Лидл ::52::

• 74 553
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • на Мелмак
Аз да споделя - снощи правих кашкавал пане и тигана ми загоря  Rolling Eyes
Не мога да го изтъркам с гъбичка  ooooh!
Днес ще го пусна в машината , дано се оправи!

# 556
  • гр.Пловдив
Миналата седмица имаше машини за кексчета,дали ги има още?Ако ги няма възможно ли е  да си поръчам? Thinking

# 557
  • София
Аз да споделя - снощи правих кашкавал пане и тигана ми загоря  Rolling Eyes
Не мога да го изтъркам с гъбичка  ooooh!

Аз затова не купувам керамични тигани!

От години готвя в уреди SKK, можеш да посипеш със захар дъното и да го обереш с банан, получава се карамелизиран плод и нищо не остава в тигана  Mr. Green
http://www.vip-giftshop.com/sadove-za-gotvene/tigani/tigan-dalbok-7-5sm-f26.html

# 558
Миналата седмица имаше машини за кексчета,дали ги има още?Ако ги няма възможно ли е  да си поръчам? Thinking

Вчера в магазина на Филипово имаше.

# 559
В новата брошура от вчера имаше сет с ароматни масла, но във Варна е изчерпан. Някой разполага ли с него и да иска да ми го продаде или да помоля да ми вземе от друг град, аз ще си поема разходите.  Praynig

# 560
  • София
В новата брошура от вчера имаше сет с ароматни масла, но във Варна е изчерпан. Някой разполага ли с него и да иска да ми го продаде или да помоля да ми вземе от друг град, аз ще си поема разходите.  Praynig

Вчера го видях, ще ходя Лидъл в четвъртък, пиши ми ЛС в четвъртък сутринта, ако не си го намерила, ще ти го взема.

# 561
  • на Мелмак

От години готвя в уреди SKK, можеш да посипеш със захар дъното и да го обереш с банан, получава се карамелизиран плод и нищо не остава в тигана  Mr. Green
http://www.vip-giftshop.com/sadove-za-gotvene/tigani/tigan-dalbok-7-5sm-f26.html
Благодаря!
Извинявам се за спама - стават ли за индукционни котлони ?

# 562
  • София

Благодаря!
Извинявам се за спама - стават ли за индукционни котлони ?
Не знам, нямам такъв... можеш да питаш на място, в София ги продават в магазините на Технполис.

# 563
Коледните играчки от 1,99 са много хубави.Взех с дядо Коледа, имаше най-различни. Коледните покривки обаче, нещо ми евтинееха.

# 564
Аз да споделя - снощи правих кашкавал пане и тигана ми загоря  Rolling Eyes
Не мога да го изтъркам с гъбичка  ooooh!

Предполагам си взела керамичен тиган в бял цвят. Като оцветено петно ли е останало след загарянето или самото покритие нещо се е нарушило? Питам, защото в описанието пише, че от контакт на продукт с недостатъчно (или липса на) мазнина може да се получи някакво оцветяване, което не разваля качеството на покритието. Или сериозно е загоряло и вече керамиката не е незалепваща?
Аз пак повтарям, че от една година този е най-любимия ми тиган и все още е като чисто нов. Вчера си взех и по-малкия. Продължавам да нямам проблеми.

# 565
  • София

Предполагам си взела керамичен тиган в бял цвят. Като оцветено петно ли е останало след загарянето или самото покритие нещо се е нарушило? Питам, защото в описанието пише, че от контакт на продукт с недостатъчно (или липса на) мазнина може да се получи някакво оцветяване, което не разваля качеството на покритието. Или сериозно е загоряло и вече керамиката не е незалепваща?
Аз пак повтарям, че от една година този е най-любимия ми тиган и все още е като чисто нов. Вчера си взех и по-малкия. Продължавам да нямам проблеми.

Керамичното покритие, никога не е било незалепващо! Трябва си мазнина за да не залепва, за това и не ги харесвам тези тигани.

Формичката за кекс е друг случай, там обичам да си мажа с масло и брашно, но при готвене име неща които ми харесват повече без мазнина.

# 566
  • на Мелмак
nad_tab Благодаря   bouquet
Не стават за индукцион  Confused
Там съм ги гледала , и от там си взех Тефал с титаниево покритие .

Аз коледните покривки нещо съм ги пропуснала  newsm78
Играчки взех от предишните - сламените , ама много им пада броката  Laughing
Свещи се ядосвам , че не взех .
За тигана - за петната - знам , но си загоря  Rolling Eyes

# 567
  • Пловдив
Здравейте! Вчера купих масажната възглавница за врат. Върши си работата. Така вибрира, че зъбите ми тракат  Laughing, затопля също. Мисля,че си заслужава.

# 568
В лидл ли продаваха бебешки космонавтчета с ушички, плюшени и ако някой има и не му трябва мн ще се зарадвам да го купя

# 569
  • Бургас
В каталога на Кауфланд сламените играчки са 4,99 лв.Дали са същите?

Общи условия

Активация на акаунт