Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 219
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 155
Хах Нино само първия път, инак се чувствам ОК.

# 1 156
  • Пазете Гор
... Някъде по медиите четох някаква конспиративна теория, та се зачудих....

И за това ли има? Ох... Закъде сме без нашите водители в здрачния свят на заговорниците. Абе представяте ли се колко калпав световен конспиратор трябва да си, че да ти разкрие козните някой доморасъл Тинтин.

# 1 157
  • Ямбол
Искам да кажа : Здравейте и баш ми е драго да ви чета , осмелявам се и да пропиша...
Здравей. Имаш регистрация от 2006 и не си писал/а? Как се сдържа досега или просто не си влизал/а във форума често?

Записах си рецептата на Куркума със свинския врат. Смятам да го пробвам. Но една седмица не е ли много за солта?

# 1 158
Искам да кажа : Здравейте и баш ми е драго да ви чета , осмелявам се и да пропиша...

lothen, любима книжка ми беше "Двойната Лотхен". Simple Smile Бях на 9 години, когато я прочетох за първи път. Главните героини - също. Simple Smile

# 1 159
И ММ прави мезето като Куркума,но най-вече от телешко месо и сърца.Ако има глиганско още по-добре  Laughing

# 1 160
  • Пазете Гор
Не е много, Лиляна, особено за свинския врат. Идеята е солта да изтегли влагата от месото - само сушенето не справя с това, особено на по-дебелите късове месо. Евентуалното преосоляване се компенсира с изкисването в прясна вода след това (водата може и да не е прясна, а охладена отвара подправки - бахар, дафинов лист).

Да повторя - именно за обезводняване на месото съдът за осоляване трябва да е дрениран - може да е голям гевгир, а може да е просто скара от летвички на дъното на голям съд.

Ако не се изтегли добрв водата, често при сушенето месото пресъхва повърхностно, прави коричка, а вътрешността остава неприятно мека, с друг цвят, процесът по зреене не протича равномерно - повърхността е солена, а вътрешността сладни, наместо приятен, леко кисел вкус на узряло месо. Освен това е грозно.

Полученият продукт е сух, сече се на тънко, на стърготини почти, по-скоро се рендосва, нежели реже.

# 1 161
  • София
Признала съм голяма част от вас, че сте кулинарни майстори  Hug

И не мога да не ви постна нещо от една друга тема:

Мамма прави забележка на представител на фирма, която се пробва да прави реклама във форума:
Скрит текст:
Дешели, фактът, че сайтът Ви дава правото на отговор на обвиненията не означава, че имате право да превръщате темата в собствена рекламна такава, промотирайки продукти, бъдещи услуги, маркетингови кампании и др. и публикувайки пост след пост в нарушение на правилата тук.
Потребителите в тази тема споделят собствените си мнения, а Вие вече достатъчно ясно и многократно изразихте Вашата позиция и дадохте отговор на нападките.
Ако желаете лична комуникация с клиентите си (бивши, настоящи и потенциални) и да им промотирате продуктите си и политиката си, имате възможност да го направите както през собствения си сайт, така и чрез други начини за публична и персонална комуникация, които предлага интернет пространството.

Отговорът на представителя на фирмата:
Здравейте,
можете ли да ни посочите къде са тези правила, които ние нарушаваме с нашите публикации ? Бих искала да се запозная с тях и да видя какво нарушаваме ? Също така можете да се обърнете към администраторите на сайта да видим и тяхното мнение дали е такова като вашето... Нещо, което ме съмнява..

rotfImbo #Silly rotfImbo

# 1 162
  • Ямбол
Четох го това в Смешките и аз.
Да, има много такива нагли хора.
Също като оная, която копира форума, пък после се жалва, че я съдят.

# 1 163
  • Пазете Гор
Те модераторите се сетиха да погледнат тая тема, мина повече от година сигурно откакто се точи тука. Ако имате фирма - независимо какво говорят за вас, по-важното е да говорят - лоша реклама няма, питайте Волен.

Ако реагират така бързо и за миксерите, дето поисках - ще ги има за абитуриентската на сополивите деца, дето ги ожалваме тука.

# 1 164
  • Euskal Herria
Доволна съм - тоя препарат, дето го взех, действа безотказно и мори зелените гъсеници по китките ми. Прочистих и увредените листа и цветове.
Божеее, напоследък в СО такива шантави теми пускат, ама след това ги трият - от миналия ден точно две махнаха. Народът съвсем се побърка.

# 1 165
  • София
Четох го това в Смешките и аз.
Да, има много такива нагли хора.
Също като оная, която копира форума, пък после се жалва, че я съдят.
Peace

Е, Куркума, те дадоха явно право на фирмата да отговори на "отправените  обвинения", както се изразиха тия от фирмата, ама то дори това не им се получи  ooooh!

# 1 166
В любимата ми тема доста е писано.
Накратко да дам отчет. Седмицата мина много бързо. Кога я започнахме с "10-ти ноември", кога я завършваме с Кличко-Пулев и Крисия.
Двубоят...Не го разбирам този ... спорт? Да се бият до припадък? Според мен това си беше рекламен бой с предизвестен край.
Радвам се за Крисия. Дано има късмет това детенце, за да се развие.
Моята ютия няма да проговори по последните две теми, защото отново претърпя удар в земята. Не знам кой по ред вече, и все още работи. Хвърлих бърз поглед какво се предлага тук-там. Ще ми трябва нова.
Като не съм си избрала кола, дано поне ютия избера по-бързо  Joy
Обичам цветни дрехи! Но...от скоро. Бърз поглед в гардероба ми ще покаже, че няма цвят, който да липсва. На шаловете и чантите съм голям фен! Да, разнообразяват ми връхното облекло.
Но сега ми е влезнала муха в главата да си намеря яке в цвят - червено, до бордо.
Е, аз и такъв цвят кола искам Wink

# 1 167

Искам да кажа, че ми е безкрайно тъжна цялата еуфория/суматоха около боксовия мач Кличко-Пулев.
Не разбирам как може от едно боксово шоу да се стигне до лозунги като 'България над всичко'.
До толкова ли стига самочувствието и самооценката на българите..
Пожелай успех, стискай палци, вълнувай се, ама чак такива трепети и излияния, комплексарска работа.

valerie, много съжалявам за ситуацията ти, дано някак си се наредят нещата.

# 1 168
Изкривен патриотизъм и патриотарство, намерили благодатна почва по повода за съжаление.

# 1 169
Изкривен патриотизъм и патриотарство, намерили благодатна почва по повода за съжаление.
Той всъщност и като печелеше говореше все за България, така че не му се чудя, но не беше спортсменски коментара след мача.

Аз искам да споделя, че лекувам моите хора с череп пипер. Прочетох една рецепта за смлян черен пипер с мед и двамата вземат и твърдят, че това успокоява гърлата. Синът ми даже сам си го иска и казва, че спира да го боли, а пък мъжът ми казва, че затопля. Снощи на синът ми му беше червено гърлото, днес мисля, че е по-добре. Дано не си внушавам обаче...
Ето и рецептата - http://zdrave.rozali.com/netradicionna-medicina/lechenie-s-cheren-piper.html

Общи условия

Активация на акаунт