Много мина, мъничко остана, скоро всяко Декемврийче ще се гушка в мама!

• 36 433
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
На мен от начало до край са ми изписани 1х3 фолиева к-на (метилирана, защото имам тромбофилия). Предполагам, че не е фатално, щом лекар ти го е предписал.

# 286
Някоя от вас пие ли Феро фолгама? Изписаха ми 3х1, а в упътването пише за бременни не повече от 1/ден заради количеството на фолиевата к-на?!
Съни, изписан ми е да го пия 2*1 табл. В понеделник съм на преглед и ще питам докога да го приемам. Зная, че при нисък хемоглобин в края трябва ударно да се задържат или повишат нивата му, та затова не отдавам голямо значение на броя таблетки.

# 287
и аз пия феро фолгама 2 по 1,беше ми малко нисък хемоглобина и ми ставаше лошо,вече 2 месеца го пия въпреки че вече ми е 130 хемоглобина

# 288
Аз също съм с такива болки, но постоянни и то от доста време. Преди седмица се оказа, че съм с разкритие. АГ каза, че болките са от там. Ограничете максимално движенията и си полежавайте повече. Поне мен това ме посъветва.
Dimitria Ivanova, аз последните 4 седмици освен, че не съм качила нищо, противно на всички очаквания и нападки и "ще видиш, то в последните месеци най-маного се качва", ами съм и свалила 2кг. Изобщо не се притеснявам. Очевидно е, че ми расте корема. Може би са задържани течности, знам ли?
Супер, че на 22-ри навлиза Стрелец Simple Smile Ще гледам да стискам до тогава. Само да не на прегледа на 17-ти да съм с още по-голямо разкритие   #Crazy , че тогава съвсем ще съм изненадана.

# 289
sunny-n, и на мен ми го изписаха 3х1 . Peace
Относно болките - и аз имам болки ниско долу,но до сега не са ми казали да имам разкритие. А всъщност то на ехограф не се вижда нали?Защото мен до сега не са ми правили ''ръчен "  преглед  newsm78
При мен напоследък се появи ужасно потене и все ми е топло. Момичета, колкото повече наближава момента толкова повече ме е страх. Embarassed

# 290
  • Sofia
С вагинален преглед се прави проверката за разкритие по мои данни.

Соси, какво ти казаха за разкритието? На мен заради скъсяването ми казаха само да лежа. И ти ли си на такъв режим или все пак ти дават малки разходки?

# 291
Някоя от вас пие ли Феро фолгама? Изписаха ми 3х1, а в упътването пише за бременни не повече от 1/ден заради количеството на фолиевата к-на?!

Аз пия вече втори месец поне, ако не се лъжа и то 2 по 1 т. Гинекологът, при който ходех на консултации каза да го пия до края + "Биозин мама", който също пия вече от повече от два месеца.

Предвиждат ли се и кога нови изследвания на кръв и урина до края?  Rolling Eyes Другата седмица влизам в деветия месец вече и аз. Започвам вече да ходя на консултации при акушер-гинекологът, към който се ориентирах да раждам, но сега докато свикна с него и то ще дойде време да родя  Laughing

# 292
  • София
На мен ми пуснаха вторите кръвни преди 3 седмици, т.е. в 8-ия месец. 
Но в болницата преди 2 седмици пак ми пускаха.
До края, поне по ЖК няма да ми се пускат.

# 293
На мен заради шийката и контракциите също ми поръчаха да лежа, даже да не пипам домакинска работа, ММ ме гледаше преди да се пренеса при майка ми. И аз предимно лежа, само на лекар ходя.

ПКК и стерилна урина ми пуснаха мин. седм. Уж вс. е ОК.

# 294
Не издържам и ще ви се похваля вместо vilimalamova. Цитирам от ФБ:
"БОМБА и от мен,Моля не се шашкайте !Днес след запис на тонове 2 пъти през час се оказа ,че записа не е добър и трябва да извадят бебо със секцио по спешност.Всичко вече е наред ,юнака се казва Николай (на себе си ) тежи 3380 кг ,51 см ."
 newsm44 Малкия бебко е много сладък и прекрасен Heart Eyes Да й е жив и здрав!

# 295
Ехеееей, честита рожба на Вили! Да й е жив и здрав малкият Николай!!! smile3525   ylinfant

# 296
  • на брега на морето
Честити бебчета на Деси и Вили! Hug  bouquet Да са живи и здрави! Hug  bouquet

# 297
  • Sofia
Честито бебче на Вили!! Да й е жив и здрав и да й носи много радост!

# 298
Честито на Вили и Деси да са им живи и здрави бебчетата и бързо възстановяване.  bouquet

# 299
adi4ka-maslinka, изпревари ме. Мислех да споделям и аз добрата новина. Вече само хубави новини вълят. Дано моето изчака, че сме чак на 26.12. Честито на Вили. Да са живи и здрави и скоро у дома.

Общи условия

Активация на акаунт