Лидл ::52::

• 74 607
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Никой не споделя нищо за електрическите подложки за легло. Не намерих инфо и отзиви и от миналата година.

Имам я от 2 години вече, безценна ми е! Цяла нощ ми топли, дори в стаята да са изключени печките, понеже на ММ му става горещо от тях. Има си различни степени, като обикновено зимно време стигам максимум до 2-3-4, оттам нагоре ми става непосилно топло за спане.

# 496
 Обадиха ми се- конвектора ми е дошъл. В обедната почивка ще ида да си го взема и ще си взема и тостерче, ако има Simple Smile

# 497
Аз се чудя на инфрачервената лампа, но честно казано 60 лв не ми де дават за подобно нещо.

# 498

Имам я от 2 години вече, безценна ми е! Цяла нощ ми топли, дори в стаята да са изключени печките, понеже на ММ му става горещо от тях. Има си различни степени, като обикновено зимно време стигам максимум до 2-3-4, оттам нагоре ми става непосилно топло за спане.

Извинявайте, че не е по темата, но съветват да се изключва и да не се спи на пуснато одеяло - изнежва бъбреците.

# 499
  • София
И аз се сдобих с тостерче тази сутрин, бях изпратила една приятелка да ми купи, тя пък купила и за нея и за майка й като и казах, че предполагам, че са добри, съдейки по отзивите тук.
Конвектора си го взех още в петък, и много ми харесва начина, по който се стопля равномерно стаята, а всъщност като го погледна отвътре си е една печка с реотани. Малко бръмчи вентилатора, ама за нощта го изключих.
Яд ме е, че изтървах везната-ако някой види изостанала, да свирка.

# 500
  • Бургас
Сдобих се с тиганче и форма за печене, но ме изнервиха яко /:-) Сложих си аз покупките на лентата, а детето държеше в ръка едни коледни украси. Касиерката си бъбреше с охраната, докато обслужваше лежерно жената пред мен и когато ми дойде реда, маркира само украските и ми поиска толкова пари. Като казах, че имам покупки и на лентата, изпуфтя и чак тогава я задейства, защото преди това така и не й дойде на ума да го направи. Да, обаче, другата умница след мен, дето си стискаше в ръка хляба и млякото, точно тогава ги изтупка на лентата преди моите неща и блеещата касиерка ги маркира на мен. При което се чу фалцет "Ама това са моите неща!" и възмутено ме погледна овцата, като че ли аз съм виновна?! Касиерката също се наежи как можело такова нещо, тя сега какво да правела, защо не съм внимавала и пр.?! Аз чак онемях за момент от глупостта и на двете. Попитах аз лично какво съм объркала, след като съм си сложила нещата на лентата, но няма кой да я включи и други хора си слагат нещата зад гърба ми и да не казвам колко физиономии и приказки отнесох :-SS

# 501
Брадата, много неприятна ситуация...

Аз отскочих в обедната почивка за кроасани и земели на дребното, и сухите кърпи Фрото в кутия да кажа, че освен в коледни мотиви, са и 200 броя вътре на същата цена от 1.79 лв.. Peace Доволно....грабнах и от тях две кутии..

# 502
 Взех си и аз тостерче и конвектора.

# 503
  • София
Взех и аз тавичка за кекс, че наличната силиконова е ад за почистване  Mr. Green

Тирамисуто им, също много го харесваме, никога не го пропускам.

# 504
  • Под Слънцето
Да споделя - преди малко върнах 2рата хлебопекарна след замяната.. И с нея не се разбрахме на едни вълни.  За последните 3 хляба загряваше по час и половина.. Все си виках,че давам шанс още един път и още един път, но снощи ми се изчерпа лимита.. Управителят Възраждане -Варна е  един път! Винаги е в помощ на клиента. Попита ме какво предпочитам- да чакам месец за нова или да ми върнат сумата. Избрах парите и ще се оглеждам за друга марка.  Peace

# 505
Нпкакви отзиви за инхалатора който е пуснат в лидл, заслужава ли си парите ? Искам го за бебе ио се чудя него ли да взема или на омрон ?

# 506
Аз го взех, но още не съм го пробвала лично. Много и е похвален от ползващи го обаче.

За бебета знам, че има специална приставка като биберон. Този няма такава - има малка маска за деца.

