Лидл ::52::

• 74 619
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Whistling какво ще кажете за тостера 3в1, някой има ли го - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14786
имам го и съм много доволна

# 481
  • Пловдив
нахълтвам в темата и моля за извинение, но много се чудя...
Гледам, че има инхалатор в брошурата - някакви отзиви за него?
   bouquet 
благодаря и отново моля за извинение

# 482
нахълтвам в темата и моля за извинение, но много се чудя...
Гледам, че има инхалатор в брошурата - някакви отзиви за него?
   bouquet 
благодаря и отново моля за извинение

Назад в темата има мнения, даже някой беше качил книжката към него.

# 483
  • София
На стр.30 и по назад го обсъждаха, аз нямам лични наблюдения.

# 484
аз имам инхалатора от преди 2г. Доволна съм изключително много, както и всичките ми приятели, които си го купиха покрай мен. Нямам база за сравнение обаче. Сигурна съм, че има и с по добри характеристики, но за такава цена едва ли. Тази вечер бяха заредили около 20бр в нашия магазин.

# 485
  • Пловдив
много благодаря!!!

# 486
  • Бургас
Разочарована съм от мандарините. Трудно се белят и имат доста семки. Съжалявам, че изневерих на Била.  Wink  Ако е от значение - купих ги от магазина до Халите.
  При нас имаше 2 вида мандарини - в по-горните касетки бяха дребнички като орехчета почти, а под тях имаше касетки с по-големи. Взех и от двата вида - малките бяха сладки, лесно белещи се и без семки, а по-едрите твърди и доста трудно белещи се, с мноооого семки, но пак добри на вкус   Peace

# 487
Тази вечер бях в LIDL за мъжки слипове и точно подреждаха нещата от новата брошура, по-напред беше обсъждано дали вечер може да се купят предварително-е, купихме си опаковъчна хартия, цената е супер, все пак е 5 м. за 1.39, а самата хартия е по-плътна, малко по-ретро вид има, не е от тези лъскавите и супер цветни, на мен ми хареса много, точно такава ми трябваше Simple Smile Whistling

# 488
Вече е почти 10, а никой не е писал или нещо става  Crazy Азсе отказах от формата за кекс, но още се чудя за формата за торта   Thinking

# 489
През почивните дни ходихме до Джъмбо,имаше същите перфораторчета,които бяха пуснали в Лидл.
Комплект от 4 малки бяха 3,99, а едно голямо 1,99.

# 490
Днес се сдобих с тостерчето, отдавна исках 3в1, а все не ми се даваха 120 лв за тефалски.
Купих си и формата за торта с отделящото се дъно, мънички коледни топчици (защото тази коледа сме с едно мъъъъничко борче в саксийка  Mr. Green ), ароматна свещ за 2,49.
Приборите (черпак, решетъчна лъжица и т.н) са много големи и според мен няма да стоят добре окачени на стена примерно, затова се отказах от тях.
Тиганите са тежички, големият е наистина голям Grinning Не купих сега, може би при следващото им пускане...

# 491
  • София
Никой не споделя нищо за електрическите подложки за легло. Не намерих инфо и отзиви и от миналата година.

# 492
Никой не споделя нищо за електрическите подложки за легло. Не намерих инфо и отзиви и от миналата година.

Ние имаме, но не от Лидл и сме много доволни.
Поредна година не ги ползваме, само защото ми е съвестно да сложа на спалнята, а на децата леглата да са им студени  Embarassed , няма малки размери като за тях и затова от 5 години някъде и нашите си стоят кротко в шкафа.

Иначе е перфектно преди да си легнеш, да включиш одеялото за 30 мин. примерно и като си легнеш, задължително се изключва.  Peace

# 493
  • София
Ясно е, че е удобно и топло. Просто исках да разбера лидълските дали са читави, че искам да куп за подарък.

# 494
Изпратих мъжа рано рано за инхалатор. Като нямеря време днес ще си го инсталирам на физиономията да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт