Лидл ::52::

• 74 619
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
http://www.lidl.bg/bg/Izvun.htm?action=showDetail&id=14843
Това кафе как е харесва ли ви и става ли за кафеварка?
За перфораторите вчера се добрахме до един /без право на избор защото са били много малко /.Много засича единият ,но са вече любими на дъщерите ми и няма да го върна.Накалцука много фигурки още  с предният/ с десет малки представки е/ .В книжарницата сравних едно малко перфораторче струва 4,50лв./само/.От пуйките вчера още нямаше заредиха малко предно бутче свинско ,кюфтета и др.
Малко помощ моля не намирам рецептата от миналата седмица за торта с готовите блатове и крема със за квасената сметана.  bouquet
 Laughing Laughing Laughing
Кафето става за кафемашини, ама не е кой знае какво.В момента пием него, но има какво да се жалае. Аз чакам над година да намялят едно до него, на беларом, черно и червено, ама не щат.

# 376

Понякога съм се чудила дали не се занижава качеството точно на промоционалните партиди . Забелязала съм нещо подобно при кафе ,сирене /червена опаковка на Пилос / и кисело мляко.

Аз това съм го забелязала с портокаловия сок. Като го пуснат в XXL седмица и е един разреден, като степче. Sick А преди доста време пак сме взимали, пак XXL, но си беше сокът, който продават по принцип. Вече не смея да купя да не би да улуча лоша партида. Иначе не ме разбирайте погрешно, аз много харесвам Лидъл, даже прекалено много. Mr. Green

# 377
Това в металната ли кутия ? На някаква промоция бях взела от него и не ми хареса въобще. Затова си имам съмнения относно партидите в тези промоции.
   Laughing И аз съм фен -ама днес с чая и броколите  ............
  Сега пия жасминовия ,не е лош ,но не е този от детството ми.
  В търсене съм на идеалният жасминов чай , извинявам се за спама  ,но някой ,ако е пил такъв да сподели.

# 378
Здравейте, интересувам се от лидълския инхалатор. Моля ако някой го ползва да сподели мнение. Благодаря   bouquet

# 379
  • София
И аз съм фен -ама днес с чая и броколите  ............

Точно аз препоръчах броколите. Много съжалявам, че съм те подвела и се е случило така. У нас много се ядат, винаги имам поне 2 пакета във фризера и никога не са били изронени. Не мога да си обясня защо са били такива. В други пакети (особено в тези от Метро и Пикадили) винаги се намира някоя жълтеникаво-кафеникава розичка с много неприятен вкус, а тези от Лидл винаги са били перфектни.

Ако не си ги изхвърлила, бих те посъветвала да ги върнеш. А ако някога се престрашиш отново, опипай ги през плика.  Wink Аз задължително го правя с всички замразени зеленчуци, защото понякога са на буца, което според мен означава, че са се размеквали и отново са замразени.

# 380

Чудни са - сладки и без семки..верно, дребнички са, но аз пообрах по-едрички, доколкото имаше де...нали едно бабе ми висеше на главата.. Joy

# 381
Таня 67 ,ти не носиш вина за качеството на броколите и не си ме заблудила. Наготвих ги и са вкусни ,нямат вид обаче.
 След време ще им дам пак шанс .Скоро пренареждаха витрините и кой знае какво им се е случило ,може да е някой застоял пакет и премятан дет си е чакал мен специално да си го взема  Grinning
 За чая се ядосах повече -защото служителката не й се занимаваше и не оправи обърканият кашон там. Сигурна съм ,че имаше в склада и просто не й се занимаваше с мен ,а и си вършеше друга работа.

# 382
  • Щастлива мама на 3 слънца
Запис

# 383
Какъв е смисъл на това   ,не се заяждам ,но представете си  50 човека четат темата и нямат какво са напишат и всеки -запис ,хоп ,троп или цоп  Grinning

# 384
Аз днес също загледах чайовете, понеже тук го хвалехте този с крушата, не го открих, но и нямах много време да гледам по-обстойно де..

А това, че и в склада нямало...е дежурен отговор, просто не му се занимава на човека и затова така отговаря..редовно такъв отговор получавам навред Mr. Green То е чиста работа, ти няма как да провериш има ли , няма ли, няма как да докажеш , че лъже...абе гадно..

И патка не видях при нас..

# 385
  • Пловдив
Някой питаше за щевните машини.Днес в Смирненски Пловдив имаше и шевна машина и оверлог

# 386
Въпроса е дали тези чайове са в постоянен асортимент ,там са сложени. Тази служителка така се изрази все едно хич няма да има вече ,поне табелата да махнат. /Само плодовите липсват и е интересно щото преди нашият Лидл не беше така посещаван и малко неща се изчерпваха така бързо./

# 387
Купих патка и се оказа, че идея си нямам как да я готвя. Започвам да се ровя, ако имате идеи давайте;)
Крем брюлето е превъзходно

# 388
Въпроса е дали тези чайове са в постоянен асортимент ,там са сложени. Тази служителка така се изрази все едно хич няма да има вече ,поне табелата да махнат. /Само плодовите липсват и е интересно щото преди нашият Лидл не беше така посещаван и малко неща се изчерпваха така бързо./

На мен ми направи впечатление, че и при нас бяха останали съвсем малко кутии с плодов чай. Може би наистина не са постоянен асортимент.

# 389
  • Sofia
Патката - по рецептата на Шишков, преди време пак имаше патки и пак беше много сполучлива рецептата, яд ме е че не мога да я намеря сега.

Общи условия

Активация на акаунт