Много мина, мъничко остана, скоро всяко Декемврийче ще се гушка в мама!

• 36 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
И при мен го има дискомфортът ниско долу, особено когато съм по-дълго изправена и когато се разшава човекът. При мен го отдавам на скъсена шийка с 50%, заради която си спечелих постелен режим до декември поне.
При вас има ли го случая със скъсена шийка?

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 14:18 от Suprema

# 271
Да, моята е скъсена, но не много. Отначало от 43мм на 29, после 32мм. И леко изгладена. Не знаех, че е различно (омекнала - скъсена - изгладена???).

# 272
  • Варна
Аз моята не я знам каква е, но утре съм на преглед точно затова, да гледа дали нямам разкритие и да види как е шийката.  newsm78

# 273
  • Sofia
Моята е около 2-2,5  см, без разкритие, за омекнала не са ми споменали. Когато ходя, понякога чувството е, че направо ще го изсипя младежа  Joy
Гледайте да полежавате повече, няма да навреди.   Hug

# 274
Ох, с тия разкрития как ме плашите, не са ми мерили шийката от месец и половина! А от днес ми почна обратното броене  Grinning Дано не ми се случват непредвидени изненади!!!  Praynig Praynig Praynig

# 275
Здравейте момичета! И аз започнах по-рядко да усещам движенията на бебчо, но пътуването във влака днес явно успя да го активизира. Аз усещам не точно болка в областта на шийката, а по-скоро нещо като разтягане.

А да попитам дали някоя друга губи тегло? Преди около седмица се претеглих и кантара показа 70 килограма, а днес като се кчих- 68. Чувала съм, че може да има загуба на тегло с наближаването на  раждането, но все пак дори и още не съм влязла в деветия месец. Не, че се оплаквам, де, но все пак се изненадах и малко се притесних.

# 276
Аз също бях 67,5кг, сега съм 66; също четох, че е нормално да се губи малко от теглото.
И аз утре навършвам 36 седм., почвам 37-ма. Хайде да раждам по-скоро, че тези притеснения вече ми додеяха.

# 277
Да, и при мен има някъде 1-2 кг., които ми се губят. Не ме притеснява това изобщо.

По календар (не лунните г.с.) утре трябва да вляза в 9 месец newsm44 Днес ми беше последният Диаспорал, от утре сигурно ще се ослушвам за всяко нещо дали не раждам Mr. Green

# 278
Благодаря момичета!!! Много ме успокоихте. Аз би трябвало в понеделник да вляза в деветия месец. Лекарите казаха да гледам да задържа до началото на декември. Но честно казано и аз нямам търпение да родя.

# 279
Абе, раничко си е. Онзи ден ми казаха, че бебето ми е 2700г, пък и даже не сме минали в другата зодия newsm47 А, BTW, кога минаваме в стрелец?

# 280
Значи от 22.11 имате разрешение да раждате, тогава е Стрелец. Mr. Green И това до 21.12., след това са Козите Joy

# 281
  • Бургас
Дакота, не бързай, това че си в деветия наистина носи някакво спокойствие и безопасност, че няма да е недоносено бебето, но съвсем не е най-добрия момент да се роди. Пък и свършват едните притеснения, започват други. ..

# 282
Пък и свършват едните притеснения, започват други. ..
Ох, така беше и с баткото - мислех си: "Веднъж да се роди...", а после: "Еххх, лесно беше в корема..."

# 283
  • Sofia
И аз искам да поизчака човекът, че нали и един по-фин върви... А и сега с това лежане, дори не съм изпрала дрешките и това много ме депресира, че не съм готова.

За килограмите, засега стоя на едни и същи (+10)

# 284
  • Бургас
Някоя от вас пие ли Феро фолгама? Изписаха ми 3х1, а в упътването пише за бременни не повече от 1/ден заради количеството на фолиевата к-на?!

Общи условия

Активация на акаунт