Много мина, мъничко остана, скоро всяко Декемврийче ще се гушка в мама!

• 36 429
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Имам едно въпросче към всички,които ще раждат секцио-с каква упойка ще ви бъде секциото,спинална или пълна?А ще съм секцио и като говорех с док по въпроса,той ми каза,че според него спиналната е по добрия вариант.Споделете момичета какво мислите по въпроса и на вас какво са ви казали.Малко ме е страх от тази спинална упойка,но пък от друга страна ще мога да си видя бебчето.Охххх много съм объркана-коя да избера.
И aз ще раждам съм секцио със спинална упойка по препоръка на док.

# 601
  • варна
Здравейте ,аз отдавна не съм писала ,но ви чета от време на време .
Искам да питам по колко комплекта дрехи сте си приготвили?
Аз имам около 8-9 бодита 5-6 плюшени гащеризона ,5-6 ританки и по тънки и по плътни са ми и няколко като блузки от трико .Понеже има останали дрешки от дъщеря ми и от племенницата ми съм подбрала по момчешкото и ще го използвам и съм купувала някой неща.
Обаче в мене се се въртят мисли какво още да купя ,а не искам да се затрупвам с дрехи ,като помня от малката имаше такива които изобщо не бяха обличани.

# 602
mimenceto123, аз също смятам, че по 5-6 броя от всичко е най-удачно!Все пак ще получим и много подарени дрешки!Освен за чорапки, за друго не се сещам - без да говорим за връхните дрешки за излизане.

Да ви се похваля - днес бях на поредната консултация!По принцип АГ винаги ми казваше, че бебенце е в нормите и се развива според седмиците, но този път вече я попитах колко тежи!?Каза ми, че е едро бебе и според нея ще се роди не по-малко от 3300 г. Hug
Тъй като терминът ми е 3 януари, първоначално ми каза, че секциото може да е на 29.12.После обаче от ехографа стана ясно, че плацентата ми е започнала за зрее и измести датата на операцията за 22.12.
Тази дата обаче, също може да се промени, тъй като вече тръгвам на прегледи всяка седмица,като ще следим и състоянието на плацентата! Бързо вехнещата плацента е резултат на високото кръвно, което имам, а напоследък отново взех и да покачвам!
За да бъда под наблюдение, ще постъпя в болницата 5 дни по-рано от деня на операцията, така че ми се събира доста дълъг престой там! ooooh!
Само всичко да мине гладко, по живо, по здраво!За всички ни!

# 603
Здрсвейте мами, идвам, за да ви се похваля с нашата малка принцеса, която се роди тази сутрин в 4, независимо че с доки и намислихме рождена дата 1.12.
Добре сме, тя е прекрасна!!! Казва се Розана, 2620 кг, розова и съвършена Hug Hug

# 604
Ади, страхотни заглавия отново си измислила  Hug

Златанова, супер новини от прегледа, всичко ще е наред, щом ще си под наблюдение, и ще си по-спокойна Simple Smile Щом така са казали лекарите,значи така трябва Simple Smile

Мимченце, супер покупки, много ми хареса количката Simple Smile

И аз искам много да кърмя, дано ми се получат нещата...По препоръка на акушерката започнах да мажа зърната с Лансинох,за да съм ги подготвила за кърменето. Утре ще си взема и помпата за кърма, тъй като ми я искат в болницата, за силиконови зърна още се чудя май ще ги оставя за после. Ако преценя,че ще ми потрябват тогава ще си взема.

От днес вече започвам  9-ти календарен месец....само незнам още как ще раждам,и не ми е спокойно, но и това ще трябва да се реши тези дни Simple Smile И започвам лека полека стягането на багажа за болницата,че то не остана,а и като гледам как бебевалежът започна  Joy си казвам наближава Simple Smile все повече момента....

Докато съм писала тук,още едно бебе се появило Simple Smile

Pippi7777 ,честито бебенце! Да е живо и здраво и бъзро да се прибирате в къщи Simple Smile

# 605
  • София
Pippi, честито бебе.Да ви е жива и здрава  Hug
 Как се роди-със секцио или нормално?

# 606
  • гр. София
Pippi, честито! Да ви е жива и здрава!   bouquet

# 607
Е, супер, вече и принцесите започнаха   bouquet Да ти е жива и здрава Розана, да е розова, засмяна Heart Eyes Изби ме на поезия  Laughing Бързо възстановяване на мама Hug

# 608
Честито бебче, Пипи. Да ти е жива и здрава принцесата, а на теб бързо възстановяване.  bouquet

# 609
  • Варна
Pippi7777, честита принцеса!   bouquet Да ви е жива и здрава, много щастлива и с късмет!

Аз утре ще се възползвам от Лудия петък на Хипо-то и ще си допълня списъка за болницата. Днес имах няколко по-болезнени контракции, та тези дни ще доизгладя и подготвя чантата, че да съм спокойна, по-скоро мъжа ми да се успокои, защото той е по-притеснен от мен  Heart Eyes

# 610
  • Варна
Честито, Пипи! Да ви е здравичка малката госпожица, а ти бързо да се възстановиш.  bouquet
Само не мога да разбера как в някои болници, визирам АГ- Варна, се ползва само пълна упойка за секцио??? Това е недопустимо!

# 611
  • Варна
Честито, Пипи! Да ви е здравичка малката госпожица, а ти бързо да се възстановиш.  bouquet
Само не мога да разбера как в някои болници, визирам АГ- Варна, се ползва само пълна упойка за секцио??? Това е недопустимо!

Наистина ли?? Оффф, тъкмо там исках да раждам... Но при това положение ще се откажа май  Thinking

# 612
  • Варна
Цвети, и аз много съм се притеснила, защото това го разбрах скоро, а има вероятност да се наложи операция. Нашето бебче  доста бързо се развива!

# 613
  • Варна
Моя младеж е седалищно, така че 99% ще съм секцио. В сряда ще ходя на отворените врати и ще питам, сега писах и на една позната, която е акушерка там. Дано не е вярно, защото ще се откажа, категорично не искам пълна, само ако е по спешност. Това е ужасно да принуждават жените така да раждат  Crossing Arms

# 614
  • Варна
Ще съм ти благодарна да споделиш, когато научиш и ти подробности!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт