Лидл ::52::

• 74 526
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз имам миксер без купа от лидл и съм доволна от машинката.
Само миксер ли имаше на плакатите Simple Smile

# 586
  • София
За инхалатора - на мен точно сега много ми трябваше, но ме посъветваха да взема друг, аз нищо не разбирам, но имало значение, особено за малко бебе, как се разпръсква лекарството, децибелите на шум и т.н. и в крайна сметка днес купих на ОМРОН.
За керамичните тигани - и аз хич не ги харесвам, за разлика от тавите.Имам няколко керамични тави, които си ползвам без дори да намажа с мазнина и нищо не залепва за тях, но тигана е ужас  ooooh! И то моя е Moneta, струваше сума ти пари, като ги пуснаха, всичко загаря в него и то така, че не може да се измие после. Днес го ползвах сутринта за бъркани яйца, ами ужас, така залепнаха, че и миялната не можа да се справи, направо ми идва да го изхвърля в боклука #Cussing out
Не че писах много по лидълските теми  Mr. Green

# 587
Angel_Dust ,миксера е с купа и е 44 лв . /Твоят миксер разпилява ли брашно така или не ми е интересно щом е без купа и колко вата е ? Какви приставки включва -двата вида бъркалки или има и приставка за пасиране?/

# 588
И аз видях миксера и точно такъв искам, но нещо и на мен ми се видя дървен. Аз искам всъщност от тези по-масивните, които са трицифрена сума. Ще го мисля де до другата седмица.
А везните кога изчезнаха не разбрах. Онзи ден имаше мноого и един ден пропуснах да ида и днес вече ги няма. Докато се реша ги изпуснах.
Такъв миксер илидълци имат, дори тези седмици го пускахатам.. та надявам се итукда го пуснат. Така ще ми отива на куухнята. Този и аз го имам,доволна съм, но го ползвам рядко, а и ми е първият в живота Simple Smile.

# 589
И аз видях миксера и точно такъв искам, но нещо и на мен ми се видя дървен. Аз искам всъщност от тези по-масивните, които са трицифрена сума. Ще го мисля де до другата седмица.
А везните кога изчезнаха не разбрах. Онзи ден имаше мноого и един ден пропуснах да ида и днес вече ги няма. Докато се реша ги изпуснах.
Такъв миксер илидълци имат, дори тези седмици го пускахатам.. та надявам се итукда го пуснат. Така ще ми отива на куухнята. Този и аз го имам,доволна съм, но го ползвам рядко, а и ми е първият в живота Simple Smile.
Наистина ли? Ха, дано!
ПП Видях го сега на немския сайт. 100 евра. Дано го пуснат до Коледа, почвам да заделям за него Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 21:33 от ymemansi

# 590
Аз искам този, като в гръцкия Лидл... Heart Eyes Heart Eyes
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=441

# 591
  • София
В Гърция продават и кафемашината!!! Мернах и настъргани бадеми, смлени също.

# 592
  • МАРС
Аз пък им харесах чайника, защо при нас няма такива хубави неща? Tired

# 593
Аз не зяпам в чуждите сайтове да не се дразня излишно Grinning

# 594
  • София
Момичета отзиви за гръцкото сирене Sofra?И продава ли се в големи разфасовки или само в малки?

# 595
+1 и за миксера с купа и за новия дизайн без купа (смениха му формата в някакъв момент).
На фона на космическите цени за подобен по техномаркетите (над 70лв) са си перфектни. Даже тези дни ми се мерна някъде мисля в Техномаркет конкретно промоция на Тефал или Бош миксер 500W, 40-50лв - ако някой иска по-марков нека разгледа.

И моя разпилява брашно - да се чудиш нарочно ли са им слагали дупките така. Но му свикнах бързо. Ако ползвам без купа държа парче вестник или хартия (а често и каталог на Лидл  Laughing) за няколко секунди докато се навлажни брашното или разбърквам леко с изключен миксер да не се дигне пушилка.

# 596
За инхалатора - на мен точно сега много ми трябваше, но ме посъветваха да взема друг, аз нищо не разбирам, но имало значение, особено за малко бебе, как се разпръсква лекарството, децибелите на шум и т.н. и в крайна сметка днес купих на ОМРОН.

Може ли да ми пишеш на лични какво са ти казали за инхалаторите и какъв модел Омрон си си взела?

# 597
  • Пловдив
аз го взех - от вчера е най-използваната вещ вкъщи Mr. Green
Определено помага - малката не кашля след инхалация Peace
Е, не е като Омрон,. но и парите му не са Simple Smile
Засега ще караме с него, по нататък може би ще вземем още един - "марков"

# 598
Момичета отзиви за гръцкото сирене Sofra?И продава ли се в големи разфасовки или само в малки?
Има метални кутии -мисля,че около 1кг . Цена около 15лв.

# 599
  • Русе
Само миксер ли имаше на плакатите Simple Smile
Някакви термо дрехи, мисля, че са за под ски екипи. Не ме интересуват и много не четох, но на такива ми приличаха.
Контра филе.
На четвъртия плакат, честно не помня какво имаше.
Много съм разсеяна. Днес отидох в ЛИДЛ, защото когато ходих вчера забравих, че има намалени ароматизатори. Влязох в магазина, обикалях, обикалях и не се сетих защо съм отишла. Едва преди да си вляза вкъщи се сетих  Joy
Вчера си купих продълговатата кексова форма, но не съм я пробвала още. Мисля първо за хляб да я сефтосам(аз и за това я купих).
Днес все още имаше от формите доста, тигани - бол, като, че ли така си стояха. Везни също видях.
Вчера инхалаторите се грабеха като топъл хляб.

Общи условия

Активация на акаунт