Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 231
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 110
Аз винаги през зимата нося цветно. Хич не ми харесва това неписано правило зимните цветове да са сиво, черно, кафяво и т.н. Много ми е депресивно да изляза по улиците в тези месеци дето и слънце не се показва и около мен някакви тълпи в черно и сиво. Ужас. Само диментори очаквам да пропълзят отнякъде.
Ако Нино бъде така добра да ми каже къде е скрила философския си камък и доживея до нейната възраст  се надявам в цветовата гама да са открили нови цветове, че да добавям и разнообразявам.

# 1 111
В сърцето, красавице, моят философски камък е в сърцето. Я да отида да те номирам аз.

# 1 112
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз обичам шаренко, но пухенката и едното ми палто са черни. Какво да направя, като ми харесаха- щом се налага, разнообразявам с шалове. Иначе имам и яркочервено палто, нося го с жълта шапка и жълти ръкавици Mr. Green

# 1 113
В сърцето, красавице, моят философски камък е в сърцето.

Тогава ти искам сърцето. Звучи по шекспирски романтично, но подбудите ми са чисто алчни.  Laughing

# 1 114
Антигона, ама ти вярно си много хубава, съвсем ми усложни задачката в избор на само 5 имена за номинации Laughing

# 1 115
  • Пазете Гор
..... Я да отида да те номирам аз.

Иди, Нино, иди.

# 1 116
Антигона, ама ти вярно си много хубава, съвсем ми усложни задачката в избор на само 5 имена за номинации Laughing

Джой, това е заради малките пиксели. От там идва зрителната измама  Whistling

# 1 117
  • Пазете Гор
Остави ги ти пикселите. Аз разбирам от тия неща.

# 1 118
Хич не са малки, хииич Laughing Hug

# 1 119
Хаха, много ви благодаря и на двамата, много сте мили  Hug Карате ме да се червя тука като домат

# 1 120
  • Пловдив
Не се хвалете с шарени дрехи. Няма по-голям кич и шарения от моето яке. Златно-бронзово! По-обикновеното ми друго ежедневно яке е червено.

# 1 121
Янечек, носи си палтото и да не ти пука.
Последно време и аз харесвам много жълто.
Джулия 21, аз съм майстор на чируза. В къщи без него не оставам. Ако идваш към Бургас, ще те гостя с чируз и с всякакви такива морски глезотийки. Всъщност, това се отнася за всички вас тук, в тази тема. Някакси Ви харесвам много, момичета и Куркума.  bouquet

# 1 122
Антигона, и аз отивам да те номинирам за красавица, предполагам ти си на аватара, много си хубава   bouquet

# 1 123
Антигона, наистина хващаш окото. Wink Не знам, може и от снимката да е, но ми приличаш на латино мацка.

# 1 124
  • София
И аз да заблея барабар с всички, че Антигона изглежда много хубава на аватара си Simple Smile Първото, което си помислих, когато за първи път попаднах на тази снимка, беше че е крайно време да отида да си оправя веждите ooooh! Отлагам от поне година, а така ми писна с тоя молив всяка сутрин, няма такава досада Tired

Общи условия

Активация на акаунт