Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 228
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Пловдив
Ако си включа ютията сигурно и тя ще ми заговори за бокс и евровизия.

# 1 141
Смилка, аз Нино така я шегувкам. Младо яре е тя още, ама упорито се прави на дърто. Че затова й пригласявам, да не се обиди.

# 1 142
Имам си гост. Сготви свински пържолки на оребрен тиган, без олио и без начукване, само с една вилица ги боде и ръси с портокалов сок. Гъбки на тиган и броколи със сметана и сирене някакво, бррр. Аз направих салатка. Имаме си джин- тоник и бяло винце/за което няма тирбушон, ще влиза вилица в употреба/, и след банята на готвача засядаме.
Утре съм на две нови интервюта- едни палчета към 14.00 и 15.30. Hug

Дари П., успех  fingerscrossed и много усмивки! Hug

# 1 143
Антигонкей, ясно значи, не ви знам закачката  Wink

Дари, ей на това се вика прекрасна неделна вечер  Wink А моите чаавета ми скачат по главата, на всичкото отгоре пак съм болна с АБ  Rolling Eyes

# 1 144
Смилка, ти ми измисли галено име обаче - Гонка  Laughing Ти Милка или Илка предпочиташ?  Mr. Green

# 1 145
  • Euskal Herria
Ние си купуваме свинско месо и го оставяме за една нощ в едра морска сол. После го измиваме и го овалваме в подправки по избор. След това го увиваме в марля и го закачаме на простора да съхне. За около седмица - 10 дни е готово. После съхраняваме в хладилника - в алуминиево фолио.
Това купуваме:

# 1 146
  • Пловдив
"Това"-то е контрафиле Simple Smile

# 1 147
Ако си включа ютията сигурно и тя ще ми заговори за бокс и евровизия.

Еми емоции, какво да правиш. Аз пък изобщо не харесах нито изпълнението на Крисия, нито самата песен. Обаче заради онзи снощния прост македонец и изказванията му за Кубрат така побеснях, че не можах да мигна снощи.  ooooh!

# 1 148
  • София
Момичета и момчета, безкрайно ви благодаря! Ще опитам още утре. У нас ще е в хладилника, че имаме лаком котак и на тераса храна не се оставя у дома  Rolling Eyes

# 1 149
Момичета и момчета, безкрайно ви благодаря! Ще опитам още утре. У нас ще е в хладилника, че имаме лаком котак и на тераса храна не се оставя у дома  Rolling Eyes

Ние имаме гларуси и други птички, затова - в хладилник. Simple Smile

# 1 150
Малкият вдигна висока температура. От два дни го наблюдавам, че нещо не е съвсем в кондиция и то си показа....
Вече не знам какво се случва. Попаднахме в някаква ужасна серия от боледувания, контузвания и пр. Една, максимум две седмици на градина и после болен...
Направо не съм наясно как ще работя, ако това продължава. А баща му участва в един изцяло нов проект и е абсолютно невъзможно  да отсъства от работа. Имаме две прабаби на разположение, но те са към 85 години и е невъзможно да оставя детето на тях. Освен това съм наясно, че всяко болно дете се чувства най-добре при мама...
Завиждам на хората, които могат да работят от вкъщи и да си гледат децата.

# 1 151
Искам да кажа : Здравейте и баш ми е драго да ви чета , осмелявам се и да пропиша...

# 1 152
Много сте мили - и за комплиментите и за чирозната покана Hug Път на младите обаче Grinning На втора чашка винце съм язи, наздраве!

# 1 153
И как е, Лотхен, страшно ли е?  Wink
Казах ли ви, че успях да си запазя полата? От кеф и една жилетка си запазих.

# 1 154
  • София
Леле, колко сте изписали. Хич нямате изчитане. Аз от вчера вечерта чак сега успявам да седна за малко. Гостите си тръгнаха към 4,30, спахме до 11 и после пак с тях на обяд и до сега се мотахме насам-натам. Детето е значително по-добре. Кашлицата също намаля значително. Пу-пу!
Голяма част от нещата изчетох в движение и да си кажа и аз, та като една видна клюкарка, да не взема да пропусна да ви кажа и моето мнение за нещата от последните 24 часа  Mr. Green Янтре, прощавай, ама да си кажа  Grinning
Първо да питам Онда как е детето, успокои ли се ушето и дали са били на лекар?
Иначе относно Крисия-момичето пя страхотно, наистина беше изключително добра. Дано да попадне на правилните хора, които да инвестират в нея и да я направят звезда. Второ място е добро представяне на такъв конкурс. Имам обаче питане - защо страни като Англия Германия, Франция нямаха представители? Някъде по медиите четох някаква конспиративна теория, та се зачудих.
А по въпроса за Кличко - явно не само на мен ми е много секси, не само аз го харесвам. Много го харесвам, значи. А играта му вчера беше безкоментарна просто, класи над Кобрата. Евала на нашия, че мъжки устоя до 5 рунд. Но трябваше да си спести цялото това перчене преди мача! Мисля, че до голяма степен това му изигра лоша шега. Не показа това, което показва в другите мачове.

Общи условия

Активация на акаунт