Лидл ::52::

• 74 580
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, нахлувам малко неканена, но искам да попитам дали някой е ползвал ножовете, които сега са на промоция и дали струват

# 541
  • София
Към 21 ч. ще ги изкарат, няма кога иначе.

# 542
  • София
Купих #4 132 бр. за 45-46 лв., 0.34 ст бройката, на същата цена имаше и 4+ (111 бр.) и 5, но не обърнах внимание колко бройки са

# 543
Мимче аз днес специално ходих до Лидл да ги видя тези ножове но нещо не ми вдъхнаха доверие и се отказах от покупката си.  Стоят ми като стъклени, а и са много крехки според познат, който си е купил такъв, не от Лидл, но пак керамичен - едно изтърване и се чупи. Не видях по - напред да са коментирани, но на мен лично не ми допаднаха.

# 544
Купих днес въпросния керамичен нож, дори го пробвахме. Доволна съм, още повече, че е с три години гаранция.

# 545
  • Бургас
Не знам защо бях останала с впечатление, че тиганите също са с 3 години гаранция, но преди малко като тръгнах да си пазя уж опаковката за всеки случай (че мъничко имам съмнения едни...) - няма такова нещо Rolling Eyes Керамичните формички са с гаранция, но тиганът не Crossing Arms

# 546
  • София
Мимче аз днес специално ходих до Лидл да ги видя тези ножове но нещо не ми вдъхнаха доверие и се отказах от покупката си.  Стоят ми като стъклени, а и са много крехки според познат, който си е купил такъв, не от Лидл, но пак керамичен - едно изтърване и се чупи. Не видях по - напред да са коментирани, но на мен лично не ми допаднаха.

Не е така, от години не използвам други ножове! Керамичните са супер остри и много по-трудно затъпяват. Най-старият ми е на 3г. и пак добре си реже, но като го сравних с чисто нов, има разлика. Онзи ден рязах месо с жили, с керамичен нож се реже като масло.
Аз ги купувам по 5-6$
Най-големият ми е най-удобен.
http://www.buyincoins.com/item/38432.html

# 547
  • Sofia
Ножовете, тигана и индукционния котлон са от най-експлоатираните неща в къщи. Всекидневно от една година. Нямам забележки. Чупят се като паднат на по-твърда повърхност ножовете, но удоволствието да режеш с тях е ....Всеки сам си преценява.

# 548
  • София
Ножовете, тигана и индукционния котлон са от най-експлоатираните неща в къщи. Всекидневно от една година. Нямам забележки. Чупят се като паднат на по-твърда повърхност ножовете, но удоволствието да режеш с тях е ....Всеки сам си преценява.
Странно, че редовно ги изпускам и досега нямам нито един счупен. Пазя един нов с протектор за рязане на месо, а другите 3-4 с в постоянна употреба, вярно с назъбени връхчета, но здрави.

# 549
И ние сме доволни от ножовете. Имаме точно лидълски - все още са по-остри от останалите ни,  които точим редовно.

А имате ли отзиви за масажиращата възглавница за врат? От както видях брошурата й се чудя Simple Smile

# 550
  • София
И аз се чудя на масажиращата възглавница...

# 551
Аз имам други керамични,  но се чудех тези дали стават.  Ще ги пробвам,  мерси за отговорите. 

# 552
  • София
Останаха ли керамични тигани и форми за печене?

# 553
Знам ,че беше коментирано някъде из темите , но не можах да открия,  знаете ли колко броя са мини десертчетата подобни на Туикс , Сникърс и др. в пакетите на Мистър Чок - към 3,50 лв е цената им?
Кокосовите са 14 (по-големи са и затова са по-малко бройки), с фъстъци - 19.

# 554
  • Sofia
Казах че се чупят, но ние нямаме нито 1 счупен. Падат доста често, но на ламината.
Просто изискват малко повече грижа и внимание, но се отплащат.

Общи условия

Активация на акаунт