# 507
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
А каква е цената на инхалатора?

# 508
  • София
Какъв е смисъл на това  ,не се заяждам ,но представете си  50 човека четат темата и нямат какво са напишат и всеки -запис ,хоп ,троп или цоп  Grinning
За целта, когато нямам какво да кажа, но искам да следя темата за нови отговори, просто цъкам бутончето със сърчицето (харесани теми), до бутона за отговор.

Скрит текст:
Сдобих се с тиганче и форма за печене, но ме изнервиха яко /:-) Сложих си аз покупките на лентата, а детето държеше в ръка едни коледни украси. Касиерката си бъбреше с охраната, докато обслужваше лежерно жената пред мен и когато ми дойде реда, маркира само украските и ми поиска толкова пари. Като казах, че имам покупки и на лентата, изпуфтя и чак тогава я задейства, защото преди това така и не й дойде на ума да го направи. Да, обаче, другата умница след мен, дето си стискаше в ръка хляба и млякото, точно тогава ги изтупка на лентата преди моите неща и блеещата касиерка ги маркира на мен. При което се чу фалцет "Ама това са моите неща!" и възмутено ме погледна овцата, като че ли аз съм виновна?! Касиерката също се наежи как можело такова нещо, тя сега какво да правела, защо не съм внимавала и пр.?! Аз чак онемях за момент от глупостта и на двете. Попитах аз лично какво съм объркала, след като съм си сложила нещата на лентата, но няма кой да я включи и други хора си слагат нещата зад гърба ми и да не казвам колко физиономии и приказки отнесох :-SS
Направо съм потресена от просташкото отношение, което описваш!!! Как може? Хайде, госпожата от опашката ОК, вероятно е проста по природа, ама касиерката - та тя е на работа и без значение от манталитета и, няма право да се държи така! `що за простотия?

Скрит текст:
И аз пия чая с круша в момента, харесва ми, днес след ровене, взех последния!

На обяд имаше поне 10 везни в магазина на Западен парк Сф Peace, но не знам какъв цвят, защото бяха в кутии.
Относно бабетата, еми и аз днес имах случка Grinning, на витрината с хлябове съм и чинно я чакам една бабка, да оглежда, но като почна да взима и да опипва франзелите с гола ръка  ooooh!, взех една ръкавица и и казвам "Бабче, ето с нея взимай, а тя "Не мога!" ooooh!, аз и казвам, "На всички ръцете ни са мръсни, не може така!", все едно на стената говорех Whistling
Скрит текст:
Иначе за мандарините +1, кашкавал Galereux - 8,99 лв, много го харесваме, взех също и череши за украса и кисело мляко на промоция! Много доволна Peace
Поредния представител на простаците... и какво като е баба, ние по-млади няма да ставаме, но това пречи ли ни да се съобразяваме с околните... ще пипа хлябовете с мърлявите си ръце, тц, тц, тц? Ядосвам се.

Някъде в София, дали са останали от горчиците Deluxe .... направо съм влюбена в тази с портокал, (но не и намирам снимка точно на нея, затова пускам на подобна с лимон Ще се запася при първа възможност.

# 509
Хлебопекарната ми си върши идеална работа.Доволна съм. Откакто я имам хляб от магазин не съм вземала. Не разбрах това как е загравяла по час и половина!?
Чаят с круша нещо не ми хареса колкото очаквах. Може да съм го запарила с повече вода./Ще му дам 2 шанс./ По -скоро е това ,че не съдържа чай -зелен или черен и ми е малко блудкав. Причината е и в карамела -миналата година се отвратих от един чай - Релакс на другата серия Сър Едуард и той съдържаше карамел -само от миризмата ми се гадеше /ама той беше някаква странна комбинация и се мота дълго в къщи -дъщеря ми го занесе на приятелки ,но и те май не го харесаха./ Плодовите чайове ,които са 25броя -кръгли пакетчета също са хубави ,а и цената не е толкова висока.
  Млечната паста точно я похвалих и я няма вече -даже и табелката липсва. Миналата седмица имаше 2 кашона намалени на 30% ,но не купих и сега ме е яд. Винаги така става харесам си нещо и после го няма .

Общи условия

Активация на акаунт