Много мина, мъничко остана, скоро всяко Декемврийче ще се гушка в мама!

• 36 433
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Честито на Вили! Да е жив и здрав Николай! Доста е голям,  за кога й беше термина?
Благодаря за споделеното за феро фолгамата, успокоих се.
Мен като ме прегледаха онзи ден при приемането в болницата шийката беше добре - никакви промени нямаше, но въпреки това ми препоръчаха повече лежане и почивка, поне още 1 седмица.

# 301
  • Пловдив
Честито и тук на Вили  Heart Eyes Да са живи и здрави и двамцата  Hug  Hug
Честито на Вили! Да е жив и здрав Николай! Доста е голям,  за кога й беше термина
08.12.
Момичета, аз пък от днес усещам притискане по-долу, и то след като паднах /на равно, но доста си ужулих коляното, корема - не/. Дали е от падането, но пък нали бебоците са добре защитени в нас? Изведнъж ми причерня и ми се подкосиха краката и хаййде на цимента...След падането усещах бебчо доста силно и активно и не се притисних, че му има нещо. Надявам се всичко да е наред.
Иначе пет последователни зъба ме болят, било от венците най-вероятно, даже не мога да кажа кой зъб ме точно ме боли. Пих ефералган, но не помага. Чудя се какво друго да пия, за да ми помине поне малко. Към края на месеца съм пак на зъболкар.
Вие ще ползвате ли комплект за количката - спален комплект?
Имаме помпа на Медела и една залъгалка/биберон на НУК. Шише имам към помпата с биберон Калма. Друго шише не съм купувала още. Залъгалката ще се постарая да не я ползвам, но ще видим.

# 302
  • София
Криси, аз също паднах онзи ден. Сега левият ми крак е целият жълто-зелено-лилав. Имам и рана на коляното, ръката и тя ми е обелена. Наистина след падането някак бебето започва много да мърда. Може би има връзка със стреса, който изживяваме, нещо с кръвното. Защото ми причерняваше преди, чак черно ми ставаше пред очите и нищо не виждах, догаждаше ми се. Тогава също много мърдаше.
Надали му има нещо, по принцип трябва да паднеш на корем, за да има опасност. Контракции може да получиш май след падането от уплаха(ако не си ударила корема). Аз точно отивах за тонове и на тях пулсът му беше между 160-180, а по принцио е около 150. И някоя и друга контракция имах.

# 303
Да честитя и тук на мама Деси ина  мама Вили за сладките бебчета. Да са им живи и здрави и да не плачкат много! Simple Smile

Момичета, колкото повече наближава момента толкова повече ме е страх. Embarassed
Дам, и аз така се чувствам. Аз пък искам скорпионче, но от друга страна малко раничко ми се вижда да съм родила в рамките на 1 седмица, не съм се подготвила психически все още и си ме е шубеее. Embarassed

# 304
лудатакриси, Ирайн, надявам се да сте добре - вие и бебетата!

криси, за зъбите бих те посъветвала да ползваш вода за уста.

Аз за количката компект няма да ползвам. Взех една подложка дунапренена, отгоре ще завивам с одеало или пелена.

# 305
  • Sofia
Леле, с тези падания шега не бива, дано не ви се случва пак! Аз също губя равновесие, коремът явно ме тегли на една страна...

# 306
Криси, Ирайн, дано и двете сте ОК! И да нямате повече никакви инциденти...
Крис - за венците моят стоматолог ми препоръча вода за уста - Астера(червената). Доволна съм от нея.
Честито ни ново бебче в групата!!!

# 307
  • Пловдив
Мерси, момичета  Hug
Ползам вода за уста и зъболекарят ми изписа да се жабуркам и със Сандрин. Той ми затяга венците, но зъбите продължават да ме болят. Чудя се, ако приемам допълнително калций, дали няма да ми се подобри положението newsm78
Аз будувам,  bg ще подкряпам Кубрат от леглото   Laughing

# 308
И мен ме болят зъбите,ходих на зъболекар - били супер.Мия се със Сенсодин , но не помага много.Утре ще си взема някаква вода за уста.
Момичета , внимавайте с тези падания  Peace

# 309
  • на брега на морето
Аз имам завивки за количката от предн.път. Но честно казано даже и за температури 12-15 градуса ми се виждаха тънички, въпреки че беше с пух завивката. Все слагах одеало на дъното на коша, одеало и над завивката(лятото тук) и пак се чудех дали на бебето не му е студено. Откакто купих чувалчета за количката(зимно и лятно) тези притеснения ми отпаднаха. Затова сега си взех пухено чувалче и за бебо(по-мъничко, че другите, които имам са големи). Simple Smile

# 310
Да е жив и здрав Николай!  Heart Eyes Честита радост!

# 311
И тук да поздравя Деси и Вили за хубавите новини и големите, здрави бебочета, които вече си гушкат сладко!  Heart Eyes Hug  Благородно завиждам, да знаете! Hug

Виждам, че не съм сама с болките в таза, което, срам не срам - ме успокоява Blush Онова другото също го изпитвам от време на време - едно такова човъркане там долу, сякаш бебето иска да си проправи път да излезе  Laughing Много е странно и все ми се случва като съм тръгнала за някъде Simple Smile Та ми се налага да забавя крачка и да поизчакам да спре, иначе ми е едно такова.. дискомфортно.. имам чувството, че ще се изсипе ей там, на тротоара Joy

# 312
Онова другото също го изпитвам от време на време - едно такова човъркане там долу, сякаш бебето иска да си проправи път да излезе  Laughing Много е странно и все ми се случва като съм тръгнала за някъде Simple Smile Та ми се налага да забавя крачка и да поизчакам да спре, иначе ми е едно такова.. дискомфортно.. имам чувството, че ще се изсипе ей там, на тротоара Joy
Мале, точно същото чувство усещам и аз от време на време, имам чувството, че ще го изсипя направо. Като казах на док, тя много се смя и ми каза, че няма такава опасност  Blush Било от разтягането на връзките между срамните и тазовите кости.

# 313
  • София
Аз също го изпитвам. Като едно напрягане и сякаш органите ми пропадат надолу.
Сега пък си лежа и го усещам как ме подритва там долу, точно сякаш иска да мине.

# 314
Добро утро и от мен. Честито на Деси и Вили за сладките бебоци - да са им живи и здрави.  Hug

Ух и мен ме опъва някой път като повървя доста, и особено по неравни повърхности Simple Smile

Сега тъкмо видях една много сладка статия в бъзфиийд за коледни снимки на бебета и не се сдържах да не я споделя с вас: http://www.buzzfeed.com/mikespohr/babies-who-totally-nailed-thei … ristmas-photo-sho . Някои идеи ми се струват рискови (като снимката със запалените лампички  Shocked), ама има някои много сладки с чорапчета.

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 10:19 от Pepsieeee

Общи условия

Активация на акаунт