обяд. Аз пък не рискувах и взех с пипер. Доста е едър, иначе горчицата е супер.
Много от тиганите с керамично покритие бяха обелени по ръбовете. Направи ми лошо впечатление.

# 512

Аз отскочих в обедната почивка за кроасани и земели на дребното, и сухите кърпи Фрото в кутия да кажа, че освен в коледни мотиви, са и 200 броя вътре на същата цена от 1.79 лв.. Peace Доволно....грабнах и от тях две кутии..
[/quote]    Може ли линк ,къде стоят тези сухи кърпи?

# 513
  • на Мелмак
Аз да се отчета с тиган - добре ми изглежда , само и да е читав .... Crazy
Чай с круша не видях , правоъгълна форма за кекс търсих , но и такава нямаше  newsm78

# 514
mimeime, намалена имаше няколко бройки горчица с портокал в Слатина днес по обяд. Аз пък не рискувах и взех с пипер. Доста е едър, иначе горчицата е супер.
Много от тиганите с керамично покритие бяха обелени по ръбовете. Направи ми лошо впечатление.
И в Търново беше така, накараха ме да оглеждам тигана обстойно преди да го взема.

# 515

Аз отскочих в обедната почивка за кроасани и земели на дребното, и сухите кърпи Фрото в кутия да кажа, че освен в коледни мотиви, са и 200 броя вътре на същата цена от 1.79 лв.. Peace Доволно....грабнах и от тях две кутии..
    Може ли линк ,къде стоят тези сухи кърпи?

[/quote]

Отзад , на реда с памперсите, клечките за уши и прочее тоалетни принадлежности..

# 516
И в Търново беше така, накараха ме да оглеждам тигана обстойно преди да го взема.

Неприятно, че така се е получило. И аз днес взех в София, Овча купел 2, нямаше такива проблеми. Въобще не видях тиган с чукнат и обелен ръб или някакъв друг дефект. А и нали вече споделих, че ползвам въпросния тиган от една година и все още няма абсолютно нищо обелено, макар, че понякога забравям, че не е препоръчително и удрям дървената бъркалка в ръба.  ooooh!
Може би трябва да се направи оплакване за конкретната пратка в конкретния магазин. Не може да продават стока с дефекти, независимо каква е.

# 517
  • велико търново

Може ли линк ,къде стоят тези сухи кърпи?

Отзад , на реда с памперсите, клечките за уши и прочее тоалетни принадлежности..
[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Много моля за снимка/линк/,че ние ползваме една кутия салфетки ,но са еднопластови тънки и без Коледни мотиви.А ми трябват доста често у дома.

# 518
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Аз купих инхалатора, но не знам какви отзиви да знам, при положение че не съм пробвала друг. Даже не знам през устат или през носа трябва да дишам. А да го сложа на малкия засега е мисия невъзможна, но се надявам с времето да свикне. Иначе от миналата година имам един масажор с инфрачервена лампа - днес направо ме спаси, имам хрема и не мога да дишам, нагрях се покрай носа и ме отпуши. Пробвах крем брюлето-страхотно вкусно е.

# 519

Неприятно, че така се е получило. И аз днес взех в София, Овча купел 2, нямаше такива проблеми. Въобще не видях тиган с чукнат и обелен ръб или някакъв друг дефект. А и нали вече споделих, че ползвам въпросния тиган от една година и все още няма абсолютно нищо обелено, макар, че понякога забравям, че не е препоръчително и удрям дървената бъркалка в ръба.  ooooh!
Може би трябва да се направи оплакване за конкретната пратка в конкретния магазин. Не може да продават стока с дефекти, независимо каква е.

В Търново повечето бяха така, един даже не само по ръба, беше толкова обелен... Не знам изобщо кой ще ги купи такива. Сега го разопаковах моя и за щастие няма никъде обелено.

# 520
  • Под Слънцето
yulmana , ми е така-  преди да почне изобщо да меси - меря, слагам,затварям, нагласям, пускам.. и час и половина докато  тръгне..  това на 2 (нея си харесах) а после още 1 ч и нещо да се опече на 12.. та ми писна..
все нямам късмет с тез уреди.. само пасатора ми го доставиха чисто нов по dhl

# 521
Фрото кърпичките за ръце са бели, с коледни мотиви е само опаковката...От тези са, които се дърпат..

Понеже ние в нас само такива ползваме-в детската има, в банята, в кухнята на масата ги ползваме вместо салфетки за малкия, постоянно се бършем...досега бяха по 150 бр. в кутия, сега са 200..

Снимка незнам откъде да намеря Embarassed

# 522
Знам ,че беше коментирано някъде из темите , но не можах да открия,  знаете ли колко броя са мини десертчетата подобни на Туикс , Сникърс и др. в пакетите на Мистър Чок - към 3,50 лв е цената им?

# 523
При вас имаше ли бели шапки? Минах преди малко, но във Варна-Възраждане само черни и кафяви намерих. Бели шалове също нямаше.
Мъжките спортни долнища пускали ли са ги преди? В четвъртък сутринта ще ходя за тях.

# 524
При вас имаше ли бели шапки? Минах преди малко, но във Варна-Възраждане само черни и кафяви намерих. Бели шалове също нямаше.
Мъжките спортни долнища пускали ли са ги преди? В четвъртък сутринта ще ходя за тях.
В Търново имаше, но сутринта и то бяха малко останали, явно хората рано рано са ги преровили.

Общи условия

Активация на акаунт