Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 185
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Ланкър, планините Овнерог

Mr. Green

# 1 186
  • Пазете Гор
...Малко познат факт е, че ако разлееш домашна ракия по мушамата, разлятото винаги образува границите на Санстефанска България.

Глупости. На Симеоновата границите се образуват.

Много калпав зарзават има и от него туршите горчат, смиват се и се газират понякога.

# 1 187
Нино,това с ракията и мушамата сега го чувам.
Пробвала ли си го,че не ми се хаби материала напразно?

# 1 188
 Joy

Цвети М. , пращам ти една голяма прегръдка, момиче и те бацам по бузата! Понеже няма да присъствам лично на експеримента, та затова ще ти кажа истината - не съм пробвала. Иначе щях да кажа, че съм и да гледам  Mr. Green

Да, бе на три морете, ние има няма двайстина години сме били на три, обаче как си ги броиме, не е истина. Ама македонците са по-зле. Не може да нямат лозунг - Македония на седем континента.

# 1 189
Ако не ми се разлее на правилните граници, империалистическа диверсия ще да е!

О, македонците са облъчени с нещо. Или им го сипват в ценралния водопровод.

# 1 190
  • Пазете Гор
Един познат има бизнес в Русия и разправя, че след олимпиадата в Лондон по улиците имало билбордове с шампионите с надпис отдолу - "Те се сражаваха за Родината". Без кавички, без усмивки.

Ама и това е добре. През 1969 Хондурас и Салвадор започват военни действия с танкове, самолети, оръдия и там както си му е редът, и всичко това е провокирано някакъв мач. Загиват над 5000 души, бежанци, изнасилвания и всички прелести. Ето - Футболната война.

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 23:29 от Куркума

# 1 191
Гита ОГ, жесток е Чарли, просто ненадминат. Впрочем аз съм играла роля в един импровизиран филм, който правихме по "Треска за злато"участвах в сцената дето готвят една обувка и дето се привидя петелът. Моята роля беше на Злият Ларсън  Mr. Green Трябваше да гръмна Чарли с пушка, май, ама другия от групата ме обезвреди. Колегата така се вживя в роля, че ме тръшна на земята и ми изкара всички чаркове. Ходех със синина на задника бая време.
Тука някъде, из архивите на една страхотна тема от навремето има даже моя снимка, в ролята.
Много бях артистична. Майка ми работеше известно време като монтажист в "Разпространение на филми" и там имаха киносалон. Да гледат филмите, които работят. Та там се провеждаха много големи тържества за Нова година и аз участвах все. Един колега на мама беше дядо Мраз, всяка година, а аз или джудже, или Снежанка или снежинка. Сестра ми не можа да се издигне в йерархията и си остана джудже през всичките години.
И в училище все участвах, абе изобщо дай ми на мене циркове.

# 1 192
Значи да не разливам материала напразно,а да си го изпия.
Нино,от къде си научила израза "бацам"?

Искам да кажа,че преди час сложих компрес с ракия и мед на гърдите на малката,защото вече трета нощ не спи от кашлица.Аз ли си въобразявам не знам,но още не е мръднала,не се чуват гадните хрипове ,не кашля.
Някой пробвал ли е такъв компрес?

# 1 193
Значи да не разливам материала напразно,а да си го изпия.
Нино,от къде си научила израза "бацам"?

Аз съм любознателна и обичам диалектите. Освен това като ги чуя във филм, мозъкът ми веднага прави файл, складира и се правят връзки.

"Тримата от запаса", сещаш ли се? Wink

Куркума, линкът ти е за вълна, то верно, че повече женки пишем тук, но се концентрирай малко.

# 1 194
  • София
...
Не може да нямат лозунг - Македония на седем континента.
Не, техният лозунг е "О, Луно, земьо македонска!" Sunglasses

# 1 195
  • Пазете Гор
Поправих го, Нино. Знаеш ли, че нямало случайни грешки?

# 1 196
  • Euskal Herria
Цвети М., моята колежка е привърженик на тези компреси. Тя твърди, че много помагат и до сутринта имало значително облекчение. Педиатърката  пък винаги ми препоръчваше при настинка да натривам петите на децата  с мас и сол, отгоре по едно меко чорапче. Антибиотик включваше в краен случай, дори и при сина ми, който е със сърдечна операция.
Ох, моят мъж обича да готви, ама количествата са... Все едно за ресторант приготвя. Сега ще има цяла седмица храна. Много е вкусно, обаче е прекалено много.

# 1 197
  • Ланкър, планините Овнерог
Цвети М., точно в този вариант не съм, но комбинацията надупчен вестник, сол и мед - да и върши работа. Само не трябва да се слага в областта на сърцето. Друго, което върши работа за спане без кашлица, е семенца от люта чушка в/у палеца. Да, странно, но действа. Тук във форума го бях чела.

# 1 198
...
Не може да нямат лозунг - Македония на седем континента.
Не, техният лозунг е "О, Луно, земьо македонска!" Sunglasses

hahaha

Тука актьорствам. Злият Ларсън.

Знам, Куркума.

Цвети М., колко е голямо детето и колко ракия му тури? Нали малко?

# 1 199
Не знам,обаче детето спи като новородено в сравнение с предните дни.
Даже и баткото яко е отнесъл,упоен от аромата на ракията  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт